Bunaltmayın kendinizi bu kadar sonucunuzu bekleyin benimde eşimde küçük birkaç siğil vardı geçecek merak etmeyin...Esinizde yara cikmismiydi. Smearimda ascus cikti jinekoloji onkolojiye gittim hpv testi icin ornek aldilar. Ama sonuc cikmadi. Esimde yaralar sivilce vs cikti. Bendede yanma var. Mantardan deyin fitil kullan gecer deyin(( ya bu yaralar hasta oldugumumu gosteriyo. Endiseden patliyorum
Ben de hpv olduğunu öğrenince eşimde Ürolojiye gitti...Penisi kontrol etti doktor herhangi birşey görmedi Yoktu zaten.Bende de yok görünürde birşey ama rahim ağzinda tip 16 var..Yani yaralar yada sivilce çıkması hpv olduğu anlamına gelmez ki.Cildinde ciddi olmayan başka bir rahatsızlıkta olabilir rahat olun lütfen.Yani o çıkan şeyler siğilde ( Hpv) olsa korkmayin Çaresiz birsey değil.Herkes tedavisini oluyor kurtuluyor.Yanma enfeksiyondan yada mantardandır.HPV yanma yapmaz.Yani bende yanma olmadı.Bence Eşinizle ilişki yaşamayın bir süre...Esinizde yara cikmismiydi. Smearimda ascus cikti jinekoloji onkolojiye gittim hpv testi icin ornek aldilar. Ama sonuc cikmadi. Esimde yaralar sivilce vs cikti. Bendede yanma var. Mantardan deyin fitil kullan gecer deyin(( ya bu yaralar hasta oldugumumu gosteriyo. Endiseden patliyorum
Bugun trivag diye bi fitile basladim. Dun gece bi tane kullandim. 3lü bisey. 2 kaldi. Kadin dogumcu vermisti. Insallah ise yarar. Gynomax ta var evde. Hangisi etkili bilmiyorum bide sineral diye bi hap vermisti doktir onada basladim. Benim dıs dudaklarda yanma dokuntu beyazlik yaralar oldu. Tahris gibi. Travazolda suruyorum. Insallah sadece mantardir. Tesekkur ederim ilginizeBen de hpv olduğunu öğrenince eşimde Ürolojiye gitti...Penisi kontrol etti doktor herhangi birşey görmedi Yoktu zaten.Bende de yok görünürde birşey ama rahim ağzinda tip 16 var..Yani yaralar yada sivilce çıkması hpv olduğu anlamına gelmez ki.Cildinde ciddi olmayan başka bir rahatsızlıkta olabilir rahat olun lütfen.Yani o çıkan şeyler siğilde ( Hpv) olsa korkmayin Çaresiz birsey değil.Herkes tedavisini oluyor kurtuluyor.Yanma enfeksiyondan yada mantardandır.HPV yanma yapmaz.Yani bende yanma olmadı.Bence Eşinizle ilişki yaşamayın bir süre...
Rica ederim...Sizde Rahat olun lütfen..Hatta HpV bile olsa korkmayın.Bunlar çözümsüz şeyler değil.Allah beterinden korusun.Bugun trivag diye bi fitile basladim. Dun gece bi tane kullandim. 3lü bisey. 2 kaldi. Kadin dogumcu vermisti. Insallah ise yarar. Gynomax ta var evde. Hangisi etkili bilmiyorum bide sineral diye bi hap vermisti doktir onada basladim. Benim dıs dudaklarda yanma dokuntu beyazlik yaralar oldu. Tahris gibi. Travazolda suruyorum. Insallah sadece mantardir. Tesekkur ederim ilginize
Sizde cok ilgilendiniz benimle. Sizede cok tesekkur ederim. Sonucumu aldim bugunBunaltmayın kendinizi bu kadar sonucunuzu bekleyin benimde eşimde küçük birkaç siğil vardı geçecek merak etmeyin...
Gözünaydın Canım..Ne güzel bak temiz kağıdını aldın.Slm canim bugun sonucumu aldim cok tesekkur ederim sana
Amin canim cok tesekkur ederimGözünaydın Canım..Ne güzel bak temiz kağıdını aldın.Allahım banada hpv olan herkesede böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Riskli tipleriniz negatif bu güzel keşke her tipe bakılsaydı siğiliniz var mıSizde cok ilgilendiniz benimle. Sizede cok tesekkur ederim. Sonucumu aldim bugun
Riskli tipleriniz negatif bu güzel keşke her tipe bakılsaydı siğiliniz var mı
Esinizde yara cikmismiydi. Smearimda ascus cikti jinekoloji onkolojiye gittim hpv testi icin ornek aldilar. Ama sonuc cikmadi. Esimde yaralar sivilce vs cikti. Bendede yanma var. Mantardan deyin fitil kullan gecer deyin(( ya bu yaralar hasta oldugumumu gosteriyo. Endiseden patliyorum
Herkese merhaba ilk hpv olduğumu öğrendiğimde söz vermiştim atlatırsam mutlaka paylaşacağım diye çünkü ilk günler burayı çok okudum okuduklarım zaman zaman üzdü zaman zaman umut oldu 2019 Eylül ayında hiçbir şikayetim olmadığı halde sağlıkçı olduğum için tesadüfen hpv testi yaptırdım 10 gün sonra hpv 16 pozitif smear temiz geldi panikledim korktum birkaç gün sonra kolposkopi yapıldı ve sonucum asla beklemediğim halde cin3 geldi jinekolojik onkolog aramaya koyuldum bir tavsiye üzerine Üniversite hastanesinde birkaç gün sonra leep oldum bir hafta sonucum çıktı biyopsimde olduğu gibi cin 3 sınırlar temiz bu beni biraz rahatlattı 4 ay sonra ilk kontrollümü üniversitede zor olduğu için araştırıp tavsiyelerle çok harika bir hekimle tanıştım smear temiz geldi tüm sorularımı yanıtladı inanılmaz rahatladım sonraki 4. Ay kontrolümden önce hpv baktırdım negatif geldi aldırdığım yer çok güven vermediği için kendi doktoruma tekrar aldırdım ve smear temiz hpv negatif sonucumu aldım bütün kötü günler geçti şükür bu 9 ayda neler yaptım 4 ay kadar sigarayı bıraktım 40 yaşındayım aşımı yaptırdım 5 ay kadar hergün yeşil çay içtim beeo up %30 alkol bazlı propolis hergün yoğurt ile birlikte 30 dml kullandım 3 ay immotor kompleks kullandım çörek otu yağı uzun süre cinselliğe ara verdik eşimle olursada mutlaka prezervatif şart umarım okuduklarınız umut olur herkese sevgi
Merhaba , çok harika dediğiniz hekimizin ismini rica etsem ...Herkese merhaba ilk hpv olduğumu öğrendiğimde söz vermiştim atlatırsam mutlaka paylaşacağım diye çünkü ilk günler burayı çok okudum okuduklarım zaman zaman üzdü zaman zaman umut oldu 2019 Eylül ayında hiçbir şikayetim olmadığı halde sağlıkçı olduğum için tesadüfen hpv testi yaptırdım 10 gün sonra hpv 16 pozitif smear temiz geldi panikledim korktum birkaç gün sonra kolposkopi yapıldı ve sonucum asla beklemediğim halde cin3 geldi jinekolojik onkolog aramaya koyuldum bir tavsiye üzerine Üniversite hastanesinde birkaç gün sonra leep oldum bir hafta sonucum çıktı biyopsimde olduğu gibi cin 3 sınırlar temiz bu beni biraz rahatlattı 4 ay sonra ilk kontrollümü üniversitede zor olduğu için araştırıp tavsiyelerle çok harika bir hekimle tanıştım smear temiz geldi tüm sorularımı yanıtladı inanılmaz rahatladım sonraki 4. Ay kontrolümden önce hpv baktırdım negatif geldi aldırdığım yer çok güven vermediği için kendi doktoruma tekrar aldırdım ve smear temiz hpv negatif sonucumu aldım bütün kötü günler geçti şükür bu 9 ayda neler yaptım 4 ay kadar sigarayı bıraktım 40 yaşındayım aşımı yaptırdım 5 ay kadar hergün yeşil çay içtim beeo up %30 alkol bazlı propolis hergün yoğurt ile birlikte 30 dml kullandım 3 ay immotor kompleks kullandım çörek otu yağı uzun süre cinselliğe ara verdik eşimle olursada mutlaka prezervatif şart umarım okuduklarınız umut olur herkese sevgiler.
Özel mesaj attım size geçmiş olsunMerhaba , çok harika dediğiniz hekimizin ismini rica etsem ...
Iyi bir hekim arıyorum. Yanıtınızı bekliyorum. Ben de sağlıkciyim.
Geçmiş olsun çok beslenmeme dikkat etmedim açıkcası ama sigara kullanmıyorum Sigara çok büyük bir etken vitamin kullandım propolis içerikli eczaneden aldıgım bir vitamin sarımsak çok tükettim korkmayın ertelemeyin ben tam zamanında yaptırdım inanın geçti gecmedi endişesi daha zorMerhaba beslenmede nelere djkkat ettiniz vitamin kullandiniz mii benim de mayista kontrol gtmem gerekiodu korkudan gdemedm hastaneler coronadan ama 2 yili gecti bi sikayetm yok evliyim zaten negatif.olmus olablir mi
Neler yaptınız çok sevindim sizin adınıza bendede hpv 16 varSizde cok ilgilendiniz benimle. Sizede cok tesekkur ederim. Sonucumu aldim bugun
Geçmiş olsun çok beslenmeme dikkat etmedim açıkcası ama sigara kullanmıyorum Sigara çok büyük bir etken vitamin kullandım propolis içerikli eczaneden aldıgım bir vitamin sarımsak çok tükettim korkmayın ertelemeyin ben tam zamanında yaptırdım inanın geçti gecmedi endişesi daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?