• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv ve leep

Merhaba benim gibi Hpv sürecinden geçen herkes burda birbirine yardımcı olsun lütfen
Her yıl smear verdim bu zamana kadar hep temiz çıktı bu yıl kasık bölgesinde bir adet siğil çıktı ben bunun ne olduğunu araştırırken hpv nin ne olduğunu öğrendim hep smear aldılar hpv testi hiç yapılmadı hastaneye gittim hpv testi istiyorum dedim (yine bunu ben istedim yani) smear ve hpv testi yapıldı 16 pozitif smear temiz yine özel bir hastaneye gittim leep oldum sonucum cin 3 yani cin 3 kanser öncesi son durak ve smer testleri hep temiz geliyor smear temiz çıktı diye kendinizi salmayın hpv testi yaptırın biopsi yaptırın kesin sonuç biopside çıkıyor bundan sonrası için hpv yi atmam için ne kullanmalıyım doktor hicbirsey vermiyor sadece sigarayi bırak o kadar bu arada ahcc denilen ilaç çok pahalı kesin bir kanıt yok doktorda onermedi zaten benim durumumda olan arkadaşlar sizler hpv den kurtuldunuzmu ne kullandınız lütfen birbirimize yardımcı olalım şuan bu virus çok yaygın çoğu insanda bilmiyor farkında değil
Papivir 3 ay papil off 10 gün kullandım negatife döndü. Benim 10 yıl önceki hikayeme benziyor seninki hep smear verdim 6 ayda bir hep temiz. Sonuncuda pat diye cin 3 çıktı. Leep oldum da temizlendi. 10 yıl geçti atlattım derken keteme gittim taramada pozitif çıktım yukardaki ilaçladı kullandım . Çörek otu yagı içtim yeşil çay içti. Negatife döndü. Sen nezaman leep oldun?

Doktorum bana hiçbirinin bilimsel kanıtı yok boşuna para verme dedi doktorumda aslında çok başarılı bir doktor branşı onkoloji jinokoloji sadece kadın hastalıklarıyla ilgili
Leep oldum ocakta smear alınacak hpv testide yapalım dedim ama henüz erken bir yıl geçtikten sonra dedi ben leeep olupta hpv negatif olan birilerini arıyorum eğer varsa lütfen yazın bana
Leep başarılıysa negatife dönmüştür ben de öyle oldu

sizin adınıza da çok mutlu oldum inşallah bende negatifi görürüm hpv testi için erken dedi doktor şubatta smear testi yapılacak ben ahcc ve diğer ilaçları kullanmadan leep ile hpv den kurtulabilecekmiyim açıkçası onu denemek istiyorum.bu ilaçlar çok pahalı eğer gerçekten leep ile kurtuluş varsa insanlar bu ilaçlara para ödemesin eğer benim hpv testim negatif cikarsa herkes bu illetten kurtulabilir çünkü bende 14 yıldır var olduğunu düşünüyorum. Ve cin 3 le leep oldum ben

Merhaba ben 16+ tim ve 6 ayda negatife döndüm
Papil off, motiflor ve deflagyn kullandım her gün birini sırasıyla.
Her gün 1 kapsül ahcc yuttum ve propolis 12 damla suya damlatıp içtim.
Kolposkopi sonucum cin1 di. Şimdi o da geçmiş tamamen hepsi negatif çıktı kontrolde.
merhaba, motiflor papil off vajinal fitil değil mi? hepsini kullanım şeklini doktor mu dedi siz mi karar verdiniz bende de maalesef hpv16 :((

Merhaba öncelikle geçmiş olsun, hpv sürecinden geçen birisi olarak bende negatife dönmüş olmama rağmen her gün bu platformda yazılanları okumak bana alışkanlık kaldı gerçekten, ben 6 ay önce öğrendim ve atabilmek için elimden gelen herşeyi yaptım okudum araştırdım ve hpv yi yendim, önceden her gün bu platformda yazılanları okuyup depresyona girip ağlıyordum geride kaldı çok şükür,🙏🏻 Kendinizi salmayın
Açtığım başlıktaki yazdığım yaziları okuyun lütfen, dilerim ki faydası olacaktır

Back
X