- Konu Sahibi sarisonbahar
En başında anlaşildigı zaman kurtulma şansı yüksek ben kurtuldum 6 ayda bir kontrol oluyorBen hiç kurtulanını duymadım o nasıl oluyormuş ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En başında anlaşildigı zaman kurtulma şansı yüksek ben kurtuldum 6 ayda bir kontrol oluyorBen hiç kurtulanını duymadım o nasıl oluyormuş ki
Kızlar bana da yardım edin okumadığım site kalmadı kimler nasıl kurtuldu ben Ankara Hangi devlet hastanesine gitmeliyim öneriniz var mı ben iki hafta önce yaktirdim sigilleri ama şu an üç tane daha var minik minik çörek otu yiyorum yeşil çay içiyorum harnup pekmezi yiyorum bağışıklık için imuneks de aldım kafayı yemeden önce daha neler yapabilirim lütfen yardım edin henüz test yaptırmadım aklım çıkıyor kötü çıkacak diye
Merhaba 1 yıl oldu ve hala çıkmadı ve kurtuldum aldara krem kullandım sağlıklı beslendim bol bol vitamin aldım bağışıklığı güçlendirdimMerhaba Kurtuldun mu acaba Kime gittin
Cok gecmis olsun oncelikle :) Smearlarin da temiz degilmiMerhaba 1 yıl oldu ve hala çıkmadı ve kurtuldum aldara krem kullandım sağlıklı beslendim bol bol vitamin aldım bağışıklığı güçlendirdim
Moralimizi bozdugun icin tesekkurlerNasil grip virusu vucudumuza bir kere girdikten sonra bagisiklik dusunce hastaliga ceviriryorsa hpv de oyle. Onemli olan bagisikligi dusurmemek ve hpv nin enfeksiyona yol acmasina engel olmak. Sigil hpv enfeksiyonudur mesela, rahim agzi lezyonlari da oyle
Uzgunum moral bozmak icin yazmamistimMoralimizi bozdugun icin tesekkurler![]()
Havettepeye gidebilirsin uzman dr kere ücretli ama bilgin olsun 130 falan extralarsda para verebiliyorsun tatlımKızlar bana da yardım edin okumadığım site kalmadı kimler nasıl kurtuldu ben Ankara Hangi devlet hastanesine gitmeliyim öneriniz var mı ben iki hafta önce yaktirdim sigilleri ama şu an üç tane daha var minik minik çörek otu yiyorum yeşil çay içiyorum harnup pekmezi yiyorum bağışıklık için imuneks de aldım kafayı yemeden önce daha neler yapabilirim lütfen yardım edin henüz test yaptırmadım aklım çıkıyor kötü çıkacak diye
Kusura bakmayın şifremi unutmuşum anca girebildim :) evet temizCok gecmis olsun oncelikle :) Smearlarin da temiz degilmi