• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg ile ilgili bilinmesi gerekenler

Rahim filmi çekildiği ay korunma olmalıdır/ olmamalıdır konusunda da doktorlar ikiye ayrılmış durumda. Ben korunmadım hamile kaldım ama düşük yaptım. Doktorum filmle ilgili değil dedi. Benim de aklımda hep acaba korunsa mıydım o ay diye kaldı
Cok üzüldüm cok gecmis olsun ben 3 gun sonra girdim iliskiye bana birsey demedi doktor ama simdi kanamam var ve ağrı kesin adet oldum dun basladi normalde yarin olacaktim yani bu ay olmadi

Ben de stres yaptim ama hic yapma uyaninca hafif kasik agrisi hissediyon adetliyken hissetiğin ağrı ve benjm karnim da alev var gibiydi bol su iç kanaman akinti gibi gelecek ilac ciktikca alev hisside gecec3k ben oruclu oldugum icin cok su icemedim sen bol bol su ic cabuk atlatirsin kanama bitti biz iliskiye girdik ha bu arada bazrn kesik kesik gel3cek kanaman korkma
Çok çok teşekkür ederim içimi biraz rahatlattin 🙏😊

Çok çok teşekkür ederim içimi biraz rahatlattin 🙏😊
Gunlerine dikkat et 2 gunde bir mutlaka yap bizim rek sikintimiz o gibi duzenli yapamiyoz ve stres oluyo bak ragim ici filmi bile cektim

Rahim filmi çekildiği ay korunma olmalıdır/ olmamalıdır konusunda da doktorlar ikiye ayrılmış durumda. Ben korunmadım hamile kaldım ama düşük yaptım. Doktorum filmle ilgili değil dedi. Benim de aklımda hep acaba korunsa mıydım o ay diye kaldı
Benim doktorum da korunmayın dedi ovulasyonla takıp et öyle değerlendirin dedi Hatta olmazsa zaten asilama olacak gelecek ay

Merhaba arkadaşlar,

Kısa bir süre önce hsg çektirdim ve birkaç detayı paylaşmak isterim. Ben devlet hastanesinde çektirdim, anestezi yaptırmadım 15 dk kadar sürdü. Evet gerçekten acı eşiğinizi zorlayacak bir acı çekiyorsunuz ama meleğinize kavuşmak için üzerinize düşen bir sorumluluk olarak düşünün. Bu bile o acıyı hissettirmiyor inanın.

Öncelikle herhangi bir düşük yapmadıysanız en az 6 en fazla 1 sene boyunca yumurtlama günlerinde denemediyseniz doktor sadece rahim duvarında perde görüyorum dese de hsg çektirmeyin, deneyin. Ben herhangi bir düşük tecrübesi yaşamadım, takvim oluşturmak için gittim ve doktor rahminde perde olabileceğimi söyledi sonuç herhangi bir perde çıkmadı ve ben çektiğim acı ile kaldım.

Çektirmeniz gerekiyorsa da yanınıza iç çamaşırı, atlet ve mutlaka ped alın verdikleri ilaçtan ve sudan kaynaklı inanılmaz akıntı geliyor. Kesinlikle tek gitmeyin kapıda bekleyeniniz olsun tansiyon düşmesi, ağrı olabiliyor (herkesde olacak diye bir durum yok) İlk 2 gün ağrı oluyor ama baş ağrısı gibi düşünün. Ve ilk ay korunmanız gerekiyor zaten regliniz biraz ağrılı geçiyor.
Ben özel hastanede hsg çektirdim. Kendim çektirmek istiyordum doktor da çekelim deyince kabul ettim. Bahsettiğiniz gibi acı ağrı vs hiçbir şey hissetmedim. Hsg den sonra beni bir odaya aldılar dinlenmem için ve rulo kağıt havludan bayağı kalın koparıp koymuşlar. Beni de giydirmişlerdi zaten. . 30 dk yatıp kalktım doktordan sonuç almaya gittim. Tüplerim açık çıktı bir sorun yok dedi. Eve gittiğimde öyle aşırı kan yoktu bir iki damla. Ağrım da olmadı. Geçti gitti. Konuyu okuyanlar korkmasınlar herkeste aynı etki olmuyor. Ben hissetmedim bile. İğne vurulsa hissedersin bunu anlamıyorsun

Ben özel hastanede hsg çektirdim. Kendim çektirmek istiyordum doktor da çekelim deyince kabul ettim. Bahsettiğiniz gibi acı ağrı vs hiçbir şey hissetmedim. Hsg den sonra beni bir odaya aldılar dinlenmem için ve rulo kağıt havludan bayağı kalın koparıp koymuşlar. Beni de giydirmişlerdi zaten. . 30 dk yatıp kalktım doktordan sonuç almaya gittim. Tüplerim açık çıktı bir sorun yok dedi. Eve gittiğimde öyle aşırı kan yoktu bir iki damla. Ağrım da olmadı. Geçti gitti. Konuyu okuyanlar korkmasınlar herkeste aynı etki olmuyor. Ben hissetmedim bile. İğne vurulsa hissedersin bunu anlamıyorsun
Aynen öyle guzel yazdınız 👍

Anestezili mi oldu anestizisiz mi? Güzel anlatmışsın canım teşekkür ederim 😊

Anestezili mi oldu anestizisiz mi? Güzel anlatmışsın canım teşekkür ederim 😊
Anestezili yaptılar canım. Ama dediğim gibi bayıltmayla bile olsa kişiden kişiye değişiyor. Benden önce çıkan birinin kanaması boldu ve ağrısı vardı lakin bende hiçbir ağrı kanama olmadı. Kimseyi yanıltmak istemem tabi bünyeyle alakalı bir durum sanırım

Anestezili yaptılar canım. Ama dediğim gibi bayıltmayla bile olsa kişiden kişiye değişiyor. Benden önce çıkan birinin kanaması boldu ve ağrısı vardı lakin bende hiçbir ağrı kanama olmadı. Kimseyi yanıltmak istemem tabi bünyeyle alakalı bir durum sanırım
Inşallah benim ki de senin gibi rahat gecer canım bakalım yarın neler olacak o_O

Inşallah benim ki de senin gibi rahat gecer canım bakalım yarın neler olacak o_O
Stres yapmayin uyuyacan birsey hissetmeyeceksin adet sanscisi gini agrin olacak ama col az bak benim canm cok ttali cok stres yaptim ama boşaymış ama ondsm sonra basim agridi stresten

Stres yapmayin uyuyacan birsey hissetmeyeceksin adet sanscisi gini agrin olacak ama col az bak benim canm cok ttali cok stres yaptim ama boşaymış ama ondsm sonra basim agridi stresten
Canım ya yeni geldik hastaneden gerçekten dediğin gibi stres yapacak bisey yokmuş ama iyi de anesteziliye cevirdim çok şükür ki kabul ettiler uyudum uyandım odadayım yarim saat sonra çıktık eve geldim mis gibi hic ağrımda yok şükür ki biraz kanamam var oda normal galiba iyi ki ped almışım ama cok çok teşekkür ederim 😊

Canım ya yeni geldik hastaneden gerçekten dediğin gibi stres yapacak bisey yokmuş ama iyi de anesteziliye cevirdim çok şükür ki kabul ettiler uyudum uyandım odadayım yarim saat sonra çıktık eve geldim mis gibi hic ağrımda yok şükür ki biraz kanamam var oda normal galiba iyi ki ped almışım ama cok çok teşekkür ederim 😊
Rica ederimcok sevindim agrin daha olmaz biraz yanma olir o da ilactan cok sevindimcanm ben adet oldum ama benim yumurtlama donemim gecmisti cuma gunune randevu aldim bakalim doktor ne diyecek eşim icinde istediler onun icin de aldim insallah hemen ceker

Canm bana bir follok asit onerdiler butun mimeralleri barindiryormus ablam hamile o kullaniyo

Eklentiler

• IMG-20200527-WA0001.jpg
    IMG-20200527-WA0001.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 49
Bugun alacam bunu sende al istersen ablam sac dokulmemlerim halsizligim hepsi gecti diyo hamileliktem once hamileyken ve hamilelikten sonra kullanabilrmis

Rica ederimcok sevindim agrin daha olmaz biraz yanma olir o da ilactan cok sevindimcanm ben adet oldum ama benim yumurtlama donemim gecmisti cuma gunune randevu aldim bakalim doktor ne diyecek eşim icinde istediler onun icin de aldim insallah hemen ceker
Evet canım karin içinde huzursuz edici biseyler oluyor şuanda ama ağrı gibi yanma gibi bisey su çekimi atlattım ya bana yeter agrim olsun biraz önemli değil 😂🤗 üzüldüm canım ad et olmana hayirlisi olur inşallah senin için ne zamandir düşünüyorsun canım ve ne sıkıntın var ?
Canm bana bir follok asit onerdiler butun mimeralleri barindiryormus ablam hamile o kullaniyo
Ben kullanıyorum canım 10 Gün önce başladım bende doktorum verdi bana da inofolic combi diye araştırdım bunun içinde çok çok güzel yorumlar var kullanan çoğu hamile kalmış yumurta gelişimini destekliyormuş aynı zamanda istersen bunu da bir araştır doktoruna da sor öyle al 😊

Eklentiler

• 20200527_145817.jpg
    20200527_145817.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 46
Back