- 26 Nisan 2018
- 397
- 165
- 53
canım benim herhangi bir sıkıntım yoktu üç buçuk yıldır evliyim bir buçuk yıldır düşünüyoruz doktora gittim herhangi bir sıkıntım olmadığını söyledi eşimle gitti onda da bir şey yoktu Sonra Klomen verdiler 2 ay kullandım ama o 2 ay boyunca ben adet dönemlerimde acillik oldum Sonra ara verdim bıraktım artık o kadar çok baskı vardı ki psikolojim alt üst olmuştu özel bir okulda öğretmen neye başladım Tabii bu arada devam ediyorduk ama düzenli değildi çünkü ne zaman ilişkiye girsek aklınıza çocuk geliyordu ikimizde bırakıyordu sonra buna karar verdik bir anda oldu aklımda hiç HGS geçmiyordu ne olduğunu bile bilmiyordum Araştırma Hastanesi'ne gittim O da beni özele yönlendirdi sonrası çektirdim bu ay olmadı Çünkü yumurtlama dönemine denk gelmedi bir de çok sancılı geçiyor parça parça geliyor bugün mahvoldum ağrıdan ve hala ağrıyorEvet canım karin içinde huzursuz edici biseyler oluyor şuanda ama ağrı gibi yanma gibi bisey su çekimi atlattım ya bana yeter agrim olsun biraz önemli değil üzüldüm canım ad et olmana hayirlisi olur inşallah senin için ne zamandir düşünüyorsun canım ve ne sıkıntın var ?
Ben kullanıyorum canım 10 Gün önce başladım bende doktorum verdi bana da inofolic combi diye araştırdım bunun içinde çok çok güzel yorumlar var kullanan çoğu hamile kalmış yumurta gelişimini destekliyormuş aynı zamanda istersen bunu da bir araştır doktoruna da sor öyle al