Merhaba, ben de bugün cektirdim, doktorum Şişli Kolan'da ve orada cektirecektim fakat erkek cekiyor diye bahsedilen Findikzade Radyomara gittim. Bekledim sira gelmesini, hem korkuyorum hem korkmuyorum ama iceri girenler gayet iyi cikiyordu.
Ve sira bana geldi ayy o sedyeye yatinca cok korktum. Anestezi yaptirmaktan vazgecmistim zaten, gerçekten muyane aletini koyarken ve o sıvıyi siktiklarinda feci ağrım oldu ama dayandim, gecti gitti cok şükür. Kanamam da hic olmadı.
Ben de 400e cektirdim. Böyle işte, ha sonuclari doktoruma götürüp gösterdim ve gayet iyi dedi, tuplerinde herhangi bir sorun bir tikaniklik yok dedi ve bana aşılama dedi, fakat aşılama için daha erken Klomen olsun dedim ve bana klomen verdi.
böyle işte)
Benim gittiğim hastanede hepsi kadındı çok şükür :) benimde sonuç temiz sorun yok dedi ama bi tedavi önermedi. Benim zaten 3 gebelik kaybım var. kan pıhtılaşması var bende. homozigot. Hsg çekimini doktorum tüplerin açıktır hamile kalabilyosun ama bi onu yapmadık onuda yapalım diye yaptı zaten. Pıhtılaşma için iğne kullanorum ama yinede gebeliklerim neden son buluyor bilmiyorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)