• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV virüsünden kutulan varmı ?

Bi arkadaşımın erkek arkadaşında vardı. Sirkeyle kurtuldu o hiç yaktırmadı. Ayrıca bağışıklık için çörek otları çaylar çorbalar birsürü şey içiyordu. 1,5 senedir falan çıkmamış hiç.

Ozge nasilsin Ankarada kime gittin kurtuldun mu
Kızlar bana da yardım edin okumadığım site kalmadı kimler nasıl kurtuldu ben Ankara Hangi devlet hastanesine gitmeliyim öneriniz var mı ben iki hafta önce yaktirdim sigilleri ama şu an üç tane daha var minik minik çörek otu yiyorum yeşil çay içiyorum harnup pekmezi yiyorum bağışıklık için imuneks de aldım kafayı yemeden önce daha neler yapabilirim lütfen yardım edin henüz test yaptırmadım aklım çıkıyor kötü çıkacak diye

Hpv omur boyu kiside kalir.Cunku virusler boyledir. Hpv pozitif olan biri 1 kac yil sonra negatif gorebilir ama bu hpv nin vucudu terk ettigi anlamina gelmez. Sadece uyuyor yani negatiflestigi anlamina gelir. Bagisiklik dustugu zaman yillar sonra bile pozitiflesebilir. Yani bu anlamda onemli olan bagisikligi guclu tutarak poziriflesmemesine dikkat etmek. Hpv negatif oldugu surece hic sorun yok hatta bulastirma riski bile cok az

Nasil grip virusu vucudumuza bir kere girdikten sonra bagisiklik dusunce hastaliga ceviriryorsa hpv de oyle. Onemli olan bagisikligi dusurmemek ve hpv nin enfeksiyona yol acmasina engel olmak. Sigil hpv enfeksiyonudur mesela, rahim agzi lezyonlari da oyle

Nasil grip virusu vucudumuza bir kere girdikten sonra bagisiklik dusunce hastaliga ceviriryorsa hpv de oyle. Onemli olan bagisikligi dusurmemek ve hpv nin enfeksiyona yol acmasina engel olmak. Sigil hpv enfeksiyonudur mesela, rahim agzi lezyonlari da oyle
Moralimizi bozdugun icin tesekkurler 😅

Moralimizi bozdugun icin tesekkurler 😅
Uzgunum moral bozmak icin yazmamistim😊 sadece bilinclenelim diye dusundum. Burada en onemli nokta sagligimiza bagisikligimiza dikkat etmek. Bir de duzenli smear yaptirip rahim agzini kontrol altinda tuttuk mu yeter.. Baska hicbisey ypmya gerek yok. Diger turlu bosuna paralar bu pahali testlere gidiyor hem de surekli negatif mi pozitif mi insan kendini yiyor. Hem zaten artik herkeste var bu virus, kimisinde sigil ve rahim agzi enfeksyionu yapmdigi icin farkinda farkinda bile deil. Ben doktoruma eskiden negatiflesti mi bakalim dedigimde bana bu bilgileri vermisti. Negatif cikmasi iyi bisey tabi orasi ayri, en azindan aktif deil virus, yani sigil ve rahim agzi enfeksiyonu yapma ptansoyeli yok, bulstirma ihtimali de yok denecek kadar az. Temizligimize sagligimiza yedigimize ictigimize hayatimiz dikkat etsek yeter 😊

Kızlar bana da yardım edin okumadığım site kalmadı kimler nasıl kurtuldu ben Ankara Hangi devlet hastanesine gitmeliyim öneriniz var mı ben iki hafta önce yaktirdim sigilleri ama şu an üç tane daha var minik minik çörek otu yiyorum yeşil çay içiyorum harnup pekmezi yiyorum bağışıklık için imuneks de aldım kafayı yemeden önce daha neler yapabilirim lütfen yardım edin henüz test yaptırmadım aklım çıkıyor kötü çıkacak diye
Havettepeye gidebilirsin uzman dr kere ücretli ama bilgin olsun 130 falan extralarsda para verebiliyorsun tatlım

Bendede var bu şey şuan yazılanları okuyunca nasıl tehlikeli anladım . Doktorum çok doğal anlattı 6 ay önce smear testinde çıkmış asistanı aradı rahim kanseri vs diye ne anlattığını anlamayınca doktorla konuştum 15/20 dakika anlattı eşten geçtiği gibi wclerdende geçiyo dedi arrık her 2 kişi den birinde var dedi bazılarında kalıyor ( hepsinde kanser yapmıyor kesinlikle ) bazılarındada tedavisi mümkün oluyo dışarda yürüyen her iki kişiden birinde olan biley merak etme dedi 6 ayda bi smear testi yapalım bi sene de eğer oda pozitifse yakarız lazerle dedi ben evhamlı biriyim hiç araştırmadım hiç önemsemedim ama öyle şeyler okudumki korktum şimdi 16 sında tekrar randevum var bi fitil yazmıştı bakalım 6 ay sonra o antibiyotikle neler değişmiş 😕

Back