• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv16 pozitif yardım istiyotum

pozitifhatun

....
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
2.840
2.232
248
Sağlık ocağında yapılan smear testinde hpv 16 pozitif çıktı.doktora gittim kanser virüsü var dedi. önümüzdeki gün tetkikler yapılacak..bilgi verirmisiniz bayanlar :( iyi yada kötü birşeyler söyleyin lütfen.çevremde kimse bilmiyor söyleyemiyorum

Çok geçmiş olsun... hpv16 hakkında çok bir bilgim yok ama içinizi ferah tutun demek için yazdım. Tıp çok gelişti illaki bir tedavisi vardır üzülmeyin bu süreçte bağışıklık sisteminizi güçlendirici şekilde beslenmeye çalışın bana kalırsa... bir de jinekolojik onkoloji alanında uzman olan bir doktora görünmeniz daha faydalı olabilir diye düşünüyorum tkrar geçmiş olsun

tedavisi yok. Daha dogrusu hpv nin tedavisi yok.
Ha bu virüs asla kaybolmaz mı kaybolur... Ne yapın ne edin bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirin.
Tek çaresi bu. Bağışıklık sisteminiz ile bunu atabilirsiniz.
Hpv tip 16ya sahipseniz kansersiniz demek çok yanlış . Sadece hpvnin tehlikeli bir türü.
En kısa zamanda kadın hastalıkları uzmanına görünün.
Geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun... hpv16 hakkında çok bir bilgim yok ama içinizi ferah tutun demek için yazdım. Tıp çok gelişti illaki bir tedavisi vardır üzülmeyin bu süreçte bağışıklık sisteminizi güçlendirici şekilde beslenmeye çalışın bana kalırsa... bir de jinekolojik onkoloji alanında uzman olan bir doktora görünmeniz daha faydalı olabilir diye düşünüyorum tkrar geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Onkoloji ve kadın doğum servisine yönlendirildim zaten parça alınacak

tedavisi yok. Daha dogrusu hpv nin tedavisi yok.
Ha bu virüs asla kaybolmaz mı kaybolur... Ne yapın ne edin bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirin.
Tek çaresi bu. Bağışıklık sisteminiz ile bunu atabilirsiniz.
Hpv tip 16ya sahipseniz kansersiniz demek çok yanlış . Sadece hpvnin tehlikeli bir türü.
En kısa zamanda kadın hastalıkları uzmanına görünün.
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim
Onkoloji ve kadın doğum servisine yönlendirildim zaten parça alınacak

Bol şans. Umarım atlatırsınız ve bu virüs içerde çok hasara neden olmamıştır. Sonuçları paylaşırsanız sevinirim. Burdan olmasa da özel mesaj atabilirsiniz.
Ayrıca bu virüs illa cinsel hastalıkla bulaşacak diye bir şey yok, bundan dolayı da yemeyin kendinizi . ( kafanıza takılırsa dıye yazayım dedım )
Kadınların %80inde bu virüs var ama hepsinde belirtileri çıkmıyor sadece ve taşıyıcı oldugumuzu anlamadan geçip gidiyor bazen.

Bol şans. Umarım atlatırsınız ve bu virüs içerde çok hasara neden olmamıştır. Sonuçları paylaşırsanız sevinirim. Burdan olmasa da özel mesaj atabilirsiniz.
Ayrıca bu virüs illa cinsel hastalıkla bulaşacak diye bir şey yok, bundan dolayı da yemeyin kendinizi . ( kafanıza takılırsa dıye yazayım dedım )
Kadınların %80inde bu virüs var ama hepsinde belirtileri çıkmıyor sadece ve taşıyıcı oldugumuzu anlamadan geçip gidiyor bazen.
Desteğiniz için teşekkür ederim.
Eşimden ayrılalı çok oldu cinsel yolla bulaşmış olamaz zaten o konuda iim rahat

çok geçmiş olsun malesef bende var ama tipini doktorum henüz söylemedi bende geçen hafta koterizasyon yönteli ile yaktırdım.buhafta tekrar gidicem.ayrıca smear istedi doktorum ama herşey normal dedi.moralini yüksek tut ben haftada 3 kere kefir tüketiyorum.dengeli ve düzenli beslen .

Mer
Sağlık ocağında yapılan smear testinde hpv 16 pozitif çıktı.doktora gittim kanser virüsü var dedi. önümüzdeki gün tetkikler yapılacak..bilgi verirmisiniz bayanlar :KK43: iyi yada kötü birşeyler söyleyin lütfen.çevremde kimse bilmiyor söyleyemiyorum
merhabalar geçmiş olsun bende de hpv pozitif çıktı fakat henüz türünü öğrenemedim'nasıl bi yol izlediniz şuan nasılsınız çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun

Back