HPV VİRÜSÜ

matahari25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2011
27
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar benim cinsel hayatı pek aktif olan bir insan değilim.En son kasım 2016 korunarak birisi ile ilişkiye girdim ve o gün bu gündür kimse olmadı hayatımda.Fakat bir ay önce genitel bölgemde siğil ve et benine benzer birşeyler çıktığını fark edip doktora gittim birazda netten araştırma yapınca hpv diye bir virüsden bahsedildğini doktora söyledim oda olabilir dedi ama parça alıp test yapmamız lazım dedi.Sonra siğillerin yakılması gerekli dedi ve siğillerimi yaktırdım.Ama psikolojik olarak çöktüm Aileme bulaştırırım diye çok korkuyorum ben 33 yaşındayım ve benimle evlenmek isteyen 30 yaşında birisi var ne yapacam bilmiyorum.Aşıda 29 yaşına kadar yapılıyormuş.Bu virüsü vucut bir türlü atamıyormuş bu senle ölene kadar kalıyormuş.Moralmen çok kötüyüm ne yapacam bilmiyorum bir ay önce yakılan siğillerin yanından yine siğiller çıkmaya başladı.Yardım edin lütfen bi akıl verin..

Merhaba arkadaşlar benim cinsel hayatı pek aktif olan bir insan değilim.En son kasım 2016 korunarak birisi ile ilişkiye girdim ve o gün bu gündür kimse olmadı hayatımda.Fakat bir ay önce genitel bölgemde siğil ve et benine benzer birşeyler çıktığını fark edip doktora gittim birazda netten araştırma yapınca hpv diye bir virüsden bahsedildğini doktora söyledim oda olabilir dedi ama parça alıp test yapmamız lazım dedi.Sonra siğillerin yakılması gerekli dedi ve siğillerimi yaktırdım.Ama psikolojik olarak çöktüm Aileme bulaştırırım diye çok korkuyorum ben 33 yaşındayım ve benimle evlenmek isteyen 30 yaşında birisi var ne yapacam bilmiyorum.Aşıda 29 yaşına kadar yapılıyormuş.Bu virüsü vucut bir türlü atamıyormuş bu senle ölene kadar kalıyormuş.Moralmen çok kötüyüm ne yapacam bilmiyorum bir ay önce yakılan siğillerin yanından yine siğiller çıkmaya başladı.Yardım edin lütfen bi akıl verin..
Merhaba size yardımcı olmak isterim bende geçen yıl bu zamanlar da tanistim bu hpv ile doktorum ilk olarak bana kanser olabilirsin dedi beyninden vurulmuşa dondum onbes gun test sonucu bekledim her gun ağladım bir yıllık evliydim cocugum yok hayattan kopmustum resmen sonra doktor değiştirme kararı aldim sonucum temiz geldi yani kanser değilmişim gittigim yeni doktor yakalım dedi tabi konuyla ilgili bı bilgim olmadigi icin kurtulacagimi düşünüp hemen yakalim dedim indirimli olarak 850 TL ye bir saatlik bı operasyon geçirdim alınan parçaya da bakıldı oda temiz cikti yaklasik bir ay yanık açısı cektim yuruyemedim tam iyilestim derken yine çıktı doktor yine yakalım dedi ama bu defa lokal yapalım dedi spreyle uyusturup yakmaya kalkti resmen canli canli iskence çektim sonucmu yine tekrarladı hatta ikinci operasyondan sonra kalan siğili fark ettiğimde doktora gösterdim o doku parcasi siğil değil dedi sigil değil dediği şey büyüdü kocaman bı sigil oldu yakmak çok acili ve butceme göre pahalı oldugu icin başka çözümler aradim aldara kremi duydum krem bı aylık en son 180 lira ya aldim iki ay kullandim geçmedi cabasi tahriş oldum yine aci çektim sonra baska bir doktora gittim bana onlarla yaşamayı ogrenmemi ve kafaya takma mi soyledi bende öyle yaptim iki üç ay hiç müdahale etmedim sonra bı gün bı halsizlik sorunu yasadim toparlayamayinca kan testi yaptırdım dahiliye bölümünde sonuçlar dengesiz çıkınca bı iki klasik vitamin ilaci kullandım sonucmu iki ay oldu ve şu an bı tane bile siğil yok iki tane fındık buyuklugunde siğil balon gibi sondu yok oldu mucize diyorum ben buna şu an çok saglikliyim cok sukur umarım sizede cozum olur ben cok çare aradım sizi cok iyi anlıyorum lutfen kafaniza takmayın bı kan testi yaptırıp bağışıklık sistemini güçlendirin Allah acil şifalar versin inşallah

Kesinlikle bağışıklıgınızı guclu tutun vitamin alin corek otunu bolca tuketin cunku bu virus bagisiklik dustugu zaman tekrar eder kanser olmak icinde vajina icine sigil yerlesmesi lazim guclu bagisiklik ile hpv virusunu vucuttan atmak mumkun doktorum boyle soylemisti ve haklida cikti simir testlerim temiz cikiyor bunu cok kafaniza takipta sigilleri buyutmeyin

Kesinlikle bağışıklıgınızı guclu tutun vitamin alin corek otunu bolca tuketin cunku bu virus bagisiklik dustugu zaman tekrar eder kanser olmak icinde vajina icine sigil yerlesmesi lazim guclu bagisiklik ile hpv virusunu vucuttan atmak mumkun doktorum boyle soylemisti ve haklida cikti simir testlerim temiz cikiyor bunu cok kafaniza takipta sigilleri buyutmeyin

virus giderse,,, ve hasta olup tekrar gelirmi???
yani hic kurtulus yok mu vu virusle?

Dusuk riskli hpv mi ??.. bende yuksek riskli ve dusuk var.. mkrelim oldukca bozuk...

Back