- 25 Nisan 2018
- 4.257
- 8.285
- 158
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Kontrol için diHangi şikayetlerle gittin doktora?
Rutin kontrol mü? Yoksa daha öncesinde bi rahatsızlığın vardı da ilaç verdi kullan tekrar gel mi dedi de kontrole gittin?Kontrol için di
RutinRutin kontrol mü? Yoksa daha öncesinde bi rahatsızlığın vardı da ilaç verdi kullan tekrar gel mi dedi de kontrole gittin?
30 yasindan buyuk her kadina doktor kontrolde isteyebilir devlet 30 yas ustu ücretsiz yapıyor bu testi. Ve iyi bir sey korkmayın. Zaten bir sey gorseydi soylerdi.Ablalarim bugün doktora gittim ve bana bu testi yaptır gel dedi kağıda baktım ki HPV yazıyo bu test neden istenir belirti mi gördü yoksa benim hiç rahatsızlığım yoktu . Çok korktum nolur bilgisi olan yardımcı olur mu
Çok teşekkür ederim şimdiden
30 yaşında değilim maalesef test için gittiğim doktor da şaşırdı yapmadı biz otuz ve üzerine yapıyoruz dedi30 yasindan buyuk her kadina doktor kontrolde isteyebilir devlet 30 yas ustu ücretsiz yapıyor bu testi. Ve iyi bir sey korkmayın. Zaten bir sey gorseydi soylerdi.
Hayır yok hiçbiriÇok esli cinsel hayat veya şüphe ya da belirti (siğil) var mı?
Durup dururken hpv istenmesi garip geldi.
İlginç geldi keşke sorsaydiniz sebebini.Hayır yok hiçbiri
Ben sordum da sen yaptır testi onun sonucuna göre açıklama yapcam dediİlginç geldi keşke sorsaydiniz sebebini.
Siz hangi doktora gittiniz yani o neden yapmıyor testi. Normal şartlarda kadın doğum doktoruna gidersin. O gerekli görürse örneği alır teste yollar.Ben sordum da sen yaptır testi onun sonucuna göre açıklama yapcam dedi
Bir belirti görmüş olabilir o halde sizi endişelendirmemek adına kesin bir şey söylememiştir.Ben sordum da sen yaptır testi onun sonucuna göre açıklama yapcam dedi
Smear verseydin o da hpv kadar kesin olmasa da etkili sonuc verir. Belki de doktorun sasirdi smear yerine hpv dedi. Cok yogun oluyorlar. Şaşırabilirler30 yaşında değilim maalesef test için gittiğim doktor da şaşırdı yapmadı biz otuz ve üzerine yapıyoruz dedi
Cinsel hayatı olan herkes yaptırmalı zaten anormal bi durum yokAblalarim bugün doktora gittim ve bana bu testi yaptır gel dedi kağıda baktım ki HPV yazıyo bu test neden istenir belirti mi gördü yoksa benim hiç rahatsızlığım yoktu . Çok korktum nolur bilgisi olan yardımcı olur mu
Çok teşekkür ederim şimdiden
Gerçekten mi böyle ? Bilmiyordum gerçekten endişe edip durdum sağolunCinsel hayatı olan herkes yaptırmalı zaten anormal bi durum yok
Smear testi yaptırdım temiz çıktı sonucu , doktora da dedim onu mu kastettiniz diye hayır bu farklı dediSmear verseydin o da hpv kadar kesin olmasa da etkili sonuc verir. Belki de doktorun sasirdi smear yerine hpv dedi. Cok yogun oluyorlar. Şaşırabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?