hsg den sonraki ilk ayım:) adetim bitti 5.7.9.11.13 vb şeklinde çalışacağız bir soru?

sabahmeltemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
1.495
27
48
Aydın
günaşırı çalışarak şansımı arttırmayı düşünüyorum doktorum klomen de verdi.eşim sperm testi yaptırması gerekli ben de sorun çıkmayınca doktor istedi çünkü geçen ayki klomen başarısız olmuştu. yalnız ben bir şey soracağım sizlere eşimin sperm testi vermeden önce 3 4 gün ilişki olmaması lazım ya ama ben hiç bir günü kaçırmak istemiyorum. ara vermemeliyim değil mi doktorum da illa hemen istiyor nasıl açıklama yapacağım bilmiyorum ben bu ay gün aşırı çalışacağım inşallah tutar.

ikinci klomen tedavisinde olumlu sonuç alan var mı acaba özellikle hsgden sonra. ben hsg çekildiğim ay çalışma yapmadık ilişkiye bile girmedik:)

bende hgs çektirdim hiç boş durmadım ama sonuç yok dün klomen ve ecropin e başladım 10 gün sonra tekrar gideceğim ayrıca eşin testi yaptırsın belki onda sorun olabilir emin olduktan sonra çalışmaya devam edersinn

ıyı aksamlar kımse yok mu???? 5.7.9.11. gunlerdekı ödevimi yaptım:))))daha çok ödevim var çoooookk

şöyle ki: 12. 14. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 25. 27. 29. 31. gunler de çalışacağız bu ay hsgden sonrakı ayım ve çok çalışmam lazımmmm

Canım bende hsg sonrası hamile kalanlardanım..İnşallah sanada nasip olur ,benim hsg den sonraki 3. ayda oldu...12-13-14 -15-.....30-31 derken şaka mı bu:) Bana göre en önemli günler 17. güne kadar ve gün aşırı olmasıda yeterli öbür türlü biraz sıkıntılı olabilir ...Birde duanın gücü diye bir konu açmıştım ordaki dualarıda okumaya çalış. Allahu teala yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah...

hsg çekildiğin ay neden çalışma yapmadınız?

hsg çekildiğin ay neden çalışma yapmadınız?

cunku doktorum hsg cekıldıgım ay gebe kalmamam gerektıgını soyledı( sankı hemen gebe kalacam da:)) herhalde fılm cekıldıgım ıcın dedı. ılıskıye gırebılırsın dedı ama korunmamı soyledı ben de oyle yaptım hatta hıc ılıskıye gırmedık bıle abarttım:)

ya ne bılım belkı cok gec catlar dıye sansa bırakmıyım dıye dedım adetten 2 3 gun oncesıne kadar dye. ben 34. gun adet oluyoum yanı en azından son 3 aydır boyle oluyorum. o yuzden dedım saka degıl:)

canım bu tempoyu eşin nasıl kabul ediyor bence gerek yok o kadar adetinin kaç günde bir olduğuna göre 10-12-14-16-18 veya 12-14-16-18-20 seçenekleri yeterlidir diye düşünüyorum. eğer adetlerin düzenli ise geç çatlamaz zaten adetin çok geçerse hiç çatlamadı demektir. bu tempoyu bünye fazla kaldırmaz valla bence gözden geçir

benım adetlerım duzensın 2 ayda bır olurum ama son uc aydır 34 gunde bır oluyorum klomen progestan falan kullandım ya onun etkılerıyle. duzensız oldugum ıcın adetlerı ondan bu tempoda karar kıldm. esım bır sey demıyor. hıc bır gunu kacırmamak ıcın ne yapalım mecbur Allah ısterse olur ınsallah.ama cok zor tabı sabah dabah dus al ıse gıt aksam gel hemen falan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…