Çok geçmiş olsun...Benim Rahim ağzima 1 sene önce Leep işlemi yapıldı ondan sonra oldu bu lekelenmeler.Öncesinde yoktu.Sanırım fiziksel bir problem benimkisi çünkü o işlemden sonra bir süre hareket etmemem gerekiyordu ben eve gelince hareket ettim ve 1saat boyunca çok yoğun kanamam oldu.. Rahim ağzinda bir yırtık yada kaçak oluştu sanırim.(Doktorumda bu durumun yırtıktan olduğunu söyledi)Bundan dolayıda adetten 6 gün önce bir önceki aydan kalan kanlar azar azar dökülüyor.Enfeksiyon var ama Smearde çok hafif derecede çıktı..Ben çocuk düşünmüyorum bu arada.Yani benim için tıkanıklık önemli değil ama yinede bòyle bir durum sinir bozucu cidden.Doktorum Jinekolog Onkolog ve benim bulunduğum çevrede çok tercih edilen birisi.Hadi o hata yaptı göremedi anlayamadı diyelim..Doktorum Virüs dolayisiyla süresiz izindeyken başka doktorlarada gittim vajinal muayene ultrasonla bakıldı hepsi aynı şeyi söyledi..Ekstradan başka şikayetimde yok leke dışında.Artık inanmaktan başka yapacak şey kalmadı.Rabbim sizede şifalar versin en kısa sürede bebeğinizi kucağınıza alın inşallah..