- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi Saripapatya22
-
Canım düşükten sonra da öyle ciddi bi ameliyatım olmadı ki ya da enfeksiyon sadece sarı akıntım biraz fazlalaşmıştı onu fark ettim önceden hiç yoktu o da kokusuzdu ve kaşınmıyodu böyle olunca ister istemez korktumAmeliyat ya da ciddi bir enfeksiyon harici kapanmaz. 5 seneyi geçmediyse hsg yeni kabul edilir hatta.
Düşük elbette düzeni değiştirir ama korkma.Canım düşükten sonra da öyle ciddi bi ameliyatım olmadı ki ya da enfeksiyon sadece sarı akıntım biraz fazlalaşmıştı onu fark ettim önceden hiç yoktu o da kokusuzdu ve kaşınmıyodu böyle olunca ister istemez korktum
Haklısın canım bizim akrabanın da açıldı sonra düşüğü oldu sonra kapanmış yine demek düşüklerden sonra kapanıyor geneldeDüşük elbette düzeni değiştirir ama korkma.
Hayır ilk defa sizden duyuyorum. Defalarca düşük yapan var burda. Hiç böyle bi şey duymadım.Haklısın canım bizim akrabanın da açıldı sonra düşüğü oldu sonra kapanmış yine demek düşüklerden sonra kapanıyor genelde
Valla canım benim açıktı düşükten sonra kapanmış... kuzenin de öyle tüpü açtırdı gebelik oluştu sonra düşük yaptı yine kapanmış tüpleriHayır ilk defa sizden duyuyorum. Defalarca düşük yapan var burda. Hiç böyle bi şey duymadım.
Hsg den sonra çabuk hamile kalınıyo canım benim pek umudum yok inş bu ay tutar seninBenimdd tuplerimde bi sıkıntı yoktu acıktı bu ay bende çekildim bakalım hayırlısıyla batı bekliyorum
Inşallah eşimde de bende dr bi sıkıntı çıkması eğer regl olursam bi iki ay beklesem mı yoksa direk ilaç tedavisine başlasam mı bilmiyorum kararsizim sizce baslamalimiyim beklemelimiyim?Hsg den sonra çabuk hamile kalınıyo canım benim pek umudum yok inş bu ay tutar senin
İlaç tedavisi derken canım klomen mi?Inşallah eşimde de bende dr bi sıkıntı çıkması eğer regl olursam bi iki ay beklesem mı yoksa direk ilaç tedavisine başlasam mı bilmiyorum kararsizim sizce baslamalimiyim beklemelimiyim?
Bilmiyorum ki adını doktor sadece adetin 2 veya 3.cu günü gel demişti ilk tedavi ilaç dediİlaç tedavisi derken canım klomen mi?
Eşimin sperm hızı çok az canım... yeni öğrendik biz deSizin niye umudunuz yok karamsar düsünmeyin pozitif düşünün rabbim en kısa sürede hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin vakti var demek ki
Bilmiyorum ki adını doktor sadece adetin 2 veya 3.cu günü gel demişti ilk tedavi ilaç dedi
[/QUOTE
Doktor gel dediyse git canım gebe kalman hızlanır en azından
Anladım tedavisi vardır dimi peki sen bu kadar umutsuz olursan bu durum eşine de yansır ve sıkıntı eşinde olduğu için emin ol o daha çok stres ve sıkıntıya girerEşimin sperm hızı çok az canım... yeni öğrendik biz de
Çok çok haklısın canım ona yansıtmamaya çalışıyorum ama elimde değil hsg den sonra bayan hemen hamile kalırsın dedi tanıdıklarımda da öyle oldu mutlu oldum çok.. sonra sperm testi şoka uğrattı bizi hiç beklemiyorduk çünkü bir düşüğüm var yani hamile kalmışlığım da var aslında hem de bir kerede.. şaşkınımAnladım tedavisi vardır dimi peki sen bu kadar umutsuz olursan bu durum eşine de yansır ve sıkıntı eşinde olduğu için emin ol o daha çok stres ve sıkıntıya girer
Çok az kalmış canımm kaç yıllık evlisinBakalım hayırlısıyla inşallah bata 7 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?