Hpv

Öncelikle çok geçmiş olsun umarım tez vakitte negatif oluruz. Sende benim gibi olmuşsun. İlk önce bi tane siğil farketmiştim. Sonra hpv testi verdim hpv11 ve hpv16 pozitif geldim. Kolposkopim de cın1 tanısı. 1 yıldır pozitifim ve cın1 devam ediyor. siğillerim ilk dört ay deli gibi çıktı sürekli yaktırmaktan fenalık bastı şuan normal gibi. Kontrol ediyorum ama gözle görülmeyen varmı bilmiyorum. İyi bir doktor bulamadım siğil için. Psikolojim o kadar bozuk ki herşeyi siğil zannediyorum. Deflagyn kullanmaya başladım. Takviye olarak papivir kullandım 6 kutu , şuan ise hapyvir kullanıyorum.

Ben 2012 de leep oldum. 2014 de hpv negatif çıktı. 2023 de tekrar leep oldum. Ne yazık ki hpv nin vücuttan atılmadığını düşünüyorum.
2012 de hangi tipler vardı? Negatif olduktan sonra sürekli test verdiniz mi negatiflik devam etti mi? Aşınızı oldunuz mu? Şu an tekrardan aynı tipleri mi pozitif oldunuz? Yani nüksten ziyade yeniden vücuda bulaşmış olabilir? Negatiftiniz kaptınız tekrardan belkide? O yüzden soruyorum

1 yıl oldu ve hala pozitif misiniz?hiçbi gerileme yok mu ? Hiç takviye vitamin kullanmadınız mı veya sigara mı kullanıyosunuz ?

1 yıl oldu ve hala pozitif misiniz?hiçbi gerileme yok mu ? Hiç takviye vitamin kullanmadınız mı veya sigara mı kullanıyosunuz ?
6 kutu papivir kullandım, 3 ay beta glukan kullandım, 3 ay collastrum kullandım, 3 ay d-b vitaminleri kullandım. 2 ay ahcc kullandım. Şu an da da hapyvir kullanıyorum. 3 doz aşım tam. Cinsellik durumum yok. Sigara alkol kullanmıyorum.

İnanamıyorum şaka gibi umarım 6 ay sonra geçmiş olur

Yapmanız gerekenleri fazlasıyla yapmışsınız ve hala pozitif olmanız çok üzücü inş tez zamanda negatif olursunuz, böyle şeyler duyunca umutlar yıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…