- 26 Temmuz 2016
- 116
- 116
- 18
- 40
- Konu Sahibi karlar-kralicesi
-
Aynen bende aralıkta çekildim ocakta olmadı bakalım bu ay olacak mıKızlar ben aralık ayında HSG cektırdım ama ocak ayında hamile kalmadım. Daha ince hsg cektirenlerin kısa sürede hamile kaldıklarını duymuştum. Film çektirip hamile kalanlar bunun ne kadar süre sonra olduğunu yazarsa bana ve benim gibi bekleyenlere faydali olur diye düşünüyorum.
Aynen bende aralıkta çekildim ocakta olmadı bakalım bu ay olacak mı
9 Şubat 10 gün var yumurtlamam geçtiBu ay bat ne zaman? Ben yumurtlama gunlerimdeyim. Tahminen 11 ocak bat tarihim.
9 Şubat 10 gün var yumurtlamam geçti
İnşallah ya yazarım buraya :)Hadi inşallah önce senden sonra da benden gUzel haberler gelsin hayirlisiyla. Bu arada 11 ocak yazmışım. 11 Şubat o tabi ki:)
Ben de ocak ayında çektirdim ama herhangi bir şey olmadı maalesef ben de çok bekledim bir buçuk yıldır uğraşıyoruz ama sonuç alamıyoruz maalesef
Korkulacak bişey yok canım. Ben bu muymuş hiç acımadı diyerek çıktım hastaneden. 5 Dk ancak sürüyo.bende cumartesi çektiricem, hem çok ağılı olmasından korkuyorum hemde olumsuz sonuçlanmasından
Ben de bugün aldım randevumu.. Pazartesi sabah çektireceğim. Filmden değil de çıkacak sonuçtan korkuyorum.. 9 ay önceden bir kürtajım var ve adetlerim azaldı.. Kötü sonuç çıkmasından korkuyorumİnşallah bu rahim filmi bana da bir vesile olur da mucizemi paylaşırım buradan.
Bende 16sinda hsg cekildim .
3 ay klomen ve catlatma ignesi kullandim gebe kalamadim doktor bu ay hsg istemisti beklemedeyim hsg ile ilgili yazilari omudukca cok umutlaniyorum icim kipir kipi oluyor ama bir yandanda gebelk olmazsa ne kadar uzulecegimi dusunuyorum 3 yillik evliyim
Tuplerim acik cikti esimdede sikinti yok hayirlisi insalah allahim kimsenon kucagini bos bitakmasinbende 2 yıl; eşinde sıkıntı yoksa ve tüpler tıkalı diye hamile kalamıyorsan allahın ıznı ıle olur canım. o şekilde gebe kalan cok insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?