• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG çektirenler

ameliyat sıvı birikmesi var ise yapıyorlar ama öncelik tüp bebek. çünkü tüp açma ameliyatı da riskli , açılmayadabilir hatta tüpü almak zorunda kalabilirler , o yüzdn ameliyatsız çözüm ile tedavi , bazen tüpler zaman içinde kendiliğinden açıldığı da oluyormuş.
Hakkaten ne zor isler..sagolun tesekkur ederim bilgi icin..

Bende çok korkarak gitmiştim ben hazırlanırken benden önceki kız ortalığı yıktı bağıra çağıra nasıl ağlıyor ödüm koptu dedim kaçıcam şimdi bu ne ya ne oluyor orda:KK17: sonra kız çıktı neydi dedim seni bu kadar bağırtan ilaçmı sen bana bakma benim canım tatlıdır nazlıyım biraz dedi.Ben girdim tüpün biri kapalıymış dayanırsan ikiciyi vercem dedi iyi tamam dedim işte o zaman ilkten biraz fazla acıdı :oha: oldum bende tabi ama hastaneyide ayağa kaldırmadım tüpler açıldı en azından, biraz bünyeden psikolojiden rahim içi sorunlardan farkediyor tabiki
Size sormayı unuttum ne zaman çektiniz

Yirmi gün olcak adetime son iki gün son on gündür hep yalancı adet sancıları çektim diyebilirim tüp açıldığı içinmi böyle oldum anlamadım
Ben yalancı adet sancıları evlnedıgım gunden berı çekiyorum yumurtlmadan sonra başlıyor adete kadr.önceden yoktu sımdı bu ay fılm çekincm acaba tup kapalıda omu agrı yapıyor

Ben yalancı adet sancıları evlnedıgım gunden berı çekiyorum yumurtlmadan sonra başlıyor adete kadr.önceden yoktu sımdı bu ay fılm çekincm acaba tup kapalıda omu agrı yapıyor
Bende hem tüp kapalı hem perde gördü emin olmak için kamera ile bakacaklar çektirin bakalım inşallah bişey çıkmaz ama ne varsada ortaya çıkar bu sayede, bu arada bu mesajı yazarken adet oldum 😒yani bir gün erken pek bişey değişmemiş oldu gününden

Bende hem tüp kapalı hem perde gördü emin olmak için kamera ile bakacaklar çektirin bakalım inşallah bişey çıkmaz ama ne varsada ortaya çıkar bu sayede, bu arada bu mesajı yazarken adet oldum 😒yani bir gün erken pek bişey değişmemiş oldu gününden
Zaten hsg den sonra 4 ay boyunca hamilelik oranı artıyo hatta bazı doktorlar 6 ay bile diyo

Back