- 18 Ağustos 2016
- 256
- 78
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hpv 30 yas altına yapmıyor devlet simir yapıyor safeceArkadasimin orasi epey pahalyms devlete gt dedii
Arkadasimin orasi epey pahalyms devlete gt dedii
Ben 32 olcam nerdeyseHpv 30 yas altına yapmıyor devlet simir yapıyor safece
Arkadasimin orasi epey pahalyms devlete gt dedii
Cok sevidnim canimm darisi basima. ogleden sonra smear alir mi doktor? 2 gbi gidebilirim de. Bi de bu ara cok dus aldm scaktan orayi nemli mi braktm acaba akinti devam edio az kasik agrisi basladi adet.onesi belirtiler sankiKızlar şükür simir temiz dedi doktor haftaya Cuma hpv için arayacağım
2. Kez ozele gtmem belki devlete gderimikinci kez gittiginizde yeniden 150 lira civarı muayene ücreti ödemeniz gerekecek. aklınizda o da bulunsun :)
Komik mi blmiorm ama benim smear verme korkum var canim cok yaniyo gercekten herkes abartma diyo ama blere yapmiorm siz de benm gbi misiniz (Kızlar şükür simir temiz dedi doktor haftaya Cuma hpv için arayacağım
Tamam devlet yapar sorun yokBen 32 olcam nerdeyse
Yo hayır bence sizde korkmayın derimKomik mi blmiorm ama benim smear verme korkum var canim cok yaniyo gercekten herkes abartma diyo ama blere yapmiorm siz de benm gbi misiniz (
Yo hayır bence sizde korkmayın derimKomik mi blmiorm ama benim smear verme korkum var canim cok yaniyo gercekten herkes abartma diyo ama blere yapmiorm siz de benm gbi misiniz (
Her saate alınıyor sorun olmaz vajınal duş yapmadığın süreceCok sevidnim canimm darisi basima. ogleden sonra smear alir mi doktor? 2 gbi gidebilirim de. Bi de bu ara cok dus aldm scaktan orayi nemli mi braktm acaba akinti devam edio az kasik agrisi basladi adet.onesi belirtil
Çok teşekkürler bebeğim sağlıklı çok şükür üstelik normal doğun yaptım. Araştırma hastanesine gideyim öyleysemerhaba, sağlıkla büyütün bebisinizi, bir sıkıntısı yok değil mi?
smear testi vajinadaki anomalilere bakıyor. hpv pozitif olup bir hasar yapmamış olabilir. o yüzden tek başına hpv varlığını tespit etmekte yeterli değil. 30 yaş altına ketem ve normal hastaneler test yapmıyor, ama araştırma hastanelerinin yaptığı yazıldı bir kaç kez.
Elimde olan bsey degil gece başliyo kasintiiYo hayır bence sizde korkmayın derim
Kabuklu yara gbi bsey sanki o sivilce tum gun kasinmadi sizladi cok azcik smdi basladi ara ara oluyo yarn kesin gidicemYo hayır bence sizde korkmayın derim
Her saate alınıyor sorun olmaz vajınal duş yapmadığın sürece
Teşekkür ederimmYo hayır bence sizde korkmayın derim
Her saate alınıyor sorun olmaz vajınal duş yapmadığın sürece
18 gun olcak nerdeyse adetimin btiminden bubgune agri da oluyo smear vermek saglikli mi adet oncesi randevu aldm ozelden amaTeşekkür ederimm
Sorsaydınız keske tam gününü belirterek belki gelin yada gelmeyin derdi18 gun olcak nerdeyse adetimin btiminden bubgune agri da oluyo smear vermek saglikli mi adet oncesi randevu aldm ozelden ama
Sorsaydınız keske tam gününü belirterek belki gelin yada gelmeyin de
adetten ne kadar önce olacağı pek farketmiyor, adetli olmamak yeterli. bir de 48 saat içinde ilişki olmamış olmalı18 gun olcak nerdeyse adetimin btiminden bubgune agri da oluyo smear vermek saglikli mi adet oncesi randevu aldm ozelden ama
Canim sende kaşınti oluyor muydu benim kasiyinca kanadi ve şişti o sivilcemsi sey(Sorsaydınız keske tam gününü belirterek belki gelin yada gelmeyin derdi