- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
- Konu Sahibi YusufunAnnesi23
rabbim hayırla sonuclandirsinAciklanamayan infertilite canim tup bebek tedavisindeyim 2 gun sonra test gunum bana da dua eder misin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim hayırla sonuclandirsinAciklanamayan infertilite canim tup bebek tedavisindeyim 2 gun sonra test gunum bana da dua eder misin![]()
bende sureverdim kendime yaza kadar olmazsa bende tube baslicam inşallah gerek kalmazrabbim hayırla sonuclandirsin
İnsallah canim duaya cok ihtiyaci oluyo insanin bu donemlerde rabbim kucaklarimizi doldursunrabbim hayırla sonuclandirsin
Gerek kalmaz insallahbende sureverdim kendime yaza kadar olmazsa bende tube baslicam inşallah gerek kalmaz
amin inşallahİnsallah canim duaya cok ihtiyaci oluyo insanin bu donemlerde rabbim kucaklarimizi doldursun
amin inşallahGerek kalmaz insallah
aralık 2019 da çektirdimSiz ne zaman çektiniz
Hamilelik oranı yükseliyor öyle diyolarHemen hamile kaliniyor diyorlar dogrumu
Hamilelik oldu mu yoksaaralık 2019 da çektirdim
Maalesef, tüpler kapalı çıktı , hsg ile 1 tanesini kısmen açabildiğini söyledi doktor. Tüp bebeğe başladımHamilelik oldu mu yoksa
Değişiyo dediğiniz gibi ama insanlar birbirini korkutuyo açıklama yaparken arkadaşlar ben hassasım o yüzden böyle böyle oldu demiyo çoğu çok abartılıyoBende çok korkarak gitmiştim ben hazırlanırken benden önceki kız ortalığı yıktı bağıra çağıra nasıl ağlıyor ödüm koptu dedim kaçıcam şimdi bu ne ya ne oluyor ordasonra kız çıktı neydi dedim seni bu kadar bağırtan ilaçmı sen bana bakma benim canım tatlıdır nazlıyım biraz dedi.Ben girdim tüpün biri kapalıymış dayanırsan ikiciyi vercem dedi iyi tamam dedim işte o zaman ilkten biraz fazla acıdı
oldum bende tabi ama hastaneyide ayağa kaldırmadım tüpler açıldı en azından, biraz bünyeden psikolojiden rahim içi sorunlardan farkediyor tabiki
Çok geçmiş olsun Allah hayırlısını sağlıklısını tez zamanda versin inşallah isteyen herkeseMaalesef, tüpler kapalı çıktı , hsg ile 1 tanesini kısmen açabildiğini söyledi doktor. Tüp bebeğe başladım
Bu konuda bilgm yok ama açmak için ameliyat varTup kapaliysa ve acilmzsa hic sans kalmyo mu?
sanirim tupbebege yonlendiryolarTup kapaliysa ve acilmzsa hic sans kalmyo mu?
Tüp bebek çaresiTup kapaliysa ve acilmzsa hic sans kalmyo mu?
ameliyat sıvı birikmesi var ise yapıyorlar ama öncelik tüp bebek. çünkü tüp açma ameliyatı da riskli , açılmayadabilir hatta tüpü almak zorunda kalabilirler , o yüzdn ameliyatsız çözüm ile tedavi , bazen tüpler zaman içinde kendiliğinden açıldığı da oluyormuş.Tup kapaliysa ve acilmzsa hic sans kalmyo mu?
Ayy kadın olmak.. inşallah hepimiz hamile kalırız sağlıklı sıkıntısız bir şekildeeameliyat sıvı birikmesi var ise yapıyorlar ama öncelik tüp bebek. çünkü tüp açma ameliyatı da riskli , açılmayadabilir hatta tüpü almak zorunda kalabilirler , o yüzdn ameliyatsız çözüm ile tedavi , bazen tüpler zaman içinde kendiliğinden açıldığı da oluyormuş.