- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Saripapatya22
-
Bak en azından hamile kalmışlığın var düşük ilk gebelikte normal karşılaniyormusÇok çok haklısın canım ona yansıtmamaya çalışıyorum ama elimde değil hsg den sonra bayan hemen hamile kalırsın dedi tanıdıklarımda da öyle oldu mutlu oldum çok.. sonra sperm testi şoka uğrattı bizi hiç beklemiyorduk çünkü bir düşüğüm var yani hamile kalmışlığım da var aslında hem de bir kerede.. şaşkınım
Ben 1yil 2 aylık evliyim ama hiç korunmadim iliskide aktif şekildeÇok az kalmış canımm kaç yıllık evlisin
Evet canım buna da şükür..Bak en azından hamile kalmışlığın var düşük ilk gebelikte normal karşılaniyormus
Olur canım biraz sabır sadece...Ben 1yil 2 aylık evliyim ama hiç korunmadim iliskide aktif şekilde
Aynen canım hayırlısı inşallahOlur canım biraz sabır sadece...
Doktor vitamin falan verdi canım ve keçiboynuzu pekmezi kullanıyor şu an eşim hepsini birden kullanmayalım dedik... inş yaa ilk başta çok üzüldüm ama buna da şükürSperm için çakşır suyu öneriliyor, deneyin bence. Olur InşâAllâh.
Çok kötü durumda değildi canım hsg de açıyorlarKapalıysa ameliyat gerekmez mi
He ozaman acıkmıstır hafif tıkanıklık lar acılıyor 6 ay içinde kalırsın oyle diyolarÇok kötü durumda değildi canım hsg de açıyorlar
Çakşır suyunuda beraberinde kullanabilirsiniz, şifa olsun İnşâAllâhDoktor vitamin falan verdi canım ve keçiboynuzu pekmezi kullanıyor şu an eşim hepsini birden kullanmayalım dedik... inş yaa ilk başta çok üzüldüm ama buna da şükür
Eşime iç diyemiyorumÇakşır suyunuda beraberinde kullanabilirsiniz, şifa olsun İnşâAllâh
Aynen canım keşke ama eşimde sorun çıktıHe ozaman acıkmıstır hafif tıkanıklık lar acılıyor 6 ay içinde kalırsın oyle diyolar
Ne gibi sorunAynen canım keşke ama eşimde sorun çıktı
Allah şifa versinEşime iç diyemiyorummorali bozuluyor canım
Sperm hızı yavaş canımNe gibi sorun
Amin canım sağ olasınAllah şifa versin
A düzelir canım ilaçla merak etme kac cıktıSperm hızı yavaş canım
Sayı 70 milyondu canım ileri hareket yüzde 7 çok düşük yaniA düzelir canım ilaçla merak etme kac cıktı
Sayı kötümü peki ben anlamıyorum pek te iyi givi gözüküyorSayı 70 milyondu canım ileri hareket yüzde 7 çok düşük yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?