• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntaniye - Bulaşıcı Hastalıklar HPV testi neden istenir?

Pozitif bir uye

La galibe İLLALLAH 🧡
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
4.257
8.285
158
Ablalarim bugün doktora gittim ve bana bu testi yaptır gel dedi kağıda baktım ki HPV yazıyo bu test neden istenir belirti mi gördü yoksa benim hiç rahatsızlığım yoktu . Çok korktum nolur bilgisi olan yardımcı olur mu
Çok teşekkür ederim şimdiden

Bağışıklık sisteminde bi düşüş görmüş olabilir. Hpv var mı diye kontrol etmek istemiş olabilir. İstedi diye illa çıkacak diye bişi yok. İçini rahat tut

Çok esli cinsel hayat veya şüphe ya da belirti (siğil) var mı?
Durup dururken hpv istenmesi garip geldi.

Ablalarim bugün doktora gittim ve bana bu testi yaptır gel dedi kağıda baktım ki HPV yazıyo bu test neden istenir belirti mi gördü yoksa benim hiç rahatsızlığım yoktu . Çok korktum nolur bilgisi olan yardımcı olur mu
30 yasindan buyuk her kadina doktor kontrolde isteyebilir devlet 30 yas ustu ücretsiz yapıyor bu testi. Ve iyi bir sey korkmayın. Zaten bir sey gorseydi soylerdi.

Cinsel hayatı olan herkes yaptırmalı zaten anormal bi durum yok

Back