- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Saripapatya22
-
Sayı iyi canım ama önemli olan ileri hareketi bizim o düşük maalesefSayı kötümü peki ben anlamıyorum pek te iyi givi gözüküyor
Sayı 40-180 arası normal sayiliyormus her labaratuvar da aynı mı bilmiyorum daSayı kötümü peki ben anlamıyorum pek te iyi givi gözüküyor
Normal canım o kadar araştırdım ki sizin iyiEşimin test sayısı böyle çıkmıştı 3 doktor baktı 3 u de herşey normal dedi
Inşallah canım illaki yükselecek ama moral de çok etkiliyormuş stres falan daNormal canım o kadar araştırdım ki sizin iyiişte bizde sıkıntı ileri hızı sizin 20 ya bizim 7 inş yükseltebiliriz
Eşimin morali bozuk bi şey kullan deyine üzülüyor falan sesimi edemiyorum keçi boynuzu pekmezi kullanıyo sadeceInşallah canım illaki yükselecek ama moral de çok etkiliyormuş stres falan da
Canım açıklama kağıdı vermediler miArkadaşlar ben dört ay önce rahim filmi çektirdim ama doktor herşey normal dedi yolladı hızlıca güvenemedim anlayan var mı bir sıkıntı gören var mı?
Hayır canım Bi kağıt vermediler buna bakarak doktor herşey yolunda dedi ama hızlıca dedi çıktım arka arkaya hasta alıyordu hani bakınca perde var mı rahim kalp şeklinde mi y şeklinde mi gibi riskli şeyleri var mı anlayan var mı?Canım açıklama kağıdı vermediler mi
Valla canım bize bi kağıt verildi her şey normal diyordu... filmi çeken kişi de mi bi şey demedi canım bana mesela kapalıydı açtım dedi bi sıkıntı yok dediHayır canım Bi kağıt vermediler buna bakarak doktor herşey yolunda dedi ama hızlıca dedi çıktım arka arkaya hasta alıyordu hani bakınca perde var mı rahim kalp şeklinde mi y şeklinde mi gibi riskli şeyleri var mı anlayan var mı?
Canım tam emin değilim bilen varsa yazar ama gördüğüm kadarıyla normal görünüyor tüpler falanHayır canım Bi kağıt vermediler buna bakarak doktor herşey yolunda dedi ama hızlıca dedi çıktım arka arkaya hasta alıyordu hani bakınca perde var mı rahim kalp şeklinde mi y şeklinde mi gibi riskli şeyleri var mı anlayan var mı?
Kapalı dedi açacağım dedi açıldı dedi canım sordum ona doktorun açıklar dediValla canım bize bi kağıt verildi her şey normal diyordu... filmi çeken kişi de mi bi şey demedi canım bana mesela kapalıydı açtım dedi bi sıkıntı yok dedi
Teşekkür ederim canımCanım tam emin değilim bilen varsa yazar ama gördüğüm kadarıyla normal görünüyor tüpler falan
E çok şükür ki açılmış canım... rahim filminden sonra hamile kalınır diyolar hemen tanıdım kişiler de hemen kaldı...Kapalı dedi açacağım dedi açıldı dedi canım sordum ona doktorun açıklar dedi
Ben kalamadım canım aylar oldu çektireliE çok şükür ki açılmış canım... rahim filminden sonra hamile kalınır diyolar hemen tanıdım kişiler de hemen kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?