Gebeliğe Hazırlık Hsg acil yardımmm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Saripapatya22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2020
2.970
3.048
83
kızlar bu ay rahim filmi çektirdim. Bi düşüğüm var ondan sonra tüpler kapanmış demek ki hsg de açıldı çok şükür.. şimdi sorun tüpler yine hemen kapanır mı çünkü bi akrabamızda 2. Kez kapanmıştı bunun süresi var mı

Ameliyat ya da ciddi bir enfeksiyon harici kapanmaz. 5 seneyi geçmediyse hsg yeni kabul edilir hatta.
Canım düşükten sonra da öyle ciddi bi ameliyatım olmadı ki ya da enfeksiyon sadece sarı akıntım biraz fazlalaşmıştı onu fark ettim önceden hiç yoktu o da kokusuzdu ve kaşınmıyodu böyle olunca ister istemez korktum

Düşük elbette düzeni değiştirir ama korkma.

Bu kadar kolay kapanıyor mu diye düşünmeden edemedim benim de yeni açıldı gebelik oluşmayabilir hemen eşimden kaynaklı inş hemen kapanmaz bir de o çıksın istemiyorum benden mi eşimden mi sorun belli de olmaz

Benimdd tuplerimde bi sıkıntı yoktu acıktı bu ay bende çekildim bakalım hayırlısıyla batı bekliyorum

Hsg den sonra çabuk hamile kalınıyo canım benim pek umudum yok inş bu ay tutar senin
Inşallah eşimde de bende dr bi sıkıntı çıkması eğer regl olursam bi iki ay beklesem mı yoksa direk ilaç tedavisine başlasam mı bilmiyorum kararsizim sizce baslamalimiyim beklemelimiyim?

Sizin niye umudunuz yok karamsar düsünmeyin pozitif düşünün rabbim en kısa sürede hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin vakti var demek ki

Eşimin sperm hızı çok az canım... yeni öğrendik biz de
Anladım tedavisi vardır dimi peki sen bu kadar umutsuz olursan bu durum eşine de yansır ve sıkıntı eşinde olduğu için emin ol o daha çok stres ve sıkıntıya girer

Bakalım hayırlısıyla inşallah bata 7 gun var

Anladım tedavisi vardır dimi peki sen bu kadar umutsuz olursan bu durum eşine de yansır ve sıkıntı eşinde olduğu için emin ol o daha çok stres ve sıkıntıya girer
Çok çok haklısın canım ona yansıtmamaya çalışıyorum ama elimde değil hsg den sonra bayan hemen hamile kalırsın dedi tanıdıklarımda da öyle oldu mutlu oldum çok.. sonra sperm testi şoka uğrattı bizi hiç beklemiyorduk çünkü bir düşüğüm var yani hamile kalmışlığım da var aslında hem de bir kerede.. şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…