- 11 Kasım 2009
- 211
- 99
- 103
- Konu Sahibi hijabiqueen
-
BENİMKİ çağırmadi ve sadece 5 gün Korun dedi.Şimdi eve geldim hsg yi çektirdim, çok şükür tüpler açık. İyi ki anestezili olmuş diyorum uyuyup uyanmam 15 dakika sürmedi hem de hiçbir şey hissetmedim. Fakat doktorum 1 hafta sonra kontrole gel dedi. Hsg den sonra doktorunuz kontrole çağırdı mı sizi de? Neden çağırdı diye merak ediyorum.
Ya neden Korun dedi ki. Bu film zaten hamilelik ihtimalini artırıyor. Niye boşa gitsin. Ama etkisi bikaç ay sürüyormuş. Enfeksiyon için demiş olabilir ama bana antibiyotik verdi ve sadece 5 gün ilişki yok dedi ki o da enfeksiyona açık olduğumuz içinkızlar bende bu ay hsg cektırdım ve bu ay korunmadım hıc hamıle kalırsam bı zararı olur mu bebege dr bana korun dedı bu ay ama ben korunmadım
bilmemkı canım bugun adet olmalıydım olmadım hayırlısı cok ıstıyorum Allahım hayırlısını versinYa neden Korun dedi ki. Bu film zaten hamilelik ihtimalini artırıyor. Niye boşa gitsin. Ama etkisi bikaç ay sürüyormuş. Enfeksiyon için demiş olabilir ama bana antibiyotik verdi ve sadece 5 gün ilişki yok dedi ki o da enfeksiyona açık olduğumuz için
Sor bence doktoruna. Boşa gitmesin 5 günMerhaba kızlar. Bende bu sabah çektrdim HSG filmi. KEndi kad.doğ.doktorumla değil de ordaki doktora sordum. yani filmi çeken doktora bir sıkıntı yokmuş.. Şükür ki...
Yanlız bana 5 gün ilişki yok falan demediler..
gerçi bu akşa ya da yarın doktora zaten gidicem ama gidemez isem 5 günü değerlendiremicez desenize
anatolia tüp bebek merkezinden çok memnun kalmıstı arkadasım :)kızlarrr ankara da rahim filmi nerede çektirebilirim??
anladım cnm teşekkürler cevabın için, aradım şimdi orayı da fiyat fazla geldi bana birazanatolia tüp bebek merkezinden çok memnun kalmıstı arkadasım :)
ama fiyatları fln nedir bilemiyorum
yuh soyguncu bu millet yaanladım cnm teşekkürler cevabın için, aradım şimdi orayı da fiyat fazla geldi bana biraz650 tl artı 350 tl de muayene ücreti dediler..
o ne ya töbe yarabbim..anladım cnm teşekkürler cevabın için, aradım şimdi orayı da fiyat fazla geldi bana biraz650 tl artı 350 tl de muayene ücreti dediler..
Merhaba canlar, 1,5 senelik denemelere rağmen hamile kalamayan ben, sonunda Ankara Lokman Hekim hastanesine adetimin3. günü gittim. DOktor hormon testime baktı(eskilere de) ultrasona girdim. eşimin semen analizlerini de inceleyip, bence tüplerin kapalı HSG çektirmen lazım dedi.
Narkozsuz 200 narkozlu350 tl dedi.
Sizce anestezi almalı mıyım?
Çok mu ağrılı bir işlem?
hsg yaptırdıktan sonra aranızda hamile kalan var mı?
Fiyatı pahalı mı değil mi?
Hsg çektirenler bilgi verebilir mi?
Şimdiden çoook teşekkürler
canım kesınlıkle para verme...5 dk lık ıs bıle deıl utanıyo ınsan okadar yatınca...banada anestezılı 750demıslerdı....ıyıkı cektırmemısım...hatta drum hıc havuza atlamadın mı onun serınlıgı gbı bısey hıssetcen dedı......yattım aldıgın ılacı enjekte ederken ıcıme yogun serın ılac salındı okadar tek hıssettıgımde bu oldu yanı.....korkma gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?