• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntaniye - Bulaşıcı Hastalıklar HPV testi neden istenir?

Siz hangi doktora gittiniz yani o neden yapmıyor testi. Normal şartlarda kadın doğum doktoruna gidersin. O gerekli görürse örneği alır teste yollar.
Bana biz yapmıyoruz dedi sağlık ocağı yapar f
Git dedi onlar da başka yere yönlendirdi şimdi başka bir doktora gidicem mecburen test için

Bana biz yapmıyoruz dedi sağlık ocağı yapar f
Git dedi onlar da başka yere yönlendirdi şimdi başka bir doktora gidicem mecburen test için
Bazi büyük hastaneler bile yapmiyorken sağlık ocağı nasıl yapsın. Doktor da şaşırmış heraldem

Ben 10 yıl önce kurdeşen oldum sinirden sebebinden emin olmak için,envai çeşit test yaptılar hpv dahil ,
Kontrol ama neyin kontrolü sizde söylemiyorsunuz

Bulunduğunuz şehirde ketem varsa oraya başvurun.Ücretsiz yapılıyor diye biliyorum.5 yılda bir yapılıyor.Kadın doğum hastanelerinde Smear testi ile birlikte bakılabiliyor.Bir şikayetiniz olsa da olmasa da rutinde bakılabilir.Endişe etmeyin.Rahim ağzı denilen bölgede yara veya dokuda değişim görüldüğünde de, tedaviye başlarken doktor tarafından mutlaka yaptırılması isteniyor.Şimdiden endişeye kapılmayın.Ama,doktorunuz istediyse yaptırmalısınız tabiki.

Bulunduğunuz şehirde ketem varsa oraya başvurun.Ücretsiz yapılıyor diye biliyorum.5 yılda bir yapılıyor.Kadın doğum hastanelerinde Smear testi ile birlikte bakılabiliyor.Bir şikayetiniz olsa da olmasa da rutinde bakılabilir.Endişe etmeyin.Rahim ağzı denilen bölgede yara veya dokuda değişim görüldüğünde de, tedaviye başlarken doktor tarafından mutlaka yaptırılması isteniyor.Şimdiden endişeye kapılmayın.Ama,doktorunuz istediyse yaptırmalısınız tabiki.
Ketem 30 yaşın altına yapmıyor.

Back