• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahcc tıme health kullanmaya başlıyorum hpv 16 geçip gidermi

merhaba arkadaslar,
bendede var su hpv 16.. ahcc kullan ve bunun sayesinde kurtulan varmi gercekten?? merak ettim..bir ay kullandim sonra tekrar almadim... bana pek inandirici gelmiyor bu urun nedense...

okuduklarima gore, bir yil icerisinde 70% virus kendiliginden gidiyor veya temmizleniyor,, iki yil sonra 90%...

caresizlik insani neler etiryor .. ama gercekten varsa kullananlar, faydasini gordumu acaba... tesekurler
Slm gecmis olsun ben kullandım eşim de kullandı çok iyi geldi ben çok kötü durumda daydim yani

Ben çok araştırdım İngiltere de kaynım var firansada amcam var Rusya'da dünür var bildiğim ahcc ve HPV üzerine tez yazabilirim o şekil yani ablam eczaci kız kardeeik mümessil ama üzülme geçecek buna inan ve mücadele yi birakma

Ben çok araştırdım İngiltere de kaynım var firansada amcam var Rusya'da dünür var bildiğim ahcc ve HPV üzerine tez yazabilirim o şekil yani ablam eczaci kız kardeeik mümessil ama üzülme geçecek buna inan ve mücadele yi birakma
Yanlız bence kesinlikle jinekolok onkolok prof doktorlarda gözetim altinda kalınmalı

faydasini gordun yani? hpv den kurtulmanin etkisi var diyorsun bu urunun?

bende hpv 16 ve dusuk tip de var.. sigil yapan tip gerildi.. sigiler gitti.. fakat hpv 16 icin , mart ayinda rdvum var
Sen ne zaman öğrendin birde yas kaç evlimisin icindeki endiseyi anlıyorum vücut bu yüksek riskli HPV le savaşırken biz sadece bağışıklığa yardım ediyoruz tabi ben sadece ahcc diyil başka şeylerde yaptım

merhaba kızlaar sizlere de haber vereyim dedim, .... arya ahcc temini için yönlendirmeye baslamş yine :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende de cın 3 cıktı yarın leep ameliyatı olacam psikolojim çok bozuk patoloji sonucu ya kötü çıkarsa napacam çok korkuyorum 😭

Back