hsg rahim filmi çektiren arkadaşlar hamile kaldınızmı

Y
kızlar dr banda dedi hsg testi istedi nasıl oluyo cok sancılı oluyomu trsıyorum ya yardımcı olur musunuz devlette yapıyolar mı
Yok acı olmuo bole tam rahmın ıcıne gırdınde kasıklar adet sancısı gıbı olyor cıkınca bıtıoyanlız yanınızda bı pet ve pamuj gotrun aletın ıcınde ılaclı su var zaten o sekılde rahım ıcı net gozukuor ıslem bıtınce vajınadan su akıyıyor ben tecrybesız olmustum onların verdı tampon aktıpantoluma xd cektımı baglmıstm belıme hamılelık konusunda bılmmbenım bı cısım kıtle gorulmusdu ulrasonda hls folmı bakıldı temız cıktı hata tv gıbı ekran var banada gostermıstı cocun olursa yuvası dıe o laf cok etkıledı hala gızumun onunde rabım ne guzelıkler yaratıo cekyrın arkadslar bu fılm dırek canlı rahım gorunmekte net ne var ne yok gorunuo

Ankaradaysan buyuk doguma gıt

Istanbuldayim ama ben bebem yaaaa pamuk ve ped diyon demi peki hamile kaldinmi nasil gecti filim cekme olayi

Slm kizlar bisey sorcam size bu tüpler sonradan kapanirmi biliyomusunuz 2 basarisz gebelik gecirdim 6 aydirda gebelik istiyorum ama olmuyo mumkunmu boyle bisey yoksa onceki gebeliklerime dayanarak boyle bisey düşnmem saçmami

Hsg tam cozum deıl tabı ben 1 sene once cektrmıstım dogum için degıldı bı goslem içimfi kist onden tedavı ve bu ay denyoruz yanı 20 sınde hasta olmm gerek olmasam haberı verrm ama bılmyorum 2 haftadr regli gibi agrım batmalar ve asırı uyku hali ve haraket etmek ıstwmemek var kan testındedemı adet gectıktwn sonra cxıkyor bılgısı olan varmı

Adete iki uc kalada cikiyo snuc bence sende bebek var erken baslamis bu belortiler hadi hayirlisi olsun bebegim insaallah tutunur annecine :)

Slm kizlar bisey sorcam size bu tüpler sonradan kapanirmi biliyomusunuz 2 basarisz gebelik gecirdim 6 aydirda gebelik istiyorum ama olmuyo mumkunmu boyle bisey yoksa onceki gebeliklerime dayanarak boyle bisey düşnmem saçmami
bende 2 düşük yaptım düşük yaptığımda doktorum ben çok ağlayınca ağlama en azından kendin düşürdüğüne göre tüpler açık dedi ama şimdi hsg istedi benimde aklım karıştı ama internetten araştırdım sonradan kapanabiliormuş özellikle düşük yapanlara istiyorlarmış artık tüpte birşey kalabileceğini düşündükleri içinmi bilmem ama yaptırcam ben bir dahaki ay burdanda bakıorum gerçekten doktorun dediği gibi yüzde 50 yarısı gebelik oluşmuş yarısında oluşmamış :) inşş hakkımızda hayırlısı olur ayrıca bu filmde sadece tüpler değil rahimde ayrıntılı gözüküormuş rahimdeki açıklık veya bazılarının ters oluyormuş böle şeyler içinde gerekli sandımca

Bende dıs gebelık olmustu ondan ıstenmıstı bı baktr net gorunuo

bende korku yok zaten iki kere ameliyat oldum ki bir tanesi baya ağır bi ameliyattı korkmam yeterki sonuç alalım ben özelde yaptırcam zaten doktorum anestezile yapıcaz dedi yani bişe hissetmem büyük ihtimal ama burda fiyat çok yüksek 850 tl dediler ama yinede yaptırcam eşim bir ay bekleyelim bide kendimiz deniyelim dedi diye bekliorum yoksa bugun çekinecektim

Saol canm cvp icin ben dusuk yapmadim yanliz 23. Haftalikti ilk bebegim kaybettim 2. Kalp atimi olusmadi 1 dogum ve 1 küretajim var yani rahimde sekil bozuklugu filanda oluyomus oyle bisiy olsa 23 haftaya kadar gebelik gidermi bilmiyorumki kendi kendime kurumtumu yapyorum bilmiyorum iyce kafaya taktim uzuluyorum

doktorun önerdise bence hsg çektir ama önermedise kafan rahat olsun inşş hepimiz bebek sahibi oluruz

cnm sen ne zman çekinceksin gün aldınmı regliden sonra 6 ile 10. gün arası çekilmesi gerek dedi doktorum bana sana söledilermi bunu
Yooo bana bisi demdi dr sadece bana senin isin uzun hemen hasta olmayabikirsin demisti her ihtimale karsi esime de bakicakmis adetin okinci ghnu kan ver hormonlara bakalim dedi rahim filmi sonra cekilicek dedi bnmde dunden beri lekelenmem var devlete gttim olsun sen kan ver dedi pazartesi cikicak sonuc bakalim nolcak ne dicek dr pazartesi gdecem dra tekrar snuclarla beraber

@Ecrin ensar bebek_elif

Canim dun İbrahim saracoglunun sitesine baktim rahim duvarini kalinlastirmak için soğan kuru yaziyordu. Su bildiğimiz hamile kalmak için soğan kuru varya iste o kur rahim duvarini da kalinlastiyormuş

@Ecrin ensar bebek_elif

Canim dun İbrahim saracoglunun sitesine baktim rahim duvarini kalinlastirmak için soğan kuru yaziyordu. Su bildiğimiz hamile kalmak için soğan kuru varya iste o kur rahim duvarini da kalinlastiyormuş
Iyi ama o kur adeti geciktiriyomus bide yumurtlamayida etkiliyomus dr da dedi benim cevremdede cok yapan yapipta pisman olan var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…