hsg rahim filmi çektiren arkadaşlar hamile kaldınızmı

inşallahh hamilesindir . kendine dikkat et

NASIL BİR SORUN VAR ERKENMİ ÇATLIORKİ

kaç ay sonra hamile kaldınız çekindikten ben 8 ay önce çekindim açık çıktı tüplerim ama hamile kalamadım henüz

inşallahh hamilesindir . kendine dikkat et
İnsaAllah isteyen herkes hamis kalir amin :) kendine dikkat et tevafuk gibi oldu halilari kaldirdim perdeleri yikiyorum camlari siliyorum asılama oncesi bahar temizligimi yapayim dedim hamileysemde bilmiyorum artik hayirlisi Allah yar ve yardimcimiz olsun

kaç ay sonra hamile kaldınız çekindikten ben 8 ay önce çekindim açık çıktı tüplerim ama hamile kalamadım henüz

geçen sene ağustosta çekildim, 2016 Ocak ayında hamile kaldım.
ben şöyle bir şey yaşadım aslında, ağustostan sonra bir kaç ay bebek yine olmayınca artık eşimle aşılama araştırmasına başladık. bende istanbulun en iyi yerlerinden biri olan umut tüp bebeğe gittim.o dönem ücretsiz muayeneleri vardı hem.
orda dr songül hanım ile görüştüm. tüm tahlillerime baktı muayene etti.
bana aslında benim bebeğimin olabileceğini ama muhtemel benim her ay yumurtlamadığımı söyledi.
büyük ihtimalle o ayı tutturamadığımı söyledi.
aklıma yapmadı değil çünkü ben 33 günde filan regl oluyorum. normali bu değil tabi.
sonra telefonuma yumurtlama dönemini takip eden programlardan indirdim.
çok şükür 5 ay sonra hamile kalabildim. inşallah sizde bu mutluluğu en kısa sürede tadarsınız. sevgilerle ..

inş bu ay 3. kez klomen kullanıyorum ben de bugün içmeye başladım rahim filmi çekineli 7 ay oldu benim de canım bana dua edersen çok sevinirim

Butceniz varsa ozel hastahanede uyutularak yaptirabilirsin. Bende yaptirdim ama uyutulamadan. Kisiden kisiye degisiyor ama cok sancili oldu 2 gun agrim oldu. 2 ay sonrada hamile kaldim. Allahin takdiri..
Allah yardimcin olsun.

Ben de 2 düşük sonrası başka bir doktora gittim ve ilk başta hsg yapıldı, ben de narkoz almadan Kadıköy sonomed'de yaptırdım ama inanılmaz canım yandı ki acıya dayanıklıyımdır. Sonrasında rahimde yapışıklık olduğu anlaşıldı ve histeroskopi yapıldı. Hemen 2 ay sonrasında hamile kaldım. Şuan 25. Haftadayım , keşke ilk düşükten sonra yaptırsaymışım ama yönlendiren olmadı tabi.

arkadaşım ben aralık ayında anestezi li çektirdim.hiçbişey hissetmiyosun tüplerim açık çıktı.doktor da üç ay sonra gebelik ihtimali artar dedi.hele tüpler kapalı olup açılırsa şansın çok yüksek.ben kendim doğal yolla kalamadım ama stres çok etkili.iki yıl dr olmuodu bizimmde.bu ay ilk aşılama ile hamile kaldım:)bunda filmin de etkisi var diye düşünyorum.vakit kaybetmeden filmi çektir.sonra biraz bekle olmazsa tedavi yolu çok ve basit.canını sıkma hiç.

Desene bende cktreyim hemen bu ay kal.azsam hamile iui ozaman kafama yatyi bu ay hamile kalmazsam ckteecem mayista drum istemisti zaten hadi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…