- Konu Sahibi sabahmeltemi
-
günaşırı çalışarak şansımı arttırmayı düşünüyorum doktorum klomen de verdi.eşim sperm testi yaptırması gerekli ben de sorun çıkmayınca doktor istedi çünkü geçen ayki klomen başarısız olmuştu. yalnız ben bir şey soracağım sizlere eşimin sperm testi vermeden önce 3 4 gün ilişki olmaması lazım ya ama ben hiç bir günü kaçırmak istemiyorum. ara vermemeliyim değil mi doktorum da illa hemen istiyor nasıl açıklama yapacağım bilmiyorum ben bu ay gün aşırı çalışacağım inşallah tutar.
ikinci klomen tedavisinde olumlu sonuç alan var mı acaba özellikle hsgden sonra. ben hsg çekildiğim ay çalışma yapmadık ilişkiye bile girmedik:)
hsg çekildiğin ay neden çalışma yapmadınız?
Canım bende hsg sonrası hamile kalanlardanım..İnşallah sanada nasip olur ,benim hsg den sonraki 3. ayda oldu...12-13-14 -15-.....30-31 derken şaka mı bu:) Bana göre en önemli günler 17. güne kadar ve gün aşırı olmasıda yeterli öbür türlü biraz sıkıntılı olabilir ...Birde duanın gücü diye bir konu açmıştım ordaki dualarıda okumaya çalış. Allahu teala yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah...
canım bu tempoyu eşin nasıl kabul ediyorbence gerek yok o kadar adetinin kaç günde bir olduğuna göre 10-12-14-16-18 veya 12-14-16-18-20 seçenekleri yeterlidir diye düşünüyorum. eğer adetlerin düzenli ise geç çatlamaz zaten adetin çok geçerse hiç çatlamadı demektir. bu tempoyu bünye fazla kaldırmaz valla bence gözden geçir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?