Hpvden kurtuluyorum. Herkesle paylaşmak istedim

reklam mı acaba ???

Hanımlar bu hanım kesinlikle bahsettiği ürünün reklamı için yazmış.

Hayır tabi ki . Aslında markayı yazmama konusunda çok düşündüm fakat her halükarda soruluyor diye belirtmekten çekinmedim .
Sadece insanlara faydam olsun istiyorum. Ki zaten bana önerilen marka bu siz başka bir şey de kullanabilirsiniz diye de belirtmiştim kötü düşünmeye gerek yok . Yaşayan bilir hpvnin ne olduğunu .

Erkek arkadaşınızın da tedavi olması gerekiyor. Erkeklerde siğil çıkmayabiliyor ama o da negatif olmadığı sürece size tekrar geçirebilir. Aklınızda bulunsun prezervatifsiz ilişki yaşamayın, erkekler bencildir. Kadınlara olan oluyor.

biliyorum teşekkür ederim bilgilendirmeniz için . Onda hiç yoktu değil aslında onda da cıktı fakat çok kucuktuler . Genel anlamda çok sağlıklı yaşayanbirisi olduğu için vücudu çok çabuk temizledi bir daha da tekrar etmedi . Dediginiz gibi olan kadınlara oluyor

Siğillerin kaybolması temzilenmesi anlamına gelmiyor ona dikkat edin. Bir de acc denilen bir Japon mantarı kullanılıyor, o da ağızdan alınıyor ve iyileştiriyor. Pozitif olmak, prezervatifsiz kesinlikle beraber olmamak gerek. Türk erkekleri önüne gelenle beraber olup eşi vs ile kesinlikle prezervatif kullanmak istemiyorlar. Ama bu şart. Başka şeyler de size geçebilirdi. Mutlaka diğer serolojilere de baktırın ikiniz de. Öpüyorum geçecek her şeymerak etmeyin

Teşekkür ederim ilginiz için

peki bu propolis damlanın siğilleri bir zararı olmuyormuymuş sü
R Rezzanrez damlayı sürdüğünüzde başka zararı yokmuymuş ?

peki bu propolis damlanın siğilleri bir zararı olmuyormuymuş sü

R Rezzanrez damlayı sürdüğünüzde başka zararı yokmuymuş ?
Hayır kesinlikle başka hiçbir yan etki tahriş vs yaşamadım. Ve çok hızlı bir şekilde siğillerden kurtuldum. Sadece kullanmadan önce alerjik reaksiyon göstermesine karşı bileğinde deneyip bir gece bekledim . O da olmadı çok şükür

Sevgiliniz nereden kapmis peki? Bunun uzerine gittiniz mi?

Sevgiliniz nereden kapmis peki? Bunun uzerine gittiniz mi?
Çok eşli birlikteliğimiz olmadi . Uzun yıllardır beraberiz ilk bende ortaya çıktı . Çok şaşırdık hiç de anlam veremedik. Aylar aylar aylar geçti sonra onda çıktı ve hemen iyileşti . Doktoruma anlattım çok fazla epilasyon yaptığım için herhangi bir yerden kapmış olabileceğimi söyledi . Günlük hayatımda da teni aşırı hassas birisiyim . Başımıza gelmiş olmasına şaşırmadık

Propolis nasıl kullandınız benimde makatımda 3 tane kadar var 1 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…