- 30 Mart 2016
- 836
- 432
- 103
- 35
- Konu Sahibi birmucizelazim
-
Yok acı olmuo bole tam rahmın ıcıne gırdınde kasıklar adet sancısı gıbı olyor cıkınca bıtıoyanlız yanınızda bı pet ve pamuj gotrun aletın ıcınde ılaclı su var zaten o sekılde rahım ıcı net gozukuor ıslem bıtınce vajınadan su akıyıyor ben tecrybesız olmustum onların verdı tampon aktıpantoluma xd cektımı baglmıstm belıme hamılelık konusunda bılmmbenım bı cısım kıtle gorulmusdu ulrasonda hls folmı bakıldı temız cıktı hata tv gıbı ekran var banada gostermıstı cocun olursa yuvası dıe o laf cok etkıledı hala gızumun onunde rabım ne guzelıkler yaratıo cekyrın arkadslar bu fılm dırek canlı rahım gorunmekte net ne var ne yok gorunuokızlar dr banda dedi hsg testi istedi nasıl oluyo cok sancılı oluyomu trsıyorum ya yardımcı olur musunuz devlette yapıyolar mı
Ankaradaysan buyuk doguma gıtY
Yok acı olmuo bole tam rahmın ıcıne gırdınde kasıklar adet sancısı gıbı olyor cıkınca bıtıoyanlız yanınızda bı pet ve pamuj gotrun aletın ıcınde ılaclı su var zaten o sekılde rahım ıcı net gozukuor ıslem bıtınce vajınadan su akıyıyor ben tecrybesız olmustum onların verdı tampon aktıpantoluma xd cektımı baglmıstm belıme hamılelık konusunda bılmmbenım bı cısım kıtle gorulmusdu ulrasonda hls folmı bakıldı temız cıktı hata tv gıbı ekran var banada gostermıstı cocun olursa yuvası dıe o laf cok etkıledı hala gızumun onunde rabım ne guzelıkler yaratıo cekyrın arkadslar bu fılm dırek canlı rahım gorunmekte net ne var ne yok gorunuo
Ben orda yaptrdım zekerıa tahir burak cebecıde devletın ama hızmet ıyı ve suda gercek turkıyedekı dogum hastnelrtıne ve ozelete gore en genıs ekıpman orda dayım orda uzman doktorAnkaradaysan buyuk doguma gıt
Istanbuldayim ama ben bebem yaaaa pamuk ve ped diyon demi peki hamile kaldinmi nasil gecti filim cekme olayiY
Yok acı olmuo bole tam rahmın ıcıne gırdınde kasıklar adet sancısı gıbı olyor cıkınca bıtıoyanlız yanınızda bı pet ve pamuj gotrun aletın ıcınde ılaclı su var zaten o sekılde rahım ıcı net gozukuor ıslem bıtınce vajınadan su akıyıyor ben tecrybesız olmustum onların verdı tampon aktıpantoluma xd cektımı baglmıstm belıme hamılelık konusunda bılmmbenım bı cısım kıtle gorulmusdu ulrasonda hls folmı bakıldı temız cıktı hata tv gıbı ekran var banada gostermıstı cocun olursa yuvası dıe o laf cok etkıledı hala gızumun onunde rabım ne guzelıkler yaratıo cekyrın arkadslar bu fılm dırek canlı rahım gorunmekte net ne var ne yok gorunuo
Adete iki uc kalada cikiyo snuc bence sende bebek var erken baslamis bu belortiler hadi hayirlisi olsun bebegim insaallah tutunur annecine :)Hsg tam cozum deıl tabı ben 1 sene once cektrmıstım dogum için degıldı bı goslem içimfi kist onden tedavı ve bu ay denyoruz yanı 20 sınde hasta olmm gerek olmasam haberı verrm ama bılmyorum 2 haftadr regli gibi agrım batmalar ve asırı uyku hali ve haraket etmek ıstwmemek var kan testındedemı adet gectıktwn sonra cxıkyor bılgısı olan varmı
bende 2 düşük yaptım düşük yaptığımda doktorum ben çok ağlayınca ağlama en azından kendin düşürdüğüne göre tüpler açık dedi ama şimdi hsg istedi benimde aklım karıştı ama internetten araştırdım sonradan kapanabiliormuş özellikle düşük yapanlara istiyorlarmış artık tüpte birşey kalabileceğini düşündükleri içinmi bilmem ama yaptırcam ben bir dahaki ay burdanda bakıorum gerçekten doktorun dediği gibi yüzde 50 yarısı gebelik oluşmuş yarısında oluşmamış :) inşş hakkımızda hayırlısı olur ayrıca bu filmde sadece tüpler değil rahimde ayrıntılı gözüküormuş rahimdeki açıklık veya bazılarının ters oluyormuş böle şeyler içinde gerekli sandımcaSlm kizlar bisey sorcam size bu tüpler sonradan kapanirmi biliyomusunuz 2 basarisz gebelik gecirdim 6 aydirda gebelik istiyorum ama olmuyo mumkunmu boyle bisey yoksa onceki gebeliklerime dayanarak boyle bisey düşnmem saçmami
Bende dıs gebelık olmustu ondan ıstenmıstı bı baktr net gorunuobende 2 düşük yaptım düşük yaptığımda doktorum ben çok ağlayınca ağlama en azından kendin düşürdüğüne göre tüpler açık dedi ama şimdi hsg istedi benimde aklım karıştı ama internetten araştırdım sonradan kapanabiliormuş özellikle düşük yapanlara istiyorlarmış artık tüpte birşey kalabileceğini düşündükleri içinmi bilmem ama yaptırcam ben bir dahaki ay burdanda bakıorum gerçekten doktorun dediği gibi yüzde 50 yarısı gebelik oluşmuş yarısında oluşmamış :) inşş hakkımızda hayırlısı olur ayrıca bu filmde sadece tüpler değil rahimde ayrıntılı gözüküormuş rahimdeki açıklık veya bazılarının ters oluyormuş böle şeyler içinde gerekli sandımca
bende korku yok zaten iki kere ameliyat oldum ki bir tanesi baya ağır bi ameliyattı korkmam yeterki sonuç alalım ben özelde yaptırcam zaten doktorum anestezile yapıcaz dedi yani bişe hissetmem büyük ihtimal ama burda fiyat çok yüksek 850 tl dediler ama yinede yaptırcam eşim bir ay bekleyelim bide kendimiz deniyelim dedi diye bekliorum yoksa bugun çekinecektimcnm hiç korkma. şimdi onun ağrısız olanları var. çok az bir ağrın oluyor ama korkmana değimez.
sakın devlette yapma. gayet ilkel yöntemler ile seni canlı canlı kürtaj yapıyormuşlar gibi oluyor.
ben hayatımda 3 kere yaptırdım. ilkini bir görüntüleme merkezinde o ilkel yollardan biri ile ama hayatımda hiç unutamayacağım bir anı oldu. sonra bana histereskopi diye bişey yaptılar bakırköy sadi konuk ta ama oda ilk yaşadığımın aynısıydı. ve bana işlemden önce kağıt imzalatıılar.kendi isteğimle oluyorum filan yazıyordu. hiç kendilerini riske atmıyorlar valla. işlem sırasında ben bağırmaya başladım. yardımcı kadın hemşire ne dedi biliyormusun? 'hiç bağırma imza attın, eğer hareket edersen rahim delinir bizde mesuliyet kabul etmiyoruz' dedi.
korkunçtu resmen . sonra benim tüpüm tıkalı olduğundan zaten bunları yaptırtıyorlardı. bu işlemler çare olmadı laparoskopi ile ameliyat oldum, çok şükür tüpüm açıldı. 5 ay sonra hamile kaldım ama düşük oldu 6 ay sonra yine çocuk olmayınca tekrar HSG istediler. resmen ağladım doktora nolur isteme onu diye ama çaresi yok işte .
radyotom diye bakırköyde görüntüleme merkezi var orda ağrısız yapıldığını okudum netten. fiyatı 400 tlydi geçen sene.
mecbur gün aldım ağlaya ağlaya girdim işleme ama sandığımdan daha kolay ve çabuk oldu tabi.
kendimi üzdüğüme değmezmiş. kesinlikle böyle bir yere gitmeni tavsiye ederim.tüplerin açık olup olmadığını öğrenebilmen için tek çare bu cnm. ağrısıza gidersen gerçekten hiç korkma çok içtenlikle söylüyorum .
geçmiş olsun şimdiden inşallah sende aramıza katılırsın en kısa zamanda
inşş güzel haberlerini alırızIns canım ıstıom ama ısde 5 gun vardaha bugunde adet olcamgıbı agrı oluo
cnm sen ne zman çekinceksin gün aldınmı regliden sonra 6 ile 10. gün arası çekilmesi gerek dedi doktorum bana sana söledilermi bunuAdete iki uc kalada cikiyo snuc bence sende bebek var erken baslamis bu belortiler hadi hayirlisi olsun bebegim insaallah tutunur annecine :)
Saol canm cvp icin ben dusuk yapmadim yanliz 23. Haftalikti ilk bebegim kaybettim 2. Kalp atimi olusmadi 1 dogum ve 1 küretajim var yani rahimde sekil bozuklugu filanda oluyomus oyle bisiy olsa 23 haftaya kadar gebelik gidermi bilmiyorumki kendi kendime kurumtumu yapyorum bilmiyorum iyce kafaya taktim uzuluyorumbende 2 düşük yaptım düşük yaptığımda doktorum ben çok ağlayınca ağlama en azından kendin düşürdüğüne göre tüpler açık dedi ama şimdi hsg istedi benimde aklım karıştı ama internetten araştırdım sonradan kapanabiliormuş özellikle düşük yapanlara istiyorlarmış artık tüpte birşey kalabileceğini düşündükleri içinmi bilmem ama yaptırcam ben bir dahaki ay burdanda bakıorum gerçekten doktorun dediği gibi yüzde 50 yarısı gebelik oluşmuş yarısında oluşmamış :) inşş hakkımızda hayırlısı olur ayrıca bu filmde sadece tüpler değil rahimde ayrıntılı gözüküormuş rahimdeki açıklık veya bazılarının ters oluyormuş böle şeyler içinde gerekli sandımca
doktorun önerdise bence hsg çektir ama önermedise kafan rahat olsun inşş hepimiz bebek sahibi oluruzSaol canm cvp icin ben dusuk yapmadim yanliz 23. Haftalikti ilk bebegim kaybettim 2. Kalp atimi olusmadi 1 dogum ve 1 küretajim var yani rahimde sekil bozuklugu filanda oluyomus oyle bisiy olsa 23 haftaya kadar gebelik gidermi bilmiyorumki kendi kendime kurumtumu yapyorum bilmiyorum iyce kafaya taktim uzuluyorum
Yooo bana bisi demdi dr sadece bana senin isin uzun hemen hasta olmayabikirsin demisti her ihtimale karsi esime de bakicakmis adetin okinci ghnu kan ver hormonlara bakalim dedi rahim filmi sonra cekilicek dedi bnmde dunden beri lekelenmem var devlete gttim olsun sen kan ver dedi pazartesi cikicak sonuc bakalim nolcak ne dicek dr pazartesi gdecem dra tekrar snuclarla berabercnm sen ne zman çekinceksin gün aldınmı regliden sonra 6 ile 10. gün arası çekilmesi gerek dedi doktorum bana sana söledilermi bunu
@Ecrin ensar bebek_elifyok ndan degil cnm ya cok sancılı oluyomus krkuttular bni bnde rahm duavrı ince cocuk tutunamıyo tüplerede bakackmıs her ihtimale karsı blmiyorum ne olacak ilkkez basıma glyo yavrum için herseye razıyım yeterki gelsin tutunsun artık bana bazılarıda sey dyo hamile klan cok olmus flmi çekilipte ben klıyom ama tutunamıyo
Iyi ama o kur adeti geciktiriyomus bide yumurtlamayida etkiliyomus dr da dedi benim cevremdede cok yapan yapipta pisman olan var ama@Ecrin ensar bebek_elif
Canim dun İbrahim saracoglunun sitesine baktim rahim duvarini kalinlastirmak için soğan kuru yaziyordu. Su bildiğimiz hamile kalmak için soğan kuru varya iste o kur rahim duvarini da kalinlastiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?