hsg rahim filmi çektiren arkadaşlar hamile kaldınızmı

Nm bnm anestezili mi yaptirdin ozel mi devlet mi bebegim ya bende ins haftaya cektiricem bi aksilik olmazsa :KK66:
Ben bursada yasiorum rentip hastanesinde ozel anestezi yok sadece yarim saag once buscopon igne vurdular yarim saat sonra cektiler sakin korkma diorum ya ben felaket senaryolari okudum yok kan gelio yok acio bana hic biri olmadi anlamadim.bile

Ben bursada yasiorum rentip hastanesinde ozel anestezi yok sadece yarim saag once buscopon igne vurdular yarim saat sonra cektiler sakin korkma diorum ya ben felaket senaryolari okudum yok kan gelio yok acio bana hic biri olmadi anlamadim.bile
Himmm tesekkur ederik bebegimm bnm cokkkk sagolll ;)

işlem bitince hiç bişi yok ne ağrı ne sızı ama benim 4 gün oldu hala kanlı akıntım var benim gibi olanlar varmı acaba? gerçi az önce doktoruma sordum normal korkma dedi ama böle olunca ilişkiye giremiorum ve ovulasyon tarihimde geçior bu ay :(

Ben carsamba gunu cektirdim anestezili iyi ki de oyle olmus sag tup tikaliymis ve enfenksiyon gecirmisim igne hap falan verdi.su an ara ara kanamam oluyor sizde de boyle bi durum oldu mu

Mrb kizlarr.. hsg filmi icin sakin korkmayin bende felaket haberleri okuyup psikolojimi bozmustum hic korkulucak bir sey degil..myomu olan biri olarak drum hsg filmi istedi ben tabikii cok korkuodum ama inanin film oncesi bir buscopon igne vurdular yarim.saat bekleyip dilmi cektiler..inanin hic bir sey anlamadim..bitti dendiginde cok sasirdim..neyse sonucu dra gosterdim asilama yapalim dedi cunku myom sag tupumu kapamisti..reglinin 3. Gunu gel dedi ..bu ay yumurta takibi yapalim dedi ok dedim bir.kac gun sonra gittim soldan yumurtlamssin bu ay bi dene bakalim dedi.. 25 ocak falandi sanirim bunu soyeldiginde 18 subatta regli olmam gerekti olmadim..acabami dedim 21 subatta hcg 525..hsg den sonra hamile kalanlari okumustum..ben cok.mutlu oldumm..simdi.13 haftadayiz allah sonuna.kadar gotursun insallah..allah isteyrn herkese versin..o yuzden hic korkmadan gidin filminizi cektirin..
Peki tup kapali olunca igne hap falan verdi mi doktorun

Ben hsg çektirdim hatta sonrasında ameliyatta oldum 6-7 ay sonra çok şükür gebe kaldım. Zaten hsg nin gebe kalmana faydası var zararı yok diye biliyorum. Çektir diyorsa çektirmelisin bence. Acil şifalar diliyorum

Peki tup kapali olunca igne hap falan verdi mi doktorun
Hayir vermedi sol tupu myom kapatmis yani myoma ameliyat gerekir ama drum once hamile kalmayi denemek diyordu..asilama yapacaktik bu ay dene dedi ve su an 14 haftaligiz aslinda varya diyorlar ya yok psikolojik.olmuyor vs benim.gibi takan kimse varmidir bilmiyorum rabbim ol diyor ve oluyor ama asilamayi duydugum.an allahim lutfen gerek.kalmasi diye cok.dua.ettim

Hayir vermedi sol tupu myom kapatmis yani myoma ameliyat gerekir ama drum once hamile kalmayi denemek diyordu..asilama yapacaktik bu ay dene dedi ve su an 14 haftaligiz aslinda varya diyorlar ya yok psikolojik.olmuyor vs benim.gibi takan kimse varmidir bilmiyorum rabbim ol diyor ve oluyor ama asilamayi duydugum.an allahim lutfen gerek.kalmasi diye cok.dua.ettim
Ne guzel saglikla gelsin ins bebisiniz :) darisi bizlere olsun

kaç ay sonra hamile kaldınız çekindikten ben 8 ay önce çekindim açık çıktı tüplerim ama hamile kalamadım henüz :KK43:
merhaba ben filmi çektirdikten sonra yumurtlama takibi yaptırdım ilk iki ay çok taktım olmuyor diye, 3. ayda bu ay dinleneceğim gelecek ayda aşılama o da olmuyorsa tüp bebek yaptıracağım ve kendimi olmuyor diye yıpratmayacağım dedim (yaşım 35 üstü olduğu için daha fazla beklemenin de anlamı yoktu) ve o ay normal yolla hamile kaldım. Önce psikolojinizi düzeltin normal yolla kalamıyorsak birçok yöntem var deyin kendinize, Allah nasih ederse oluyor :)
Birde hamile kalıp düşük yapan arkadaşlar, bir tanıdığımın 3 kez düşük oldu sonra araştırdılar rahim şeklinden dolayı tutunamıyormuş, ufak bir operasyonla normalde olması gereken şekle yaklaştırdılar ve geçen ay bebeğini kucağına aldı. Farklı uzman doktorlara gidin. İnşallah en kısa zamanda isteyen herkese Allah sağlıklı çocuk nasip eder .

merhaba ben filmi çektirdikten sonra yumurtlama takibi yaptırdım ilk iki ay çok taktım olmuyor diye, 3. ayda bu ay dinleneceğim gelecek ayda aşılama o da olmuyorsa tüp bebek yaptıracağım ve kendimi olmuyor diye yıpratmayacağım dedim (yaşım 35 üstü olduğu için daha fazla beklemenin de anlamı yoktu) ve o ay normal yolla hamile kaldım. Önce psikolojinizi düzeltin normal yolla kalamıyorsak birçok yöntem var deyin kendinize, Allah nasih ederse oluyor :)
Birde hamile kalıp düşük yapan arkadaşlar, bir tanıdığımın 3 kez düşük oldu sonra araştırdılar rahim şeklinden dolayı tutunamıyormuş, ufak bir operasyonla normalde olması gereken şekle yaklaştırdılar ve geçen ay bebeğini kucağına aldı. Farklı uzman doktorlara gidin. İnşallah en kısa zamanda isteyen herkese Allah sağlıklı çocuk nasip eder .
amin canım benim bana da dua edin ne olursunuz belki benim için de az kalmıştır

Canlarim hsg filmim bodahaki aya kaldi gec kaldim malesef progestan verdi dr bana 100 ml lik bakalim ya onumuzdeki ayda ramazan nasi grne olcak bilmiyom ben galiba temmuzda degil agistosa kalicak bilemiyorum tabi bende bebek meselesini cok takmicam artik kafama

Kizlar cok sukir hsg ye gerek kalmadan hamile kaldim rabbime bin skur isin puf noktasi kafaya hic takmamakmis onu ogrendim brn rabbim herkse nasio eyleisn ;)

merhaba arkadaşlar 11 aydır tedavi görüyorum bu süre zarfında 2 tane düşük yaptım ama bu düşükler erken düşük yani kimyasal gebelikdi kese oluşmadan düştü ikiside doktorum serophene klomen tedavisi uyguladı hep ve artık rahim filmi çekinmem gerektiğini tüplere bakmamız gerektiğini söyledi daha önceki düşükdede tüpler açıkki sen düşük yaptınn yoksa yapamazdın gibiisne konuşmuştu aklım çok karışık rahim filminin hamilelik şansını yüzde 50 ye çıkardığını söyledi sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin bilgisi olanlar akıl verin bana
bende bugn kürtaj oldum rahim dışındada karın boşlugumda kanamam vardı bir kaç gün yatırdı emin olmak için en son bugün beta düşünce dış gebeliğe karar verde kürtaj yaptı simdide diyorki 4 aylık tedavi sonra rahim filmi çekeriz tüplerine baakarız tüplerdemi sorun var yoksa bebekte sorun vardıda omu tutanamadı diye senin bahsettigin serophen klomen tedavisi neydi bana kürtajdan sonra iki kalçamdan farklı sir iğne vurdu senin hiç kürtajdan sonra bekletildin oldumu

merhaba arkadaşlar 11 aydır tedavi görüyorum bu süre zarfında 2 tane düşük yaptım ama bu düşükler erken düşük yani kimyasal gebelikdi kese oluşmadan düştü ikiside doktorum serophene klomen tedavisi uyguladı hep ve artık rahim filmi çekinmem gerektiğini tüplere bakmamız gerektiğini söyledi daha önceki düşükdede tüpler açıkki sen düşük yaptınn yoksa yapamazdın gibiisne konuşmuştu aklım çok karışık rahim filminin hamilelik şansını yüzde 50 ye çıkardığını söyledi sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin bilgisi olanlar akıl verin bana
Ben cekildim ama anestezili cekildim kanallarimin ikiside kapali cikmisti tup bebek tedavisi ile gebe kaldim ama dusuk yaptiktan sonra kanallar tikanabiliyormus doktorun dogru soyluyor yaptir hic vakit kaybetme . Ama anestezili yaptir mutlaka bn 125tl ye cektirmistim mart ayinda

Slm kizlar bisey sorcam size bu tüpler sonradan kapanirmi biliyomusunuz 2 basarisz gebelik gecirdim 6 aydirda gebelik istiyorum ama olmuyo mumkunmu boyle bisey yoksa onceki gebeliklerime dayanarak boyle bisey düşnmem saçmami
Valla tuplerimin ikiside dogustan tikaliymis doktorumun siyledigine gore kurtaj olmussan dusuk yapmissan karin bolgesinden bir operasyon gecirmissen tupler tikanabiliyormus.ama sonradan olan tikaniklari laparoskopi ile acabiliyorlar bi hsg cekil derim

Ben hsg den sonraki ilk denememde hamile kaldım. Zaten çekilirken kanalın birinden hemen sıvı geçmedi. Ek yaptılar. O zaman geçti tüpten. Tıkalıymış demek ki. Zaten burada nasıl çektiricem ağrılı mı sancılı mı yazanlar şu an hamile görünüyor alt bilgide. Cümleten hayırlı olsun. Allah isteyen herkese versin.

Arkadaşlar dün rahim filmi çekildim Dr 1 hafta ilişkiye girme dedi ama 1 hafta girmeyince de yumurtlama dönemim geçiyor bu ay çok önemliymiş gebe kalma olasılığım yüksekmis ne yapayım ne zaman cinse ilişkiye gireyim netten baktim birkaç gün sonra girilebilir yazıyor

Back
X