- 13 Eylül 2021
- 97
- 2
- 30
- Konu Sahibi Yagmur09756
Benim 2024 haziran ayına kadar vajinamda enfeksiyon yoktu ama her polikliniğe ve sürekli hastaneye giden biri olarak başıma çok şey geldi kadın doğuma da gide gide o üzerine iki defa sprey sıkılan ultrason cihazları aparatlardan eminim onlardan kaptım çünkü yıllardır cinsel hayatım yok ve 2023 aralıkta hpv negatifti. Cinsel hayatım olmamasına rağmen nasıl olur da 2024 de hpv çıktı bende. Bağışıklığım da zaten düşük hpv 16,31,11 çıktı eminim ki kadın doğum doktorları yeterince sterilize etmediği için ben kaptım bundan eminim günde 200 tane kadının vajinasının içine koyuluyor o ultrason cihazı belamı buldum kadın doğuma gide gide Rahim ağzın alınacak eğer yerleştiyse dedi bekarım 31 yaşındayım evlenemeyecem ömür boyu kim ister çocuğu olmayacak Rahim ağzı olmayan biriyle evlenmeyi. Kaldım ortada yanikeşke ömrüm boyunca hastanelere gitmeseydim keşke öyle salak biriyim ki kendim kadar yanlış karar veren salak birini görmedim hastaneye sık sık gide gide en büyük cezamı buldumkim ne derse desin eminim kadın doğumun o pis cihazlarından geçtiğini