- Konu Sahibi hijabiqueen
-
sen ne zaman çektirmiştin pekiiGün olarak normal bence bi sıkıntı yok rahim filmi de zaten tüplr açıksa şansı artırıyor filmden sonra bir süre lekelenme falan olabilir kimi ilişkiye giriyr kimi girmiyor o size ve doktorunuza kalmış filmden 2 3 gün sonra ilişkiyle devam edin bence sonrası kısmet tüpleriniz açıksa zaten bir problem yok demektir
Hsg Çek'imi için en uygun gün adetin ilk gününden sayarak 7-8. Günler olduğunu söylüyor doktorlar ve hsg için kullanılan ilacın gebe kalma şansını arttırma etkisi sadece o ay değil önümüzdeki üç beş ay sürüyormuş benimde 7. Gün çekilmişti, arkadaşa sormuşsun ama ben de cevap veriim dedimmrh çok acil bsy sormak istiyorum..
yarın hsg için gitcem ama adetim dün bitti. yarın cektirmek için erken mi. şu yüzden sordum..hsg sonunda hamile kalınabiliyormus ya. verilen sıvı sperm gidisini hızlandırıyormuş...şimdi,, yarın çektircem ama ideal günlerime daha zaman var. ideal günlere yakın mı çektirsem acaba.. sen reglin bittikten kaç gün sonra çektirmiştin.
derdimi anlatabildim demii
Cok tsk ederim.peki sende ise yaradı miHsg Çek'imi için en uygun gün adetin ilk gününden sayarak 7-8. Günler olduğunu söylüyor doktorlar ve hsg için kullanılan ilacın gebe kalma şansını arttırma etkisi sadece o ay değil önümüzdeki üç beş ay sürüyormuş benimde 7. Gün çekilmişti, arkadaşa sormuşsun ama ben de cevap veriim dedim
Bana 5-6 gun sonrasının uygun oldugu soylenmiştı.. Aradıgınızda sze gelecegınız gunu onlar soyluyr ztnmrh çok acil bsy sormak istiyorum..
yarın hsg için gitcem ama adetim dün bitti. yarın cektirmek için erken mi. şu yüzden sordum..hsg sonunda hamile kalınabiliyormus ya. verilen sıvı sperm gidisini hızlandırıyormuş...şimdi,, yarın çektircem ama ideal günlerime daha zaman var. ideal günlere yakın mı çektirsem acaba.. sen reglin bittikten kaç gün sonra çektirmiştin.
derdimi anlatabildim demii
nasıl oluyoda hsg den sonra hamıle kalınıo acaba anlayamadım onu benBende yaptırdım acıya dayanaklı biriyim,ama kesinlikle anestezii al kendini sıkıyorsun kasılmadan dolayı tüpler açıksa bile kapalı görünürmüş.bi kaç ay sonra hamile kaldım malesef kalp atışı durdu.
Tüpler kapalıysa açılıyor verilen ilaçlarla benimki ilk dogumdan sonra kapanmış sonra hamile kaldımnasıl oluyoda hsg den sonra hamıle kalınıo acaba anlayamadım onu ben
hımmm hormonları normal olan kişilerde olur o zaman cunku bende yuksek fsh sorunu varTüpler kapalıysa açılıyor verilen ilaçlarla benimki ilk dogumdan sonra kapanmış sonra hamile kaldım
Ben ekimin 9unda çekildim iki gün once regli oldum bu ay faydasını görmedim önümüzdeki ovulasyon döneminde aşılama yapılacak inşallah bu sefer faydasını görürüm, bende haşimoto tiroidi hastasıyım belki bu yüzden de kalamıyorum hormonlar bazen dengesizleşiyorCok tsk ederim.peki sende ise yaradı mi
regl kenmı yapılıor bu testBen ekimin 9unda çekildim iki gün once regli oldum bu ay faydasını görmedim önümüzdeki ovulasyon döneminde aşılama yapılacak inşallah bu sefer faydasını görürüm, bende haşimoto tiroidi hastasıyım belki bu yüzden de kalamıyorum hormonlar bazen dengesizleşiyor
Adet bitiminden iki gün sonra falan yapıyorlar benim adetim ekim 3 te olmuştu hsg 9 ekimde yapıldı ama gebelik olmadı şuan yine adetim puregon iğneye başladımregl kenmı yapılıor bu test
Haşimoto troid i nasıl bsy. Ben de de Hiper troid vardı ama ameliyat oldum. Sıkıntı yok suan icinBen ekimin 9unda çekildim iki gün once regli oldum bu ay faydasını görmedim önümüzdeki ovulasyon döneminde aşılama yapılacak inşallah bu sefer faydasını görürüm, bende haşimoto tiroidi hastasıyım belki bu yüzden de kalamıyorum hormonlar bazen dengesizleşiyor
Vücut tiroid bezini yabancı bir madde gibi algılayıp yok etmeye çalışıyor Zaman'la tiroid bezi küçülüyor bazen hiç çalışmaz duruma gelebiliyor ameliyatla cok fazla yapılabilecek bişi yok hayat boyu ilaç kullanmaktan başka seçenek yokHaşimoto troid i nasıl bsy. Ben de de Hiper troid vardı ama ameliyat oldum. Sıkıntı yok suan icin
Olmaz mı bu hastalıkla beraber 17 kilo aldım ben zaten vücudum müsait kilo almaya saç dökülmesi çok oluyor tırnaklar kırılıyor sürekli ve hep yorgun halsiz hissediyorsun ben iki yıldır ilaç kullanıyorum biraz düzene girdi şuan hormonlar ama kilo vermek çok zor oluyor beş kilo verebildim kalanları da vermeye çalışıyorum ama hala yorgunluğuma çare bulamadım galiba ruhumda varHmm anladım canım peki kilo problemi oluyor mu
Bazen de bünye uykuyu seviyor.Olmaz mı bu hastalıkla beraber 17 kilo aldım ben zaten vücudum müsait kilo almaya saç dökülmesi çok oluyor tırnaklar kırılıyor sürekli ve hep yorgun halsiz hissediyorsun ben iki yıldır ilaç kullanıyorum biraz düzene girdi şuan hormonlar ama kilo vermek çok zor oluyor beş kilo verebildim kalanları da vermeye çalışıyorum ama hala yorgunluğuma çare bulamadım galiba ruhumda var
Bende dokuz saat uyumasam sersem gibi oluyorum daha azı yetmiyorBazen de bünye uykuyu seviyor.ama zaman yok ki uyumaya. Bana bıraksalar uyurum herhalde sürekli
tatlım ben salı günü çektirdim. anesteziye gerek görmedi doktor. zaten 3 dk sürüyor. çok ta gerilecek bi durum da yok aslında. başta bende tedirgin oldum ama gereksizmiş..Merhaba kızlar ben de cumartesi günü anestezili hsg çektireceğim. Doktorum kendimi kasmamam ve bir tıkanıklık varsa daha rahat müdahale edebilmek için anestezili yapacağını söyledi. Merak ettiğim hsg için verilen anesteziden hemen uyanıyor muyuz? Hayatımda daha önce hiç anestezi almadım. Hem hsg hem anestezi öyle gerginim ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?