gidicem canım allah korusun valla bu nerden çıktı şimdi yadogrudur olabılır kondom kullansa bıle sıze bulasmıs olabılır doktora gıtmenız gerek
resmen psikoljisi bozulduDaha önce forumda böyle bir konuda adamı suçlamıştım aldatmış başka yolu yok diye. Sonrasında bir hanım ağda salonundan kaptığını söyledi. Ortak kullanım alanlarından da kapılıyormuş yani. Eşiniz hamama gitmiş. Dediği gibi oradan kapmıştır.
Korktuğu için uzak duruyordur ama ömür boyu uzak kalamaz. Doktor görüşü almanızda fayda var. Eşinizin içi rahat etsin nelere dikkat etmesi gerektiğini öğrensin bu şekilde.
doktora sorun nasıl bulasır dıye gıttıgınızde acıklar sızegidicem canım allah korusun valla bu nerden çıktı şimdi ya
adamda çok tedirgin ve sürekli doktora gidip yaktırıyo çıktıkça
bana da hemen söledi yani saklamadı böle böle hamamdan bulaşma ihtimali yüksek diye
ama ben yinede acabaaa dedim
ttm canım en kısa zamanda gidicemdoktora sorun nasıl bulasır dıye gıttıgınızde acıklar sıze
Üzülme her lafa bakma takma eşine güven yanında ol destek ol adamın psikolojisi dağılmış evlatlarına bile dokunamıyo bi de onu düşün.. Yazık adama.. Eşin de çok üzülüyordur sen de böyle dağılırsan adam ne yapsınöle dışarla işi yoktur ki evden işe işten eve yani aldatma olsa bilirim
ama cinsel yolla bulaşıyor diyince bi endişelendim
bilemiyorum çok korkuyorum
O da olabilir ama sonuçta kan alıp verirken belirli testlerden geçmiyor mu ?Sadece kadın değil ki belki kandan bulaştı ?
Eşiniz son yıllarda kan verdi ya da kan aldı mı
Hamam olayını bilmiyordum.gidicem canım allah korusun valla bu nerden çıktı şimdi ya
adamda çok tedirgin ve sürekli doktora gidip yaktırıyo çıktıkça
bana da hemen söledi yani saklamadı böle böle hamamdan bulaşma ihtimali yüksek diye
ama ben yinede acabaaa dedim
Doktorumuz açıklamayı yapıyor iste:)Hamam olayını bilmiyordum.
Hamama gidiyorsa bulaşma ihtimali hakkında en iyisi bir doktora girip durumu detaylıca öğrenmeniz .
Maalesef aciklayamiyorum.Doktorumuz açıklamayı yapıyor iste:)
Tabi ki doktorcum benim dediğim de bi ihtimal sadece diğer ihtimallerin yanında.. Bu ülkede hastaya farklınkan grubunda kan takıldığı için ölen insanları gördük neler oluyor o niye olmasın :)O da olabilir ama sonuçta kan alıp verirken belirli testlerden geçmiyor mu ?
Önüne gelen kişiden alınan kanlar vücuda verilmeden önce muhakkak bazı testlere tabi tutuluyordur.
Niçini çok sevdimMaalesef aciklayamiyorum.
Sadece nickim daktir.
Sen de haklısın.Tabi ki doktorcum benim dediğim de bi ihtimal sadece diğer ihtimallerin yanında.. Bu ülkede hastaya farklınkan grubunda kan takıldığı için ölen insanları gördük neler oluyor o niye olmasın :)
Cinsel yolla bulaştığı doğru ama yalan söyleme kısmı için günahını almamak gerek. Evlenmeden önce bulaşmış olabilir. Bağışıklığın düştüğü dönemde kendini gösteriyor ki zaten bu durumda konu sahibine de bulaşmıştır taşıyıcıdır,test yaptırması gerek.Tamam da dudakta çıkan uçukla genitalde çıkan uçuk bir değildir.
Yine cinsel konulardaki bilgi eksikliği ülkemizin ortada şu konuda bile.
HPVnin de türleri vardır.
Dudağımda yıllardır uçuk çıkar, geçer.
Cinsel olan HPV testim temiz.
Biz genital bölgede çıkandan, cinsel yolla bulaşandan bahsediyoruz.
Adı üzerinde yani "genital" "cinsel yolla bulaşan"
Eşin yalan söylüyor
O değil de benim babam hayatı köyde geçmiş hiç yapay bi gıda almamış eriydi yumurtasıydı sebzesiydi sütüydü aklına ne geliyosa kendi yapmış yemiş.. He rşey organik ötesi ama adam prostat kanserri oldu niye kiSen de haklısın.
Organik hosafin bile ödül aldığı sistemde neler olmaz neler.
EvetOral seksten bulaşıyor mu acaba ?