- 23 Ocak 2024
- 475
- 294
bende çok şükür pcos da yok pcos çok etkiliyormuş olmamasını size soğan suyu taviye ederim bir soğanı 2 bardak su ile haşlayın bir sabah bir akşam için adetiniz de düzene girer 15 gün yap ama adet olduğun zaman başlaBenim eşimde de bu sorun var bir de bende pcos var. Regl olsam çektiricem de daha olamadım.
Bunu birkaç yıl önce yaptım. Çok çok faydasını gördüm. Bugüne kadar idare etti beni. Düzenliydi adetim. Onu yaptığımdan beri ilk defa düzensizleşti. Azıcık kilo da aldım ondan olabilir. Diyete başlıycam. Bir de takrar bu küre başlayacağım. Hala değişik geliyor. Bir soğan nasıl da iyi geliyor ya Allahın nimetleri işte.bende çok şükür pcos da yok pcos çok etkiliyormuş olmamasını size soğan suyu taviye ederim bir soğanı 2 bardak su ile haşlayın bir sabah bir akşam için adetiniz de düzene girer 15 gün yap ama adet olduğun zaman başla
adetten sonra sadece 1 hafta yap
Kesinlikle doğada şifa var kilo çok etkiliyor bir de pcos'u dikkat et önce sağlıklı bir beden sonra sı allah büyük elbet bizim de kucağımıza sağlıklı minaklar verilecekBunu birkaç yıl önce yaptım. Çok çok faydasını gördüm. Bugüne kadar idare etti beni. Düzenliydi adetim. Onu yaptığımdan beri ilk defa düzensizleşti. Azıcık kilo da aldım ondan olabilir. Diyete başlıycam. Bir de takrar bu küre başlayacağım. Hala değişik geliyor. Bir soğan nasıl da iyi geliyor ya Allahın nimetleri işte.
Ben hsg sonrası hamile kaldım şu an 3 aylık gebeyim Haziran'da hsg çektirdim o kadar zor dayanilamayacak bı ağrısı yokMerhaba hanımlar, benim 1 yılı biraz geçti çocuğum olmadı. Pcosum var. Doktor rahim filmi istedi benden. Şişlide bir merkezde çekineceğim. Ağrı sızı çok fazla olur mu? Bir de rahim filmi sonrası hamile kalanlar duydum bu doğru mudur?
Yaa valla heyecanlanıyorum böyle şeyler duyunca. Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen hsg sonrası hamile kaldım şu an 3 aylık gebeyim Haziran'da hsg çektirdim o kadar zor dayanilamayacak bı ağrısı yok
Ayy amiin canım inşallahKesinlikle doğada şifa var kilo çok etkiliyor bir de pcos'u dikkat et önce sağlıklı bir beden sonra sı allah büyük elbet bizim de kucağımıza sağlıklı minaklar verilecek
Merhaba hanımlar, benim 1 yılı biraz geçti çocuğum olmadı. Pcosum var. Doktor rahim filmi istedi benden. Şişlide bir merkezde çekineceğim. Ağrı sızı çok fazla olur mu? Bir de rahim filmi sonrası hamile kalanlar duydum bu doğru mudur?
Ben hsg sonrası hamile kaldım şu an 3 aylık gebeyim Haziran'da hsg çektirdim o kadar zor dayanilamayacak bı ağrısı yok
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sorum olacaktı size hsg den sonra gebelik belirtileri ne zaman ve nasıl oldu bende 7 gün önce çektirdim sonrasını hep değerlendirdim adetime 10 gün var kasıklarım çok ağrıyor doktor bebek olursa tutunsun diye ilaçta verdi ama ağrım ilaca başlamadan öncede vardı hatta bi kere küçük bişey kaldırırken bıçak saplanır gibi oldu döllenme ağrısı oluyor mu böyle çabuk yorulma yorulunca ağrı değişik bi ağrıBen Haziran'da hsg çektirdim bir tüpüm tikaliymis şu an gebeyim 8+6 haftalık hsg nin sayesinde olduğunu pop düşünüyorum doktor hsg den sonra 4 ay bekleyelim sonra tedaviye başlarız dedi ve tedaviye bile gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim HSG çektirirken ağrı oluyor ama katlanamayacak kadar değil özel de yaptiracaksan ağrı kesici yaptirabiliyorsun veya çekilmeden önce kendinde ağrı kesici icebilirsin daha az ağrı yaşarsın bu şekilde
Merhabalar hsg den sınraski ay gebe mi kaldınız bende hsg çektirdim şimdi adetime 10 gün var çok şiddetli kaşık ağrısı yaşıyorum hatta bi kere küçük bişey kaldırırken bıçak saplanır gibi oldu çok merak ediyorumMerhaba, mayıs ayında hsg çektirdim devlet hastanesinde, işlem sırasında kasıklarımda biraz yoğun regl ağrısı hissettim ama dayanılmayacak bişey değildi. Ağustos ayında femara kullandım aşılama için ama yumurtaların büyümemiş dediler aslında o sıra hamile kalmışım. Yani hsg çektirdikten sonraki 4 ay önemli problem yoksa gebelik şansı artıyo diyolar. Kullandığım ilaçtan ziyade bence hsg nin faydası oldu bize 1.5 aylık hamileyim