- 9 Mayıs 2020
- 336
- 95
Bende sivilce açıkcası olmadı yada sigilCanim sende kaşınti oluyor muydu benim kasiyinca kanadi ve şişti o sivilcemsi sey(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sivilce açıkcası olmadı yada sigilCanim sende kaşınti oluyor muydu benim kasiyinca kanadi ve şişti o sivilcemsi sey(
Belki mantardirr internette mantar yaziyorduuBende sivilce açıkcası olmadı yada sigil
Sigil için lezyon vs de yapabilirmiş diye okumuştum birde bayanlarda konuşmuştuBelki mantardirr internette mantar yaziyorduu
Belki mantardirr internette mantar yaziyorduu
Sigilden korkmuorm yaaSigil için lezyon vs de yapabilirmiş diye okumuştum birde bayanlarda konuşmuştu
Siigl Hpv Şebnem’i zaten yani hani simir hpv vermek istiyorsun ya test siigl demek Hpv demek buda sağlık sorunu teşkil edebilir alarm canları demek bizim içinSigilden korkmuorm yaa
Ya deliricem vallaa mantar olsun lutfen pazartesi gidebilirim saniirm sivilce ksinti yaznca direk mantar ckio ne bileyim ukut ediyor insan bunyem mantara asiri yatkin tirnagimda da varSiigl Hpv Şebnem’i zaten yani hani simir hpv vermek istiyorsun ya test siigl demek Hpv demek buda sağlık sorunu teşkil edebilir alarm canları demek bizim için
Olabilir panik yapma zaten sen simir testi verdin miYa deliricem vallaa mantar olsun lutfen pazartesi gidebilirim saniirm sivilce ksinti yaznca direk mantar ckio ne bileyim ukut ediyor insan bunyem mantara asiri yatkin tirnagimda da var
PazartesiOlabilir panik yapma zaten sen simir testi verdin mi
Bence de direk simir ver en azından rahat olursun zaten hocaya da durumunu bahset zaten sorun olmazPazartesi
Bence de direk simir ver en azından rahat olursun zaten hocaya da durumunu bahset zaten sorun olmaz
Immutor kullanmaya basladim yeniden bol su icmrye calisiormmHaklisin canm insallah trmiz ckar
O ilaç ne işinImmutor kullanmaya basladim yeniden bol su icmrye calisiormm
O ilaç ne işin
Anladım hiç ilaç kullanadın bu tarz bakalım bundan sonra kansızlık için kullandm başka da yönBagisiklik hpv icin genelde bunu kullaniyorlar propoliste olur
Anladım hiç ilaç kullanadın bu tarz bakalım bundan sonra kansızlık için kullandm başka da yön
Bugun gidiccem dua edinnBu ilac devil ben hic ilac kullanmiorm takviye gida faydali yaniii
Anladım hiç ilaç kullanadın bu tarz bakalım bundan sonra kansızlık için kullandm başka da yö
İnş güzel seyler gelir en geç 7 gün sonra sonuç çıkmış olurBugun gidiccem dua edinn
Ne yaptın verdin mi canımBugun gidiccem dua edinn
Evett ama bildigin ciglik attim ya kastım kendimi bi de uykusuzdum fitil gyno ve travacort istedim ek verdi bakalim. Mantar gbi durmuyo sigil de yok dedi hpv de 3 yil sonra tekrsrlayacak diye bsey yok dediNe yaptın verdin mi canım
Umarım öyle olurEvett ama bildigin ciglik attim ya kastım kendimi bi de uykusuzdum fitil gyno ve travacort istedim ek verdi bakalim. Mantar gbi durmuyo sigil de yok dedi hpv de 3 yil sonra tekrsrlayacak diye bsey yok dedi