adetin 5, yaya 6.günümü cektirilir bu film.bazı arkadaslar adetin 14.günü demişler
arkadaslar ben rahim filmini yeni çektirenlerden biriyim.çok korkuyodum sizin gibi... o gun gelene kadar uyuyamadım.kendi kendime stres yaptım sagdan soldan duydugum şeyler beni mahvetti.ki canı da cok tatlı bi insanım.hsg yi çektirdikten sonra kendi kendime inanın güldüm bu kadarcık bişey için mi gunlerce kendimi yedim diye.tmm hiç hissetmiyosunuz diye bişey yok.ama hiç mi adet agrısı cekmediniz hayatınızda?onun gibi bişey işte ve bi kaç saniyelik..bu birkaç saniyelik agrıya dayanmıcaksak dogumu hiç düşünemiyorum.sag tarafım kapalıymış ve açıldı hsg sayesinde.anesteziye gerek bile yok diyebilirim.hatta ve hatta agrı kesici iğne falan okudum ben agrı kesici hap dahi almadım.hsg den sonra da gittim mağazaları dolaştım çayımı kahvemi de içtim.çevreden duyduklarınızı çok kafanıza takmayın.rahat olmaya çalışın.gözünüzün korktugu kadar zor bir işlem değil.ve emin olun bittikten sonra diceksiniz ki boşuna kasmışım kendimi..allah yardımcınız olsun inş.
Arkadaşlar doktorum hsg çektir gel aşılama yapalım dedi.Ama bazılarınız hsg'den sonra hiçbir işlem yaptırmadan hamile kalmış.1 ay bekleyip aşılamamı yaptırayım yoksa hsg'den sonra hemen aşılamayı yaptırayım mı?Aşılamayı 700 ytl'ye yapacak doktorum.Ya filimden sonra kendiliğimden hamile kalacaksam boşuboşuna doktora para vermiş olacağım.Ama bir kere daha testin negatif çıktığını görmek istemiyorum.Çok kararsız kaldım nolur yardım edin.
offfff bende çok korkuyorum ve dün doktorum artık çekilmesi gerekiyor dedi önce histeroskopi yapacak sonrada hsg dedi histeroskopi nasıl o da çok acı verici bişeymi?
bu arada ben muayene esnasında çok rahatım hatta doktorum bile diyor muayene esnasında çok rahatsın bu rahim filmlerinde canın yanmaz telaşlanma falan diyor ama içim yanacak gibi hissediyorum niyese birde kızlar bu acıyı vajinadamı hissediyoruz yoksa kasıklardamı ya herkes farklı söylüyor kaç dk sürüyor bu diyelim kendimizi kasmadık kaç dk sürer lütfen yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?