hsg rahim filmi çektiren arkadaşlar hamile kaldınızmı

Bende ozelde anestezisiz cekildim sadece 2 dk regl sancisi gibi oldu o kadar baska agri olmadi aksamda biraz oldu agri kesiciyle gecti hemen.
Bende tupler kapali veya yapisik degildi ve hamile kalamadim. Gecen sene mayisti galiba cekildigimde insalah siz kalirsiniz

Rahim filmi çektirdim.
Sol tüpüm tıkalı dendi.
Hamdolsun Film çektirdikten 3 ay sonra hamile kaldım.
2,5 yaşında bir oğlum var.
Şimdi de ikinci bebişimizi bekliyoruz Allah in izniyle...

Rahim filmi çektirdim.
Sol tüpüm tıkalı dendi.
Himmm rahim filminjn faydasi var diyonuz zaten sansi arttiriyomus oyke duydun

Rahim filmi çektirdim.
Sol tüpüm tıkalı dendi.
ay canım senin adına çok sevindim ben de 7 ay oldu rahim filmi çekineli açıkçıktı tüplerim ama olmadı 2 senedir bebeğim olmuyor dua et bana da

Bende dun cektirdim anestezili yaptirdigim icin hic bisi hissetmedim 1 saat sonrasinda zaten kendim artik cikmak istedim ve yurume ciktim cok sukur ne rahimde nede tuplerde bir sorun yok dedi doktorum 6 ay bizi birakti kendiniz deneyin dedi 6 ay bana cok uzun bi ara gelio hep kendimi tedavisiz olmayacakmisa alistirdigim icin insss doktorumun dedigi gibi yuzde elli sansim artmistir ve kendiligimden hamile kalirim

Mrb kizlarr.. hsg filmi icin sakin korkmayin bende felaket haberleri okuyup psikolojimi bozmustum hic korkulucak bir sey degil..myomu olan biri olarak drum hsg filmi istedi ben tabikii cok korkuodum ama inanin film oncesi bir buscopon igne vurdular yarim.saat bekleyip dilmi cektiler..inanin hic bir sey anlamadim..bitti dendiginde cok sasirdim..neyse sonucu dra gosterdim asilama yapalim dedi cunku myom sag tupumu kapamisti..reglinin 3. Gunu gel dedi ..bu ay yumurta takibi yapalim dedi ok dedim bir.kac gun sonra gittim soldan yumurtlamssin bu ay bi dene bakalim dedi.. 25 ocak falandi sanirim bunu soyeldiginde 18 subatta regli olmam gerekti olmadim..acabami dedim 21 subatta hcg 525..hsg den sonra hamile kalanlari okumustum..ben cok.mutlu oldumm..simdi.13 haftadayiz allah sonuna.kadar gotursun insallah..allah isteyrn herkese versin..o yuzden hic korkmadan gidin filminizi cektirin..

Nm bnm anestezili mi yaptirdin ozel mi devlet mi bebegim ya bende ins haftaya cektiricem bi aksilik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…