HSG!!! Kızlar acil yardıııım...

Şimdi eve geldim hsg yi çektirdim, çok şükür tüpler açık. İyi ki anestezili olmuş diyorum uyuyup uyanmam 15 dakika sürmedi hem de hiçbir şey hissetmedim. Fakat doktorum 1 hafta sonra kontrole gel dedi. Hsg den sonra doktorunuz kontrole çağırdı mı sizi de? Neden çağırdı diye merak ediyorum.

kızlar bende bu ay hsg cektırdım ve bu ay korunmadım hıc hamıle kalırsam bı zararı olur mu bebege dr bana korun dedı bu ay ama ben korunmadım

BENİMKİ çağırmadi ve sadece 5 gün Korun dedi.

kızlar bende bu ay hsg cektırdım ve bu ay korunmadım hıc hamıle kalırsam bı zararı olur mu bebege dr bana korun dedı bu ay ama ben korunmadım
Ya neden Korun dedi ki. Bu film zaten hamilelik ihtimalini artırıyor. Niye boşa gitsin. Ama etkisi bikaç ay sürüyormuş. Enfeksiyon için demiş olabilir ama bana antibiyotik verdi ve sadece 5 gün ilişki yok dedi ki o da enfeksiyona açık olduğumuz için

bilmemkı canım bugun adet olmalıydım olmadım hayırlısı cok ıstıyorum Allahım hayırlısını versin

Merhaba kızlar. Bende bu sabah çektrdim HSG filmi. KEndi kad.doğ.doktorumla değil de ordaki doktora sordum. yani filmi çeken doktora bir sıkıntı yokmuş.. Şükür ki...
Yanlız bana 5 gün ilişki yok falan demediler..
gerçi bu akşa ya da yarın doktora zaten gidicem ama gidemez isem 5 günü değerlendiremicez desenize

Kızlar Merhaba ,

Bende sızın gıbı arastırıyordum ınternetten hsg fılmı nasıl cektırılır agrılı mı dıye .Ama cumartesı gunu cektırdım , bılmıyorum benımkı zor agrılı gectı , çok şiddetlı bır karın agrısı , en agrılısıda bana gore rahım yerlestırılen o alet ve o alete tak cıkar yaparkenkı basınc agrılı , kısıden kısıye gore degısebılıyor ama benım tavsıyem kabusa donusturmemek ıcın normal kadın dogum muayenesınden bır ırkılenler ıcın kesınlıkle anastezılı cektırın derım . ben kı her doktor kontrolumde allttan muayene olan bırıyım ama benım canım cok yandı , bılgılendırmek ıstedım .

Merhabalar,
Ben de 26 Ekim de HSG çektirdim ve dayanılmayacak gibi bir ağrı yaşamadım. Dr tüplerin açık olduğunu belirtti. Ben 2,5 yıllık evliyim ve evlendiğimden beri hiç korunmamıza rağmen henüz hamile kalamadım. Her zaman ki gibi sebepsiz infertilite teşhisi kondu. Bu ay her şeyi akışına bıraktık bakalım.. 15 kasım adet tarihim inşallah bu sefer olmam da sizlere müjde veririm. Bu ay psikolojik mi bilmem ama kasıklarımda batma , aşırı gaz ve ayaklarımda üşüme çok oluyor. Daha önce böyle bir şey yaşamadım...Hadi bakalım hayırlısııı...

S
Sor bence doktoruna. Boşa gitmesin 5 gün

Ben de 17.11.2015 te çektirdim ve anestezisizdi. Ben böyle acı çekmedim kızlar, basınç ve acıdan çığlık çığlığa kaldım. Lütfen anestezi seçeceğini düşünün.

Tıp fakültelerinde de artık ileri teknoloji cihazlar kullanılıyor arkadaşlar ben 120 tl ödedim hsg için tıpta ve c kollu Samsung son teknoloji cihaz kullanıldığını gordum boşuna dünyanın parasını ödemenize gerek yok bence fakültelerden de faydalanabilirsiniz

MERHABA BEN 2 SENE ÖNCE 275 TL ATESTEZİSİZ OLDUM. SANIYELIK BİŞİ. TAMAM COK CAN ACIYOR AMA ANLIK. VURUP GEÇİYOR. BENCEDE DEĞMEZ. GECMIS OLSUN SİMDİDEN. UFAK BIR TIKANIKLIK VARSADA TUPLERDE HSG CEKIMINDE VERILEN SIVI ILE ACILABILIYORMUS. 6 AYDA GEBELIK OLMA IMKANI DOĞUYORMUS. AMA TIKANIKLIK YOKSA BEKLEMEYE GEREK YOK. YAŞINIZ MUSAITSE BEKLEYİN.

ACABA SİZİN TUPLER TIKANIKMI ÖYLE GELDİ. BEN CIGLIK ATTIM. DOKTOR DEDI CIGLIKTAN BELLI TUPLER AÇIK. YADA ACI BUNYEYE GÖRE DEĞİŞİYOR BELKİDE.

kızlar ben yazdım mı hatırlamıyorum ama benim hsg'm çok ama çook acılı oldu. 3 kez arka arkaya çekildim ben ilk ikisinde ilaç görülemedi o yüzden üçüncüsünü de yaptı. çok ağrım ve çok kanamam oldu... Allaha şükür üçüncüsünde ilaç görüldü sonuçlar normal çıktı. sanırım bikaç küçük yapışıklık varmış ve açıldı.
ama birdaha yaptrmam gerekirse kesinlikle anestezi alırım.
riske atmaya gerek yok yani
bu ay da klomen tedavisine başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…