• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg ile ilgili bilinmesi gerekenler

Maalesef ben Ankara oturuyorum. Bana ilacli cektirmem gerektigini doktor soyledi. Cunku Altman muaynede cok kasiliyorum

Anestezi istediginizi soyleyin yaparlar kabul etmek zorundalar agriyi cekecek sizsiniz ya o aletleri gorunce ben cok tedirgin oldum kalbim cok kötü carpti eger dayanamam diyosaniz kesinljkle yapin agrimiyo diyolar ama kimin agriya duyari cok yuksek benim cok düşük ben ozele gittim anestezi dedi direk 650 liraya yaptik
Acaba nerede cektirdiniz Ankara'da misiniz bendende istediler ama korktuğum için yaptiramiyorum😭

Canım ya yeni geldik hastaneden gerçekten dediğin gibi stres yapacak bisey yokmuş ama iyi de anesteziliye cevirdim çok şükür ki kabul ettiler uyudum uyandım odadayım yarim saat sonra çıktık eve geldim mis gibi hic ağrımda yok şükür ki biraz kanamam var oda normal galiba iyi ki ped almışım ama cok çok teşekkür ederim 😊
Ankara'da misiniz acaba benimde cekinmem lazım ama korkuyorum

kizlar bende rahim filmi çektirdim anestezi olmadım cok rahatti bittiğini bile anlamadım. girmeden once iki tane agri kesici aldım 1 saat once doktorum önermişti.
bosuna stress yapmisim umarım herkesinde Boyle kolay geçer.
kanama olmadı bende ama suan adet sonuna doğru gelen pihtilar geliyor.
filmi çektiren arkadaslarda nasıl kanama oldu ve kaç gun surdu?
Merhabalar rahim filmi vektirdiginiz ay mı.hamile kaldınız acaba

Acaba nerede cektirdiniz Ankara'da misiniz bendende istediler ama korktuğum için yaptiramiyorum😭
Kusura bakmayin gec cevap verdim istanbuldayim ama korkmayin anestezi olursa hic birsey hissetmezsiniz yaniniza pet alin ama kanamaniz olacak çünkü

Anestezi istediginizi soyleyin yaparlar kabul etmek zorundalar agriyi cekecek sizsiniz ya o aletleri gorunce ben cok tedirgin oldum kalbim cok kötü carpti eger dayanamam diyosaniz kesinljkle yapin agrimiyo diyolar ama kimin agriya duyari cok yuksek benim cok düşük ben ozele gittim anestezi dedi direk 650 liraya yaptik
Merhaba hangi hastanede oldunuz

Back