- 12 Ağustos 2024
- 85
- 1
- 32
-
- Konu Sahibi busra coban
Cin1 bende ama cogu dr geriledihi icin bekleyebiliyor. Bazisi yapabiliyor leep. Size kalmis. Ben deflagyn kullandim ancak henuz geriletip geriletmedigini bilmiyorumMerhaba herkese,
3 sene önce siğil çıkmasıyla birlikte başladı hpv serüvenim. Siğil kendiliğinden kayboldu. Bu defa da yeşil akıntı başladı. Bir sürü doktor gezdim. Smear ım sürekli ascus çıkıyordu. Geçen cuma kolposkopi oldum. Ve cin1 çıktı sonuç. Takip edelim diyen var, leep yapalım diyen de. Benim gibi olan var mı?
Leep yaptıracağım 3 senedir ascus olduğu içinCin1 bende ama cogu dr geriledihi icin bekleyebiliyor. Bazisi yapabiliyor leep. Size kalmis. Ben deflagyn kullandim ancak henuz geriletip geriletmedigini bilmiyorum
Tabi sizin kararinizLeep yaptıracağım 3 senedir ascus olduğu için
Merhaba herkese,
3 sene önce siğil çıkmasıyla birlikte başladı hpv serüvenim. Siğil kendiliğinden kayboldu. Bu defa da yeşil akıntı başladı. Bir sürü doktor gezdim. Smear ım sürekli ascus çıkıyordu. Geçen cuma kolposkopi oldum. Ve cin1 çıktı sonuç. Takip edelim diyen var, leep yapalım diyen de. Benim gibi olan var
sacmalama sakın verme o parayı kafayımı yemısler. Özele neden gidiyorsun ki ben araştırma hastanesine gittim ve cok memnunumMerhaba özel bir hastanede doktorum benden de kolposkopi istedi fakat çok uçuk bir rakam verdiler forumda çoğu kişi kolposkopi olmuş fiyatları gerçekten bu kadar uçuk mu 45 bin lira istediler benden çok pahallı olduğunu söylediğim zaman 30 bine kadar düştüler
Ben de fiyatı duyunca şok oldum bu kadar çok insanın yaptırdığı işlem nasıl bu kadar pahallı olabilir diye bir arkadaşım da aynı süreçten geçmiş smear cin1 gelmiş kolposkopi yapmamış doktoru direkt bitkisel takviye ve 3 ay sonra kontrole çağırmış ascus gelmiş kontrolünde aynı bitkisel takviye ile 6 ay sonra smear temize dönmüşsacmalama sakın verme o parayı kafayımı yemısler. Özele neden gidiyorsun ki ben araştırma hastanesine gittim ve cok memnunum
valla benımde smearda LSIL geldi kolposkopide temiz çıktı simdi sağlıklı beslenme ve takviyelerle devam ediyorum seneye tekrar goreyim seni dedi kafama takmamaya calısıyorum. Bence sizde sürecinizi araştırma haatanesinde devam edin cunku hem guzelce araştırılıyor hemde bosuna para odememis olurusnuzBen de fiyatı duyunca şok oldum bu kadar çok insanın yaptırdığı işlem nasıl bu kadar pahallı olabilir diye bir arkadaşım da aynı süreçten geçmiş smear cin1 gelmiş kolposkopi yapmamış doktoru direkt bitkisel takviye ve 3 ay sonra kontrole çağırmış ascus gelmiş kontrolünde aynı bitkisel takviye ile 6 ay sonra smear temize dönmüş
Evet oraya dökeceğimiz paraları takviyelere ve aşıya döksek kısa sürede kurtuluruzvalla benımde smearda LSIL geldi kolposkopide temiz çıktı simdi sağlıklı beslenme ve takviyelerle devam ediyorum seneye tekrar goreyim seni dedi kafama takmamaya calısıyorum. Bence sizde sürecinizi araştırma haatanesinde devam edin cunku hem guzelce araştırılıyor hemde bosuna para odememis olurusnuz
kesınlıkle hapyvir aldım ben doktoruma gosterdım bunu kullan dedı bana, baska bısey ekstra kullanmana gerek yok dedı ama ben kan değerlerime baktırdım d vıtamın dusuk benım onuda aldım kullanıyorum propolis, bal ve çörekotu yıyıuorum her sabah ve de saglıklı beslenıyorum sizde yapın psıkolojık olarakta cok etkılı :)Evet oraya dökeceğimiz paraları takviyelere ve aşıya döksek kısa sürede kurtuluruz
Evet ben de öğünlerime dikkat ediyorum takviye papivir kullanıcam bir de papilocare diye bir vajinal jel var onu kullanacağım lsıl tedavilerinde kullanılıyormuş bugün başlıyorum tadaviye inanıyorum ki kısa sürede geçecek :)kesınlıkle hapyvir aldım ben doktoruma gosterdım bunu kullan dedı bana, baska bısey ekstra kullanmana gerek yok dedı ama ben kan değerlerime baktırdım d vıtamın dusuk benım onuda aldım kullanıyorum propolis, bal ve çörekotu yıyıuorum her sabah ve de saglıklı beslenıyorum sizde yapın psıkolojık olarakta cok etkılı :)
Yazdığınız bu ilaçların fiyatı ne kadarEvet ben de öğünlerime dikkat ediyorum takviye papivir kullanıcam bir de papilocare diye bir vajinal jel var onu kullanacağım lsıl tedavilerinde kullanılıyormuş bugün başlıyorum tadaviye inanıyorum ki kısa sürede geçecek :)
Deflagyn işe yaradı mı sizde?Cin1 bende ama cogu dr geriledihi icin bekleyebiliyor. Bazisi yapabiliyor leep. Size kalmis. Ben deflagyn kullandim ancak henuz geriletip geriletmedigini bilmiyorum
bence ınanıyorum gecıcekkk hepımızın ınsallah :)Evet ben de öğünlerime dikkat ediyorum takviye papivir kullanıcam bir de papilocare diye bir vajinal jel var onu kullanacağım lsıl tedavilerinde kullanılıyormuş bugün başlıyorum tadaviye inanıyorum ki kısa sürede geçecek :)
Merhaba ben 1 kutunun yarısından biraz fazla kullandım negatife döndümDeflagyn işe yaradı mı sizde?
MerhabaYazdığınız bu ilaçların fiyatı ne kadar
Yazdığınız bu ilaçların fiyatı ne kadar
Yazdığınız bu ilaçların fiyatı ne ka