HPV Yİ KADIN DOĞUMA GİDE GİDE KAPTIM

Yagmur09756

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2021
97
2
30
Benim 2024 haziran ayına kadar vajinamda enfeksiyon yoktu ama her polikliniğe ve sürekli hastaneye giden biri olarak başıma çok şey geldi kadın doğuma da gide gide o üzerine iki defa sprey sıkılan ultrason cihazları aparatlardan eminim onlardan kaptım çünkü yıllardır cinsel hayatım yok ve 2023 aralıkta hpv negatifti. Cinsel hayatım olmamasına rağmen nasıl olur da 2024 de hpv çıktı bende. Bağışıklığım da zaten düşük hpv 16,31,11 çıktı eminim ki kadın doğum doktorları yeterince sterilize etmediği için ben kaptım bundan eminim günde 200 tane kadının vajinasının içine koyuluyor o ultrason cihazı belamı buldum kadın doğuma gide gide Rahim ağzın alınacak eğer yerleştiyse dedi bekarım 31 yaşındayım evlenemeyecem ömür boyu kim ister çocuğu olmayacak Rahim ağzı olmayan biriyle evlenmeyi. Kaldım ortada yani😭keşke ömrüm boyunca hastanelere gitmeseydim keşke öyle salak biriyim ki kendim kadar yanlış karar veren salak birini görmedim hastaneye sık sık gide gide en büyük cezamı buldum😪kim ne derse desin eminim kadın doğumun o pis cihazlarından geçtiğini

Benim 2024 haziran ayına kadar vajinamda enfeksiyon yoktu ama her polikliniğe ve sürekli hastaneye giden biri olarak başıma çok şey geldi kadın doğuma da gide gide o üzerine iki defa sprey sıkılan ultrason cihazları aparatlardan eminim onlardan kaptım çünkü yıllardır cinsel hayatım yok ve 2023 aralıkta hpv negatifti. Cinsel hayatım olmamasına rağmen nasıl olur da 2024 de hpv çıktı bende. Bağışıklığım da zaten düşük hpv 16,31,11 çıktı eminim ki kadın doğum doktorları yeterince sterilize etmediği için ben kaptım bundan eminim günde 200 tane kadının vajinasının içine koyuluyor o ultrason cihazı belamı buldum kadın doğuma gide gide Rahim ağzın alınacak eğer yerleştiyse dedi bekarım 31 yaşındayım evlenemeyecem ömür boyu kim ister çocuğu olmayacak Rahim ağzı olmayan biriyle evlenmeyi. Kaldım ortada yani😭keşke ömrüm boyunca hastanelere gitmeseydim keşke öyle salak biriyim ki kendim kadar yanlış karar veren salak birini görmedim hastaneye sık sık gide gide en büyük cezamı buldum😪kim ne derse desin eminim kadın doğumun o pis cihazlarından geçtiğini
Rahim agzının alınması çocuk doğurmanıza engel değil.kolposkopi yapıldı mı

canım öncelikle gecmiş olsun ama o cihazlardan kapma ihtimali zor cünkü prezervatif takılıyo her hastaya ayrı.sonra atılıyor.suki hpv doktorumun dediği tekrarlayan vajinal mantarlarda hpvyi tetikleyebiliyormus.yani cok önce kaptıysan uyumustur ve bagısıklıgın düstüğünde pozitif olmus olabilir. olumsuz düsünme insallah öyle bişey olmaz ,olsa bile hamile kalmana engel degil.bagısıklıgını yüksek tutmaya calıs takviyeler kullan saglıklı beslen sigara alkol uzak dur.moralini yüksek tut.

canım öncelikle gecmiş olsun ama o cihazlardan kapma ihtimali zor cünkü prezervatif takılıyo her hastaya ayrı.sonra atılıyor.suki hpv doktorumun dediği tekrarlayan vajinal mantarlarda hpvyi tetikleyebiliyormus.yani cok önce kaptıysan uyumustur ve bagısıklıgın düstüğünde pozitif olmus olabilir. olumsuz düsünme insallah öyle bişey olmaz ,olsa bile hamile kalmana engel degil.bagısıklıgını yüksek tutmaya calıs takviyeler kullan saglıklı beslen sigara alkol uzak dur.moralini yüksek tut.
Teşekkür ederim Rahim ağzı alınacak dedi ama doktor rahim ağzındaysa alınıyor ve tabiki Rahim ağzı alınsa hamile kalamam. Bağışıklım güçlensin diye bir şeyler kullanıyorum ama fayda verdiğini hissetmiyorum. Vajinam çökmüş yararlı bakteri yok bağışıklığım zaten düşük yararlı bakteri olmayınca herhangi bir enefeksiyon bile vajinayı mahvediyor kaldı ki hpv 16 en çok kanser yapanı o delip deşmiştir şimdi. Bir de sanırım enfeksiyonum da var ve iyileşmiyor vajinam vajina olmaktan çıkmış. Yıllardır enfeksiyonum vardı iyileşmeyen mahvoldum ya. Evlenemyecem üzülüyorum Rahim ağzı alınsa erkenden menopoz olunuyor zaten berbat bir hayat kadın doğum doktoru iki kız var üniversite hastanesinde moralimi bozmayı seviyorlar alınacak diyor Rahim ağzın 100/70 kanser olacak diyor eğer Rahim ağzına yerleştiyse Rahim ağzın komple alınacak diyor

Teşekkür ederim Rahim ağzı alınacak dedi ama doktor rahim ağzındaysa alınıyor ve tabiki Rahim ağzı alınsa hamile kalamam. Bağışıklım güçlensin diye bir şeyler kullanıyorum ama fayda verdiğini hissetmiyorum. Vajinam çökmüş yararlı bakteri yok bağışıklığım zaten düşük yararlı bakteri olmayınca herhangi bir enefeksiyon bile vajinayı mahvediyor kaldı ki hpv 16 en çok kanser yapanı o delip deşmiştir şimdi. Bir de sanırım enfeksiyonum da var ve iyileşmiyor vajinam vajina olmaktan çıkmış. Yıllardır enfeksiyonum vardı iyileşmeyen mahvoldum ya. Evlenemyecem üzülüyorum Rahim ağzı alınsa erkenden menopoz olunuyor zaten berbat bir hayat kadın doğum doktoru iki kız var üniversite hastanesinde moralimi bozmayı seviyorlar alınacak diyor Rahim ağzın 100/70 kanser olacak diyor eğer Rahim ağzına yerleştiyse Rahim ağzın komple alınacak diyor
Hayır rahim ağzı alinsa bile gebelik olur tüp bebek var aşılama var.umudunuzu yitirmeyin.hamile kalan çok kişi var.

Benim anlamadığım, cinsel hayatınız yokken neden sürekli kadın doğuma gidip muayene oluyordunuz. ? Tamam arada olmak lazım ama cinsel hayatta yoksa, hamilelik riski de yoktur,, kadın doğum uzmanına özellikle muayene olma sebebiniz nedir?
O cihazların üzerine takılı aparatı her hastada değiştiriyorlar. Ayrıca eğer dikkatli olmasalar zaten salgına sebep olurlar.
Hpv negatif olması her zaman güvenilir bir sonuç değildir, düzenli olarak yaptırmak gerekiyor.

Teşekkür ederim Rahim ağzı alınacak dedi ama doktor rahim ağzındaysa alınıyor ve tabiki Rahim ağzı alınsa hamile kalamam. Bağışıklım güçlensin diye bir şeyler kullanıyorum ama fayda verdiğini hissetmiyorum. Vajinam çökmüş yararlı bakteri yok bağışıklığım zaten düşük yararlı bakteri olmayınca herhangi bir enefeksiyon bile vajinayı mahvediyor kaldı ki hpv 16 en çok kanser yapanı o delip deşmiştir şimdi. Bir de sanırım enfeksiyonum da var ve iyileşmiyor vajinam vajina olmaktan çıkmış. Yıllardır enfeksiyonum vardı iyileşmeyen mahvoldum ya. Evlenemyecem üzülüyorum Rahim ağzı alınsa erkenden menopoz olunuyor zaten berbat bir hayat kadın doğum doktoru iki kız var üniversite hastanesinde moralimi bozmayı seviyorlar alınacak diyor Rahim ağzın 100/70 kanser olacak diyor eğer Rahim ağzına yerleştiyse Rahim ağzın komple alınacak diyo

Hpv oldugumuzu ögrendık bizler şanslıyız. Kansere çevırmeden tedbırler alacagız.Hpv nin kansere çevirme süresi çok uzun …cin2 yada cin3 isen rahim agzın traslanıyor tamamen alınmıyor.Youtube da bir çok doktor bilgi verıyor.Lütfen umutsuz olma

Hem yıllardır enfeksiyonum var diyorsunuz hem 2024 hazirana kadar bir şey yoktu diyosunuz amacım sizi sorgulamak değil ama hiçbir sorun olmamasına rağmen neden hastane hastane gezdiniz ki dünya üstünde milyonlarca kadın bu şekilde muayene oluyor yani ondan alıp diğerine sokacak halleri de yok ki illa ki koruması kılıfı takılıyordur üzerine biz görmesek bile

Yanlış değilsem vajinal muayene bekâr kişilere yapılmıyor yani nasıl bir muayene oldunuz da hastaneden kaptiginizi düşündünüz ki.Gecmis olsun bir kaç doktora daha gidin o halde fikir alın tam anlamıyla evlenemeyecek olmanıza uzuleceginize mutlu olmalısınız ki kanser riskinden erken teşhis alıp kurtulmuşsunuz❤️

Neden o kadar sık gittiniz peki ? Açıkçası pis hastene bilirim de o cihaza illa prezervatif takıyorlar o riske giremezler ki, hastane pisti o yüzden mi o şekilde düşünüyorsunuz

İstersen kaç yıl önce biriktelik yasamıs ol fark etmez bağışıklık düşünce hop ortaya cıkıyor hastaneyle ne alakası var

X