• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG den ne kadar sonra hamile kaldınız?

Selam arkadaşlar ben 10 sene önce bir düşükten sonra 1 sene geçmesine rağmen hamile kalamayıp aşılama deneyip yine olmayınca film çektirmiştim acısını bilmiyorum uyutularak yaptırmıştım ama uyandığımda adet sancısı gibi bi sancı ve hafif kanama vardı'o günden sonra pekte umrumda olmadı hamile kalmak ama meğer o ay hamile kalmışım bir kızım var.bence biraz umursamamak başka şeylerle meşgul olmak Ayrıca rahim filmininde etkisi olmuştur azda olsa tıkanıklık vs varsa açıyor daha kolay gebe kalınıyor.Hoş şimdi tekrar istiyoruz bende hamile kalamıyorum :KK70: Allah yardımcımız olsun

Selam arkadaşlar ben 10 sene önce bir düşükten sonra 1 sene geçmesine rağmen hamile kalamayıp aşılama deneyip yine olmayınca film çektirmiştim acısını bilmiyorum uyutularak yaptırmıştım ama uyandığımda adet sancısı gibi bi sancı ve hafif kanama vardı'o günden sonra pekte umrumda olmadı hamile kalmak ama meğer o ay hamile kalmışım bir kızım var.bence biraz umursamamak başka şeylerle meşgul olmak Ayrıca rahim filmininde etkisi olmuştur azda olsa tıkanıklık vs varsa açıyor daha kolay gebe kalınıyor.Hoş şimdi tekrar istiyoruz bende hamile kalamıyorum :KK70: Allah yardımcımız olsun
Insallah allah nasip eder saglikloi bir sekilde bende hsg cekildim beklemedeyim

Merhaba :) ben de bu ayın başında rahim filmi çektirdim. Şimdi bekliyorum bi umut. Gerçi bu ay biraz tembellik ettik pek çalışamadık ama yine de bir umut, tek ilişkiyle bile hamile kalabilen var. İnşallah sizin gibi hemen hamile kalırım filmden sonra

Merhaba :) ben de bu ayın başında rahim filmi çektirdim. Şimdi bekliyorum bi umut. Gerçi bu ay biraz tembellik ettik pek çalışamadık ama yine de bir umut, tek ilişkiyle bile hamile kalabilen var. İnşallah sizin gibi hemen hamile kalırım filmden sonra
Insallah gebe klirsiniz bende 16 eylulde cekilmistim fakat gebe kalmadim adrtte olmadim gecikme yapti ama test negatif

Merhaba hsg den ne kadar sonra hamile kaldınız

Eşimin spermiogram testinden sonra bende çektircrm kızlar. İstanbul Anadolu yakasında özel hastane de çektirebilceğim yer önerirmsnz.
Allah yardımcımız olsun :(

Kızlar ben aralık ayında HSG cektırdım ama ocak ayında hamile kalmadım. Daha ince hsg cektirenlerin kısa sürede hamile kaldıklarını duymuştum. Film çektirip hamile kalanlar bunun ne kadar süre sonra olduğunu yazarsa bana ve benim gibi bekleyenlere faydali olur diye düşünüyorum.
Merabalar bende çektirmeyi düşünüyorum herşey temiz tüm tahliller ama iki yıldır yok bebişimiz rabbim hepimize inş ol der ve olur moralman olarak çöküyo insan.

Merhaba rahim filminin cekildigi ay hamile kalmak skincali degilmi. Merak ediyorum bemde bu ay cektirdim de. Tuplerim acikmis. Radyasyondan dolayi korkuyirum. Doktor dinlemesini soyluyor bide 1 ay

Back
X