slm canım öncelikle geçmiş olsun sakın aklından çektirmeyim deme çünkü tedavilerin senin sonuçlarına göre yön bulacak öncelikle bunu unutma. evet karşılaştığımı tek drum bu korku sana tavsiyem bilmeyenlerin lafına sakın inanma ben sana kesinikle ağrı olmaz desem yalan olur evet biraz ağrı hissedersin ama abartılan kadar ağrı değil ve senin ilaçtan onra ağrı yaşaman kanallarının açık olduğuna işarettir.senin normal muayenedeki ağrında bence kendi kasman dan kaynaklı rahat ol.başka soracağın bişey olursa yazman yeterli
Muayenelerde bile kendimi kasan bir insanım o yüzden de birinci film de bir tüpüm kapalı çıktı.
İkinciyi anestezili yaptırdım, gayet rahat geçti ve üstelik iki tüpümün de açık olduğu ortaya çıktı.
Yalnız internetten araştırdığımda bir ilaçla da kasılmaları önleyerek anesteziye gerek kalmadan çekilebileceğini okumuştum .
Görüntüleme merkezlerinden bir kaçını aradığımda böyle bir uygulama yapmadıklarını söylediler.
Bu konuda bir bilgin var mı ?
peki anestezi ile çektirmeye nasıl bakıyorsun bi sağlıkçı olarak?cevaplar için teşekkür ederim.
Ya arkadaşlar bu hsg illa adetin 5. yada 6. günümü çekilmeli?Hamile olmadığımız kesin ise hemen gidip istediğimiz zaman çektiremezmiyiz?Ben biran önce şu filimden kurtulmak istiyorum.Çok stres yapıyorum.
sevgili radyolog ben bi soru daha soracam hsg ile ilgili değil ama. hani normal yolla hamile kalmak isteyenler bundanbi kaç ay önce gidip kantahlılı falan yaptırıyorlar ya (hepatıt demir eksikliği tam kan sayımı falan) ben onları yaptırmak istiyorum. birde benim eşimde problem var ben henüz tam muayene olmadım eşim ileç kullanıyor. ben de bu arada gideyim hormon testlerini yaptırayım sorun varsa bu sürede ben de ilaç kullanırım diye düşünüyorum. sana sorum ilk dediğim testlerle daha sonra dediğim hormon testlerini aynı kanda bakabilirler mi?biliyorsun hormon testleri için adetin 3. günü çağırıyorlar. bende aşırı dr ve iğne fobisi varda oyüzden soruyorum:)umarım anlatabilmişimdir sorumu ...
cANIM BUNU laborant bir arkadaşa ya da doktoruna sorsan daha iyi olur .
sevgili radyolog ben bi soru daha soracam hsg ile ilgili değil ama. hani normal yolla hamile kalmak isteyenler bundanbi kaç ay önce gidip kantahlılı falan yaptırıyorlar ya (hepatıt demir eksikliği tam kan sayımı falan) ben onları yaptırmak istiyorum. birde benim eşimde problem var ben henüz tam muayene olmadım eşim ileç kullanıyor. ben de bu arada gideyim hormon testlerini yaptırayım sorun varsa bu sürede ben de ilaç kullanırım diye düşünüyorum. sana sorum ilk dediğim testlerle daha sonra dediğim hormon testlerini aynı kanda bakabilirler mi?biliyorsun hormon testleri için adetin 3. günü çağırıyorlar. bende aşırı dr ve iğne fobisi varda oyüzden soruyorum:)umarım anlatabilmişimdir sorumu ...
merhaba ben hsg çektirdim tüplerim kapalı çıktı loparoskopi ile tüplerim açıldı.şimdi tekrar bu filme gerek varmı?şimdiden tşk.ler
öfff ya benimde çektirmem gerek ama çok korkuyorum. ya kasma nedeniyle tüpler kapalı çıkarsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?