- 6 Nisan 2016
- 154
- 105
- 103
- Konu Sahibi birmucizelazim
-
inşallahh hamilesindir . kendine dikkat etKızlar bende 28 martta cektirdim hsg de benim agri esigim cok dusuktur ama inanin hsg ye korkudan agalayarak girdim 2 dk da cektiller agrisiz ve cok profosyenellerdi. Besiktas Fulya da echomara gidin echomar di galiba evet isterseniz adres verebilirim. Benimde adete 5 gun kaldi zaten dr bana direk asilama dedi 1 hafta sinra asilamam var kismetse.. Suan adete 5 gunum var akintim geliyor arada, sag kasikda hagif batmalarim siddetli bas agrim ve mide bulantim var.. Bas agrisi ve mide bulantisi paikolojik olabilir.. Ha birde su yasimdayim ilkkez vajinal enfeksiyon geciriyorum coj kasint var hergun sirkeli suyla vajinal dus yapiyorum buda hamilelik belirtisimidir acaba kendime belirti ariyorum da :)
NASIL BİR SORUN VAR ERKENMİ ÇATLIORKİBende rahim filmi cektirdim iki tupumde açık bi sıkıntı yok dedi doktor ama benim yumurta catlamamda sorun varmış 2 ay oldu cektireli ama daha hamile kalmadim ilaç kullanıyorum ama duyduğuma gore bu filmden sonrada hamile kalan oluyormuş
büyüyüp gelişmesi güzel ama catlamiyomus yani nedenseNASIL BİR SORUN VAR ERKENMİ ÇATLIORKİ
kaç ay sonra hamile kaldınız çekindikten ben 8 ay önce çekindim açık çıktı tüplerim ama hamile kalamadım henüzcnm hiç korkma. şimdi onun ağrısız olanları var. çok az bir ağrın oluyor ama korkmana değimez.
sakın devlette yapma. gayet ilkel yöntemler ile seni canlı canlı kürtaj yapıyormuşlar gibi oluyor.
ben hayatımda 3 kere yaptırdım. ilkini bir görüntüleme merkezinde o ilkel yollardan biri ile ama hayatımda hiç unutamayacağım bir anı oldu. sonra bana histereskopi diye bişey yaptılar bakırköy sadi konuk ta ama oda ilk yaşadığımın aynısıydı. ve bana işlemden önce kağıt imzalatıılar.kendi isteğimle oluyorum filan yazıyordu. hiç kendilerini riske atmıyorlar valla. işlem sırasında ben bağırmaya başladım. yardımcı kadın hemşire ne dedi biliyormusun? 'hiç bağırma imza attın, eğer hareket edersen rahim delinir bizde mesuliyet kabul etmiyoruz' dedi.
korkunçtu resmen . sonra benim tüpüm tıkalı olduğundan zaten bunları yaptırtıyorlardı. bu işlemler çare olmadı laparoskopi ile ameliyat oldum, çok şükür tüpüm açıldı. 5 ay sonra hamile kaldım ama düşük oldu 6 ay sonra yine çocuk olmayınca tekrar HSG istediler. resmen ağladım doktora nolur isteme onu diye ama çaresi yok işte .
radyotom diye bakırköyde görüntüleme merkezi var orda ağrısız yapıldığını okudum netten. fiyatı 400 tlydi geçen sene.
mecbur gün aldım ağlaya ağlaya girdim işleme ama sandığımdan daha kolay ve çabuk oldu tabi.
kendimi üzdüğüme değmezmiş. kesinlikle böyle bir yere gitmeni tavsiye ederim.tüplerin açık olup olmadığını öğrenebilmen için tek çare bu cnm. ağrısıza gidersen gerçekten hiç korkma çok içtenlikle söylüyorum .
geçmiş olsun şimdiden inşallah sende aramıza katılırsın en kısa zamanda
İnsaAllah isteyen herkes hamis kalir amin :) kendine dikkat et tevafuk gibi oldu halilari kaldirdim perdeleri yikiyorum camlari siliyorum asılama oncesi bahar temizligimi yapayim dedim hamileysemde bilmiyorum artik hayirlisi Allah yar ve yardimcimiz olsuninşallahh hamilesindir . kendine dikkat et
amin canım en kısa zamanda sağlıklı gebelikleriniz olur inşallahbebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahh hayırlı evlatlarınız olsun Allah bizlerede nasip etsinn
çatlatma iğnesi vermiyormu doktorun bana vermişti o ay hamile kaldım ama malesef düşük yaptımbüyüyüp gelişmesi güzel ama catlamiyomus yani nedense
ne yaptın cnm film çektirdinmiTesekkur ederim canim benjm bende ozelde yaptiricam gorumcemde yaptir diyo daha iyi ilgileniui bnm drum yapacak cekecek filmi bakalim ya ins tek sorun hormonlar olurda ilacla duzelirim offf offf rabbim buyuk pazartesi ogrenecez artik
kaç ay sonra hamile kaldınız çekindikten ben 8 ay önce çekindim açık çıktı tüplerim ama hamile kalamadım henüz
yok balım ya bütçe skntlı bu ay anca önmüzdeki ay cektricem napalım hormnlarada sadece prolaktın cıkmıs yükselmiş ona dostinex verdi başka bişi vermedine yaptın cnm film çektirdinmi
inş bu ay 3. kez klomen kullanıyorum ben de bugün içmeye başladım rahim filmi çekineli 7 ay oldu benim de canım bana dua edersen çok sevinirimgeçen sene ağustosta çekildim, 2016 Ocak ayında hamile kaldım.
ben şöyle bir şey yaşadım aslında, ağustostan sonra bir kaç ay bebek yine olmayınca artık eşimle aşılama araştırmasına başladık. bende istanbulun en iyi yerlerinden biri olan umut tüp bebeğe gittim.o dönem ücretsiz muayeneleri vardı hem.
orda dr songül hanım ile görüştüm. tüm tahlillerime baktı muayene etti.
bana aslında benim bebeğimin olabileceğini ama muhtemel benim her ay yumurtlamadığımı söyledi.
büyük ihtimalle o ayı tutturamadığımı söyledi.
aklıma yapmadı değil çünkü ben 33 günde filan regl oluyorum. normali bu değil tabi.
sonra telefonuma yumurtlama dönemini takip eden programlardan indirdim.
çok şükür 5 ay sonra hamile kalabildim. inşallah sizde bu mutluluğu en kısa sürede tadarsınız. sevgilerle ..
çatlamadığını nasıl anladı dr canım alttan mı baktı yoksa kan testiyle mi anladı?büyüyüp gelişmesi güzel ama catlamiyomus yani nedense
arkadaşım ben aralık ayında anestezi li çektirdim.hiçbişey hissetmiyosun tüplerim açık çıktı.doktor da üç ay sonra gebelik ihtimali artar dedi.hele tüpler kapalı olup açılırsa şansın çok yüksek.ben kendim doğal yolla kalamadım ama stres çok etkili.iki yıl dr olmuodu bizimmde.bu ay ilk aşılama ile hamile kaldım:)bunda filmin de etkisi var diye düşünyorum.vakit kaybetmeden filmi çektir.sonra biraz bekle olmazsa tedavi yolu çok ve basit.canını sıkma hiç.merhaba arkadaşlar 11 aydır tedavi görüyorum bu süre zarfında 2 tane düşük yaptım ama bu düşükler erken düşük yani kimyasal gebelikdi kese oluşmadan düştü ikiside doktorum serophene klomen tedavisi uyguladı hep ve artık rahim filmi çekinmem gerektiğini tüplere bakmamız gerektiğini söyledi daha önceki düşükdede tüpler açıkki sen düşük yaptınn yoksa yapamazdın gibiisne konuşmuştu aklım çok karışık rahim filminin hamilelik şansını yüzde 50 ye çıkardığını söyledi sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin bilgisi olanlar akıl verin bana
Desene bende cktreyim hemen bu ay kal.azsam hamile iui ozaman kafama yatyi bu ay hamile kalmazsam ckteecem mayista drum istemisti zaten hadi bakalimarkadaşım ben aralık ayında anestezi li çektirdim.hiçbişey hissetmiyosun tüplerim açık çıktı.doktor da üç ay sonra gebelik ihtimali artar dedi.hele tüpler kapalı olup açılırsa şansın çok yüksek.ben kendim doğal yolla kalamadım ama stres çok etkili.iki yıl dr olmuodu bizimmde.bu ay ilk aşılama ile hamile kaldım:)bunda filmin de etkisi var diye düşünyorum.vakit kaybetmeden filmi çektir.sonra biraz bekle olmazsa tedavi yolu çok ve basit.canını sıkma hiç.
ben pazartesiye gün aldım çektircem sen napcanDesene bende cktreyim hemen bu ay kal.azsam hamile iui ozaman kafama yatyi bu ay hamile kalmazsam ckteecem mayista drum istemisti zaten hadi bakalim
Ben bu ay nolcak hamile klcakmiyim onu bekliyom eger kalmazsam cektiricem adet snrasiben pazartesiye gün aldım çektircem sen napcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?