Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Papilocare 3000 civarı bir fiyata almıştım vajinal jel ilk ay her gün daha sonra ki 5 ay bir gün arayla kullanıyor papivir takviye edici ilaç ise 900 lira henüz doktora gitmedim kontrol için işe yarayıp yaramayacağını ben de merak ediyorum 2 ay sonra tekrar smear yaptıracağım
Merhaba özel bir hastanede doktorum benden de kolposkopi istedi fakat çok uçuk bir rakam verdiler forumda çoğu kişi kolposkopi olmuş fiyatları gerçekten bu kadar uçuk mu 45 bin lira istediler benden çok pahallı olduğunu söylediğim zaman 30 bine kadar düştüler
Merhaba çok istemişler ben nisan ayında oldum özel hastanede 12 bin verdim sonra sonucum çıktı leep oldum onada 25 bin verdim ve cerrahi sınırlarım çok şükür temiz çıktı 6 ay takip alındım ve çok şükür her iki testimde negatif çıktı Ama sizden çok para istemişler