- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Ben bişey göremedim canımEki Görüntüle 2047073 Eki Görüntüle 2047074 Eki Görüntüle 2047075
kizlar varmi bisey sizce bat yarin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bişey göremedim canımEki Görüntüle 2047073 Eki Görüntüle 2047074 Eki Görüntüle 2047075
İnşallah vardır kuzum benim testlerde var diyorsunuz.ben hiç bişey görmüyorum benimkinde de seninkinde de inşallah gelmiştir meleklerimizEki Görüntüle 2047073 Eki Görüntüle 2047074 Eki Görüntüle 2047075
Günaydınİkiside aynı test kızlar ben yarın doktora gidip kan vercem
Günaydın bebeğim gideceğim ama 9 -10 gibiGünaydın
Gidecekmisin kan vermeye
Sen naptın bi i test daha yaptın mı canımGünaydın
Gidecekmisin kan vermeye
Açken git canım tamammıGünaydın bebeğim gideceğim ama 9 -10 gibi
Test yaptımSen naptın mi test daha yaptın mı canım
gunaydin cnm test yaptin sonuc ne pki??Test yaptım
yine negatif yaaBen bişey göremedim canım
Farketmiyor diyorlar ama ben bir yerde okumuştum 8-10 saat aç susuz kalınması gerekiyormuşTamam canım aç tok farkediyor mu beta hcg de
Reglinin üzerinden en az 2 gün geçsin testi tekrar yap bence canmgunaydin cnm test yaptin sonuc ne pki??
tamam canimReglinin üzerinden en az 2 gün geçsin testi tekrar yap bence canm
Ben göremedim canım inşallah vardırEki Görüntüle 2047073 Eki Görüntüle 2047074 Eki Görüntüle 2047075
insallah canimBen göremedim canım inşallah vardır
canim ne yaptin kan verdinmi ??Anladım canım tamam dikkat ederim
YA kızlar kendime çok kızıyorum şuan uyanamadım uyuya kalmışım sağlık ocağı sabah alıyor kanı kaldı yine yarın inşallah gideceğimcanim ne yaptin kan verdinmi ??
Ben testte bisey goremedim ama acaba iltihabiniz olqbilir miYA kızlar kendime çok kızıyorum şuan uyanamadım uyuya kalmışım sağlık ocağı sabah alıyor kanı kaldı yine yarın inşallah gideceğim
bi hastanede de yaptırabilirsin sağlık ocağını bekleyene kadarYA kızlar kendime çok kızıyorum şuan uyanamadım uyuya kalmışım sağlık ocağı sabah alıyor kanı kaldı yine yarın inşallah gideceğim