- 14 Ağustos 2017
- 521
- 219
- 27
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
naptin canim test felan yaptinmi ?YA kızlar kendime çok kızıyorum şuan uyanamadım uyuya kalmışım sağlık ocağı sabah alıyor kanı kaldı yine yarın inşallah gideceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
naptin canim test felan yaptinmi ?YA kızlar kendime çok kızıyorum şuan uyanamadım uyuya kalmışım sağlık ocağı sabah alıyor kanı kaldı yine yarın inşallah gideceğim
Yok canım malesef yarına kaldınaptin canim test felan yaptinmi ?
kiz kalk kan vermeye gideceksinYok canım malesef yarına kaldı
Canım ben ikinci yani ortadaki resimde silik çizgi gördümKızlar ben gidemedim yine ama test yaptım bakın yine bişey çıkmadı vazgeçtim gitmekten
Hepsi aynı test bebeğim yaCanım ben ikinci yani ortadaki resimde silik çizgi gördüm
Sabahla yaptım kuzum bu testiEvet canım yok herakde sabah idrarınla yapsaydın keşke
canim bekle bakalim biraz daha az once de bi arkasin silik cikti testi hemn kan tahlili yaptirdi negatif oldugunu ogrendi uzuldu acele etmeyelim o yuzden bnmde bat bugun hala olmadim ama bekliyorum bi umut iste insallah rabbim o guzel duyguyu bizede yasatir bir gunKızlar ben gidemedim yine ama test yaptım bakın yine bişey çıkmadı vazgeçtim gitmekten
Amin balım inşallah canım ya cümlemize versin Rabbimcanim bekle bakalim biraz daha az once de bi arkasin silik cikti testi hemn kan tahlili yaptirdi negatif oldugunu ogrendi uzuldu acele etmeyelim o yuzden bnmde bat bugun hala olmadim ama bekliyorum bi umut iste insallah rabbim o guzel duyguyu bizede yasatir bir gun
Bu benim testin olduğuna emin misin canmbluees3
Hayatım bu senin testin diğer konudan aldım senin gelmiş tatlım meleğin hamilesin bak testinde oynama yaptım görünüyor hayırlı olsun kuzum Rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah
Göremiyorum kuzum ben sen görüyor musun Benin test mi buNegatifleştirdim
Ben gördüm vallaGöremiyorum kuzum ben sen görüyor musun Benin test mi bu
Evet tatlım senin ki dur orjinalini de atayım bekleBu benim testin olduğuna emin misin canm
Evet benim testimEvet tatlım senin ki dur orjinalini de atayım bekle
Dedik sana işte var kuzucuk gelmiş annesi maşallahEvet benim testim
Amin inşallahDedik sana işte var kuzucuk gelmiş annesi maşallah
İnşallah yavrum ya birimiz bari sevinelim bol dua et bizedeAmin inşallah