hsg(rahim filmi) çektirenlerrrr:(((

Merhaba, ben de bugün cektirdim, doktorum Şişli Kolan'da ve orada cektirecektim fakat erkek cekiyor diye bahsedilen Findikzade Radyomara gittim. Bekledim sira gelmesini, hem korkuyorum hem korkmuyorum ama iceri girenler gayet iyi cikiyordu.
Ve sira bana geldi ayy o sedyeye yatinca cok korktum. Anestezi yaptirmaktan vazgecmistim zaten, gerçekten muyane aletini koyarken ve o sıvıyi siktiklarinda feci ağrım oldu ama dayandim, gecti gitti cok şükür. Kanamam da hic olmadı.
Ben de 400e cektirdim. Böyle işte, ha sonuclari doktoruma götürüp gösterdim ve gayet iyi dedi, tuplerinde herhangi bir sorun bir tikaniklik yok dedi ve bana aşılama dedi, fakat aşılama için daha erken Klomen olsun dedim ve bana klomen verdi.
böyle işte :-))

Benim gittiğim hastanede hepsi kadındı çok şükür :) benimde sonuç temiz sorun yok dedi ama bi tedavi önermedi. Benim zaten 3 gebelik kaybım var. kan pıhtılaşması var bende. homozigot. Hsg çekimini doktorum tüplerin açıktır hamile kalabilyosun ama bi onu yapmadık onuda yapalım diye yaptı zaten. Pıhtılaşma için iğne kullanorum ama yinede gebeliklerim neden son buluyor bilmiyorum :( Rabbim herkese şifa versin inşallah.

Benim gittiğim hastanede hepsi kadındı çok şükür :) benimde sonuç temiz sorun yok dedi ama bi tedavi önermedi. Benim zaten 3 gebelik kaybım var. kan pıhtılaşması var bende. homozigot. Hsg çekimini doktorum tüplerin açıktır hamile kalabilyosun ama bi onu yapmadık onuda yapalım diye yaptı zaten. Pıhtılaşma için iğne kullanorum ama yinede gebeliklerim neden son buluyor bilmiyorum :KK43: Rabbim herkese şifa versin inşallah.

Amin amin arkadaşım. Rabbim hayirlisini versin. Onun hikmetinden sual olunmaz. Inşallah biz de aliriz yavrularimizi hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagimiza.
Bugün bir kadinla konustum. 25 yillik evli, 20 yildir hic olmamis. Kadin 45 yasinda ve kocasi 7 yil sonra tekrar evlenmis imam nikahiyla, kumasi da su an 7.ye hamileymis. Kadin diyordu ki yapmadigim tedavi kalmadi. Öyle uzgundu ki. Kumasiyla da iyi anlasamiyormus zaten, cok üzüldüm çok, Rabbim sabir versin. Ben kendi halime sukrediyorim....

Canım Aramıza hoşgeldın ,bende 2 ay önce anestezılı cektırdım, 2 si tıkalıydı biri işlemde açıldı,çınarlıda çektirdim 700tl:KK43:( hiç birşey hissetmedim çok rahat geçti,işlem bitince ağrımda olmadı ama kanamam oldu 5 gün sürdü regl gıbı baya ,bazısında olmuyormuş , Dr Uma sordum bırı işlemde açıldığı ıcın oldu kanama dedı,ve bır sonra kı adetımde çok yogun geldı:KK43: ama ıslemde hıc korkacak bırsey yok,girdik bir yola mecbur ,hep kadınların çilesi:KK43:(

Hoşbuldum, Tşk ederim geçmiş olsun sizede
700 tl ücret çok geldi bana, ben Adana'da yım özel hastaneye gidiyorum ama bana 60 tl dediler neden bu kadar fark var acaba?
Umarım benimki de sorunsuz geçer.
Dediğiniz gibi bitmez bu kadınların çilesi :(

Hoşbuldum, Tşk ederim geçmiş olsun sizede
700 tl ücret çok geldi bana, ben Adana'da yım özel hastaneye gidiyorum ama bana 60 tl dediler neden bu kadar fark var acaba?
Umarım benimki de sorunsuz geçer.
Dediğiniz gibi bitmez bu kadınların çilesi :KK43:

60 lira da çok azmis aslında ya.

Selam arkadaşlar bende bugün hsg çektirdim. Ben biraz uzun ve ayrıntılı yazacağım baştan söyleyeyim :) hsg çektireceğimi öğrendiğimden beri internette araştırıyorum acaba çektirenler neler yazmış çok zormu kolaymı diye. Çektirirken bayılanlarda vardı, hiç birşey hissetmedim abartmayın diyenlerde. Bunları okudukça o kadar korktumki son ana kadar acaba anestezilimi çekirsem yoksa boşuna narkoz almasammı diye stres yaptım durdum. Hatta hastaneye aç karınla gittimki son ana kadar fikrim değişir belki diye. Hatta hastanede ücreti öderken veznedeki kız anestezisiz nsl çektirceksin dayanamazsın falan diyince benim elim ayağım zangır zangır titremeye başladı. Sonra radyoloji teknisyeninin yanına gittim o dediki bu acı olayı tamamen sizin acı eşiğinizle ilgili birşey ama şunu söyleyeyim ben olsam anestezi olmazdı çünkü çok kısa sürüyor dedi. Ozmn biraz rahatladım. Ben hazırlanırken doktorum geldi ona söyledim çok korkuyorum nasıl yapsak acaba dedim korkma 10 saniye sürecek bişey dedi. sonra masaya yatırdılar beni doktorum rahim ağzına o aleti yerleştirdi ve rahim ağzını sabitleyip açtı burdaki acı hafif bir adet sancısı gibiydi yani normalde adet sancısı çekenler için sancı bile sayılmaz hafif bir acı. Kesinlikle öyle dayanılmaz falan bir acı değil yani. Sonra ilacı veriyorum şimdi dedi evet ilaç biraz hissediliyor gerçekten ama sadece 2 saniye. Sonra sanırım ilaç tam yayılmadı bidaha veriyorum ilacı dedi ozaman biraz basınçlı verdi ve o çok şiddetli bir adet sancısı gibi bir his oluşturdu. Ama 3 saniye sürmemiştir o acı hissi. Sonra bitti dedi ve rahim ağzına taktığı şeyi çıkardı. O çıkınca zaten bütün rahatsızlık hissi gitti ne ağrı ne acı kaldı. Bu kadar uzun anlattım ama hepsi toplam 5 dakika sürmemiştir. :) o çok acıyo denilen kısımda sadece 3-4 saniyelik bir olay. Ve ben iyiki ama iyiki anestezi almamışım dedim. Tabi her bünye farklı kimseye diyemem sakın uyutulmayın diye. Acı eşiğinizi anlamanızın yoluda şöyleymiş doktor söyledi, eğer lokal anestezide hemen uyuşuyorsa acı eşiği yüksek demekmiş. Yani diş çektirirken iğne yapılıyorya bazı kişilerin hemen uyuşuyor bazı kişilere ikinci 3. İğneyide yapmak gerekiyor. İşte o hemen uyuşanların bünyesi acıya daha dayanıklı demekmiş. Çok uzattım kusura bakmayın. Ama iyi geçerse bende yazıcam ki belki okuyanların içi rahatlar demiştim. :) benim fikrim iyiki boş yere anestezi almamışım oldu. Gerçekten saniyelik bir olay. Korkmayın derim. Buarada fiyat bilgiside vereyim ben beylikdüzü kolan hastanesinde yaptırdım. 300 lira hsg çekimi 50 lirada kayıt açtıkları için muayne ücreti alıyorlar. Anestezi olmadığım için toplam 350 ödedim. Şuan hafif kanamam var ağrım yok çok şükür. steril çekim yapıldığı için antibiyotik vermedi doktor. Hastanenin cihazlarıda dijital olduğu için işlem daha kolay ve kısa zamandaoldu. Uzun yazdım hakkınızı helal edin. Hepinize çok geçmiş olsun. Rabbim hepimize acil şifalar ve hayırlı evlatlar versin inşallah.

uzun yazmışsınız ama iyi olmuş, bende ayın 11'n de çektireceğim çok korkuyorum ama yazdıklarınız birazda olsa içimi rahatlattı. Bende anestezi almamayı düşünüyorum şu an
umarım vazgeçmem :)

Ben hiç fiyat bilmiyordum bu konuda o yüzden iyi demiştim ama burada herkes çok pahalıya çektirmiş anlamadım şimdi bende
kafama takıldı, ama 60 tl dediklerinden eminim

Ben de bugun 400e cektirdim mesela. Acaba Istanbul diye mi? Bilemedim ki. Yine de iyi arastirin arkadadim bazilari iyi sartlarda cekmeyebiliyor..

Ben de bugun 400e cektirdim mesela. Acaba Istanbul diye mi? Bilemedim ki. Yine de iyi arastirin arkadadim bazilari iyi sartlarda cekmeyebiliyor..

Gittiğim hastane Adana'da iyi bilinen bir hastane ama bende anlamadım şimdi
Yarın tekrar bir araştırayım

Evet bence de arastirin ama oladabilir yani. Genelde fiyatlar pahali diye biliyorum ya ondan sasirdim..
İnşallah benim sonuçlarım da sizin ki gibi temiz çıkar. Bende tecrübemi burada paylaşırım artık
Tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım hepimize inşallah

İnşallah benim sonuçlarım da sizin ki gibi temiz çıkar. Bende tecrübemi burada paylaşırım artık
Tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin Allah'ım hepimize inşallah

Insallah çıkar arkadasim inşallah. Hic korkma çok basit bir islem. Rabbim hayirlisini versin insallah. Muhakkak burada Paylaş. Haberlerini bekleyeceğim.

uzun yazmışsınız ama iyi olmuş, bende ayın 11'n de çektireceğim çok korkuyorum ama yazdıklarınız birazda olsa içimi rahatlattı. Bende anestezi almamayı düşünüyorum şu an
umarım vazgeçmem :)
Canım bak 60 lira ücret demişsinya onu bi hastaneye tekrar sor çünkü ben araştırırken şöyle bişey öğrendim bazı hastanelrde cihazlar dijital olmuyormuş o zamanda dr ilacın yayılışını ekranda göremediği için hsg çekimİ sırasında hasta daha fazla ağrı çekiyormuş. Onu bi araştırmanı tavsiye ederim.

ben de rahim filmi çektirdim devlet hastanesinde, tamam biraz zor ama anestezi alacak kadar değil. Yanımda ayılan bayılanlar oldu tamam zor ama o kadar abartılacak kadar değil. korkmayın bence.

arkadaşlar bugün çektirdim, anesteziye gerek yok sadece basınçlı sıvıyı verirken şiddetli bir gaz sancısı gibi hissettim. İşlem 5 dakika bile sürmedi lütfen rahat olun korkmayın..

merhaba kızlar.bende c.tesi günü çektircem ama çok korkuyorum :KK43: ben ozel bi hastanede çektircem ücreti 375 tl size bişey danışmak istiyorum ilaçları yanında getir dediler yani ben alıcam eczaneden sizde de öyle mi oldu ? sonu mr olan bişey var onu bulamadım üffff ne zormuş çocuk işi.birde ben adetin 9.günü çektircem 3-4 gün sonrasında da yumurtlamam olcak bya bi radyasyon almış olcam ama dr bu ay korunmana gerek yok dedi sorun olurmu acaba

Arkadaşlar hepinize iyi geceler lutfen yardimci olun banada :( Doktorum benden de rahim filmi istedi fakat gittiğim hastanede cekilmedigini soyledi ve beni izmir tepecik eğitim ve araştırma hastanesine yonlendirdi.Oradaki dr.da bana 15 araliga gun verdi buda benim adetimin 14.gunune denk geliyor bu gune denk gelmesi sikinti yaratir mi ? Ve bu hastanede hsg tecrubesi olan var mi ?

merhaba kızlar.bende c.tesi günü çektircem ama çok korkuyorum :KK43: ben ozel bi hastanede çektircem ücreti 375 tl size bişey danışmak istiyorum ilaçları yanında getir dediler yani ben alıcam eczaneden sizde de öyle mi oldu ? sonu mr olan bişey var onu bulamadım üffff ne zormuş çocuk işi.birde ben adetin 9.günü çektircem 3-4 gün sonrasında da yumurtlamam olcak bya bi radyasyon almış olcam ama dr bu ay korunmana gerek yok dedi sorun olurmu acaba

Evt ilaci al yanina.bn 250 ye cektirdim.siz bilirsinz korunma konusunda.bn korunmadim aradan 3 ay gecti daha hamile kalamadim.korkuck bisey yk icinden 5 e kadar say adet sancisinin en hafif hali.bitiyo kalkiyosun.o kadar abartanlari bosver kalp ameliyati degil bu.anestezinin yan etkisi daha fazla ondan kork.

Arkadaşlar hepinize iyi geceler lutfen yardimci olun banada :KK43: Doktorum benden de rahim filmi istedi fakat gittiğim hastanede cekilmedigini soyledi ve beni izmir tepecik eğitim ve araştırma hastanesine yonlendirdi.Oradaki dr.da bana 15 araliga gun verdi buda benim adetimin 14.gunune denk geliyor bu gune denk gelmesi sikinti yaratir mi ? Ve bu hastanede hsg tecrubesi olan var mi ?

O gun cekilmio bnm bildigim adetin 9.gunu en gec diye biliyorum.hamile olmadigidan emin olman gerek

Back