- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.428
- 248
- 30
- Konu Sahibi birmucizelazim
-
Persembe Bat gunum bakalimben pazartesiye gün aldım çektircem sen napcan
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR GEREK KALMAZZZZBen bu ay nolcak hamile klcakmiyim onu bekliyom eger kalmazsam cektiricem adet snrasi
VARMI BELİRTİNNPersembe Bat gunum bakalim
Var gibi ama belorti saymiyorum umutlanmak istemiyorum kendimi olunsuz ahazurladimki daha az uzulurum bakalik hayirlisi ya persmebe ogrenicem isteVARMI BELİRTİNN
hayırlısı canımmVar gibi ama belorti saymiyorum umutlanmak istemiyorum kendimi olunsuz ahazurladimki daha az uzulurum bakalik hayirlisi ya persmebe ogrenicem iste
Himmm rahim filminjn faydasi var diyonuz zaten sansi arttiriyomus oyke duydunRahim filmi çektirdim.
Sol tüpüm tıkalı dendi.
Hamdolsun Film çektirdikten 3 ay sonra hamile kaldım.
2,5 yaşında bir oğlum var.
Şimdi de ikinci bebişimizi bekliyoruz Allah in izniyle...
ay canım senin adına çok sevindim ben de 7 ay oldu rahim filmi çekineli açıkçıktı tüplerim ama olmadı 2 senedir bebeğim olmuyor dua et bana daRahim filmi çektirdim.
Sol tüpüm tıkalı dendi.
Hamdolsun Film çektirdikten 3 ay sonra hamile kaldım.
2,5 yaşında bir oğlum var.
Şimdi de ikinci bebişimizi bekliyoruz Allah in izniyle...
ben de çekineli 8. aya giriyor ama aşılama şart oldu bize de heraldeBende çektirdi kızlar 2. Ayında aşılama yaptık tuttu çok sukur Rabbim sizleride yüzünu guldursun
Ins gerek kalmaz kalirsada korkma zor bisey degil zatenben de çekineli 8. aya giriyor ama aşılama şart oldu bize de heralde
ben düşünüyorum artık da bakalım gün ne getirecek bizlere sen iyisin demi canımIns gerek kalmaz kalirsada korkma zor bisey degil zaten
Hamdolsun iyiyim cok sukur sabirla bekliyorumben düşünüyorum artık da bakalım gün ne getirecek bizlere sen iyisin demi canım
iyi canım sevindim ne zaman kalp atışı için gideceksinHamdolsun iyiyim cok sukur sabirla bekliyorum
Tsk ederim canim 4bucuk haftalik daha erken 2 hafta sonra felan duyulur heralde o zaman gitmeyi dusunuyorumiyi canım sevindim ne zaman kalp atışı için gideceksin
iyi canım kalp atışını da duyarsın inş sağlıklıdır bebiş darısı bizlere inşaallahTsk ederim canim 4bucuk haftalik daha erken 2 hafta sonra felan duyulur heralde o zaman gitmeyi dusunuyorum
Nm bnm anestezili mi yaptirdin ozel mi devlet mi bebegim ya bende ins haftaya cektiricem bi aksilik olmazsaMrb kizlarr.. hsg filmi icin sakin korkmayin bende felaket haberleri okuyup psikolojimi bozmustum hic korkulucak bir sey degil..myomu olan biri olarak drum hsg filmi istedi ben tabikii cok korkuodum ama inanin film oncesi bir buscopon igne vurdular yarim.saat bekleyip dilmi cektiler..inanin hic bir sey anlamadim..bitti dendiginde cok sasirdim..neyse sonucu dra gosterdim asilama yapalim dedi cunku myom sag tupumu kapamisti..reglinin 3. Gunu gel dedi ..bu ay yumurta takibi yapalim dedi ok dedim bir.kac gun sonra gittim soldan yumurtlamssin bu ay bi dene bakalim dedi.. 25 ocak falandi sanirim bunu soyeldiginde 18 subatta regli olmam gerekti olmadim..acabami dedim 21 subatta hcg 525..hsg den sonra hamile kalanlari okumustum..ben cok.mutlu oldumm..simdi.13 haftadayiz allah sonuna.kadar gotursun insallah..allah isteyrn herkese versin..o yuzden hic korkmadan gidin filminizi cektirin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?