HPV’yi nasıl yendim! 🎈

Tekrarlanır mı peki yoksa kesin olarak vücudunuzdan attınız mı

Tekrarlanır mı peki yoksa kesin olarak vücudunuzdan attınız mı
şu yorumları gerçekten anlamıyorum. kadınlar olarak sürekli evhamlı şekilde neden hep en kötü yönüne odaklanıyoruz ??? En zor kısmı bitti ve rahim tamamen iyileşip kendini yeniledi, ordan yok oldu. 2 smear daha vericem eğer onlar da temiz gelirse vücuttan atılmıştır diye düşünerek tekrar hpv testi yapacak doktor

Küçük bir bebeğim var ona bulaştırırim diye çok korkuyorum

Geçmiş olsun. Testini tekrarlayın ben 2 ay sonra verdim ve pozitif cikti 1.5 ay sonra tekrar verdim sonuc bekliyorum
Yani negatiften toplam 4 ay geçmiş olcak

bi arkadaşımda daha çıkmıştı, doktor memeden kes dedi. ama yengemde de varmış hamileyken anlaşılmıştı ama o emzirdi bilmiyorum artık
Ay lütfen sakın öyle bir şey yapmayın hpv ile memenin ne alakası var emzirin bebeğinizi gönül rahatlığıyla sevin cinsellik dışında bulaş yok yapmayın lütfen C Carla1356

27 yaşında evliyim 16 ve 18 hariç bütün numaralar yüksek riskli pozitif 2 aydır deflagyn jel ve ahcc kullanıyorum sigarayı asla bırakamadım tam aksine üzgün olduğum için daha da çok içiyorum napcam bilmiyorum asla olumlu olamıyorum gece olsun istemiyorum jel yüzünden

Sigara konusunda bende aynıyım önceden iki üç güne bi paket içerdim şimdi günde bir palet içiyorum stresten atamazsam sebebi Burdur ama elimde değil kolposkopi yaptırmadınız mı

Ya bende yeni evliyim bende cin1 cikti geceleri ansektiye tutuyor yemeden icmeden kesildim

Bendede cin1cikti smearda endişeliyim sizce gidermi bunlar uyuyamiyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…