- 17 Şubat 2021
- 97
- 100
- 8
- 29
- Konu Sahibi byzberryworld
-
Duphaston progestan gibi çatlamadan 1 gün snra mı kullanılıo canım fitil olarak bende progestan kullanıyormHsg nedir bilmiyorum ama ben de duphaston kullandım adet olup femara kullanmayı bekliyorum. Bakalım ne olacak
Progestan gibi canım o zaman ya ne bıleym ben ya riskli ise dye dusundugımden bıraktm cnku erteai gun hapları progesteron içeriyor ee bu ilaçlarda içeriyor nasıl guvencez kiHayır duphastona adet olduktan 15 gün sonra başlıyosun günde 2 tane 10 gün boyunca içiyosun, adet olabilmek için.progesteron içeriyormus aslında. Bebek olursa tutunmasına yardım ediyor rahmi hazırlıyormus eger olmazsa adet olmaya yardımcıymış. Cogu kadın hamilelikten sonra da içiyor bebek iyi tutunsun diye
Benim ablamda duphaston kullandığı ay hamile kalmıştı, hamileliği kolaylaştırdığını duymuştum çoğu kişidenHsg nedir bilmiyorum ama ben de duphaston kullandım adet olup femara kullanmayı bekliyorum. Bakalım ne olacak
İnşallah bende de oyle olur. Bugun adet oldum femaraya baslayavağım ve doktorum yumurtalık takibi yapacak belki duphastona devam et der yumurtam oluştuysa bakalım hayırlısıBenim ablamda duphaston kullandığı ay hamile kalmıştı, hamileliği kolaylaştırdığını duymuştum çoğu kişiden
Valla cogu kadın hamilelikte bile kullanıyor. Ertesi gün hapının içeriğini bilemiyorum ama bu ilacla bebek tutunuyormua cunku progesteron eksik olunca bebek tutunamıyomus. Ben bir düşük yaşadım zaten bu tarz destekleyici bir ilac kullanmam gerekiyorProgestan gibi canım o zaman ya ne bıleym ben ya riskli ise dye dusundugımden bıraktm cnku erteai gun hapları progesteron içeriyor ee bu ilaçlarda içeriyor nasıl guvencez ki
femeraya bende baslıyacam ilk defakullanıcam regl olmayı bekliyorum. nasıl kullanmam gerekiyor...tskİnşallah bende de oyle olur. Bugun adet oldum femaraya baslayavağım ve doktorum yumurtalık takibi yapacak belki duphastona devam et der yumurtam oluştuysa bakalım hayırlısı
Bende doguma kadar kullandımValla cogu kadın hamilelikte bile kullanıyor. Ertesi gün hapının içeriğini bilemiyorum ama bu ilacla bebek tutunuyormua cunku progesteron eksik olunca bebek tutunamıyomus. Ben bir düşük yaşadım zaten bu tarz destekleyici bir ilac kullanmam gerekiyor
Ben adetimin 3. Günü başlayacağım. Sabah akşam günde 2 tane hep aynı saatte içeceğim. Saat önemli hormon oldugu için vucut hep aynı saatte almalı. Mesela ben sabah 11:30 akşam 23:30 şeklinde kullanacağım. 5 gün boyunca toplam 10 tane içeceğim. İlac bittikten 5 gün sonra doktora gideceğim. Ve yumurtam büyümüş mü diye ultrasonda bakacak doktor. Sen de bu şekilde kullanabilirsinfemeraya bende baslıyacam ilk defakullanıcam regl olmayı bekliyorum. nasıl kullanmam gerekiyor...tsk
Size ne için vermişti doktorunuz.Bende doguma kadar kullandım
Düşük riski vardıSize ne için vermişti doktorunuz.
Faydası oluyor bu ilacın bu anlamda, hem adet düzenliyor hem bebeğin tutunmasına yardımcı oluyorDüşük riski vardı
Ben hamileyken kullandhmda kanama dursun dye verdi ama bana faydası olmadıFaydası oluyor bu ilacın bu anlamda, hem adet düzenliyor hem bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor
Öyle mi düşük mü yaptınız uzuldumBen hamileyken kullandhmda kanama dursun dye verdi ama bana faydası olmadı
Yok canım kanamama engel olmadıÖyle mi düşük mü yaptınız uzuldum
çok tşk regl dönemini bekliyorum ...deniyecem sizden hayırlı haberler bekliyorum.Ben adetimin 3. Günü başlayacağım. Sabah akşam günde 2 tane hep aynı saatte içeceğim. Saat önemli hormon oldugu için vucut hep aynı saatte almalı. Mesela ben sabah 11:30 akşam 23:30 şeklinde kullanacağım. 5 gün boyunca toplam 10 tane içeceğim. İlac bittikten 5 gün sonra doktora gideceğim. Ve yumurtam büyümüş mü diye ultrasonda bakacak doktor. Sen de bu şekilde kullanabçok tşk
çok tşk regl dönemini bekliyorum ...deniyecem sizden hayırlı haberler bekliyorum.
Rica ederim. Umarım da ikimiz de hayırlı haberlere kavuşuruz. Sen de benim yaptığım gibi dene sonra doktora kontrole git. Doktor zaten yumurtan buyudugunde catlatma iğnesi yapar. Bazı doktorlar catlatma iğnesi yapmıyormus kendi kendine catlamasını bekliyomus yumurtanın ama sizin hormon probleminiz varsa mutlaka catlatma iğnesi isteyinçok tşk regl dönemini bekliyorum ...deniyecem sizden hayırlı haberler bekliyorum.
Geçen ay çekilmiştim anestezisiz çok şükür bir şey çikmadi ama o ay doktor korunma verdi . Simdi yepyeni bir ay ve klomenle yumusta buyutup 11 eylulde catlatma ignemi oldum benimde 2 haftalik bi surecim var hayırlısıyla beklemedeyimMerhaba arkadaşlar, 5eylülde klomene başlayıp 9 Eylül perşembe günü Anestezisiz HSG çektirdim, bugün yani 13 eylülde kontrol için doktora gittğimde sol tarafımda 3 adet 20mm yumurta sağ tarafımda da gelişmiş 2 yumurta olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi vuruldum. Yaklaşık 2 haftalık bir süreç beni bekliyor heycanlıyım. Benim gibi hsg çektirip hamilelik düşünenler gelinn beraber bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?