HSG çektirdikten sonra gebe kalanlar var mı?

Çekildikten sonra yazar mısın son durumu bana ya biraz rahatlamaya ihtiyacım var
Canım selam ben çektirdim şimdi hiç bişey hissetmedim ağrı vs olmadı
Çok kısa sürüyor zaten. Çok şükür tüplerimde açıkmış sende korkmadan yaptırabilirsin

Canım selam ben çektirdim şimdi hiç bişey hissetmedim ağrı vs olmadı
Çok kısa sürüyor zaten. Çok şükür tüplerimde açıkmış sende korkmadan yaptırabilirsin
Çok geçmiş olsun canım. Bu 3-4 ayı güzel değerlendir. Rabbim sağlıklı hayırşı bir bebiş nasip etsin

Ben Haziran'da hsg çektirdim bir tüpüm tikaliymis şu an gebeyim 8+6 haftalık hsg nin sayesinde olduğunu düşünüyorum doktor hsg den sonra 4 ay bekleyelim sonra tedaviye başlarız dedi ve tedaviye bile gerek kalmadan hamile olduğumu öğrendim HSG çektirirken ağrı oluyor ama katlanamayacak kadar değil özel de yaptiracaksan ağrı kesici yaptirabiliyorsun veya çekilmeden önce kendinde ağrı kesici icebilirsin daha az ağrı yaşarsın bu şekilde

Ben devlette çektirdim istanbulda sadece 1 devlet hastanesinde var .Devlette anestezi olmuyor. benimde biraz ağrılı geçti ama işlem kısa sürüyor. Bende bu ay cektirdim daha çok umutluyum bu aydan henüz regli günüm gelmedi

Merhaba benimde sağ tüp tıkalı çıktı sol tüp açık tabi açılmadı sağ tüp sende tek tüp ile mi hamile kaldın

Ay canm ben varım hatta arkadaşım var pcos vardı oda çekildiği ay hamile kaldı bende pcos yok ama bende çekildiğim ay hamile kaldım

Bu arada benim baya ağrımıştı ama geçiyor yani girmeden ağrı kesici iç bisi olmaz ben de bisi de cikmadi ama yapıldıktan sonra hemen hamile kaldim

selam ben cumartesi çekildi hiç ağrı olmadı ben özel açık emer denilen yerde yaptım

İnşallah bende bir problem yok eşimde sayı düşüklüğü ve morfoloji bozukluğu var dr bize doğal yoldan da gebelik olur dedi ilaç verdi eşime 3 ay kadar kullanması için
Benim eşimde de bu sorun var bir de bende pcos var. Regl olsam çektiricem de daha olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…