Hpv süreci

Evet canım en riskli olanlardan biri benim bağışıklığım çok çok düşük bilmiyorum o yüzden aşıdan ilk dozumuzu aldık eşimle bakalım şifa olsun
Cin 1 çıkması sizin için iyi bir durum umutsuz olmayalım vitaminlerle beslenmemizle atlata biliriz bir jinekolog İnternetten gördüğüm kadarıyla hpv için takviye vitamin önermiş ve faydalı olduğu söyleniyor

Sigara en büyük etken ama ben hala bırakamadım aşı oluyorum umarım faydası olur hiç kafaya takmıyorum inan taksam çünkü bitmicek ben hariç bütün ailem takıyor

Sigara en büyük etken ama ben hala bırakamadım aşı oluyorum umarım faydası olur hiç kafaya takmıyorum inan taksam çünkü bitmicek ben hariç bütün ailem takıyor
Ben aileme bile söylemedim tek eşim biliyor psikolojik anlamda çok çökük durumdayım çünkü benim gençlik hatam yüzünden oldu aileme bahsetmeye çok utanıyorum çocuğum yok henüz eşime karşı mahcubum yeni öğrendim 3 gündür doğru düzgün yemek yemiyorum

Lütfen öyle düşünme benim de öyle olmuş olabilir yada saçma bir yerden kapmış olabilirim eşimde kapa bilirdi aynı şeyi eşinde yaptı öyle düşün ama o hastalık kapmamış tek fark bu bunla ilgili kendini asla suçlama

Eşimin durumundan haberimiz yok ama ben pozitif olduğuma göre büyük ihtimalle ona da bulaştırdım onun suçluluk duygusu daha fazla bende umarım gebeliğe engel olmaz ve bir an önce hepimiz negatife döneriz

Eşimin durumundan haberimiz yok ama ben pozitif olduğuma göre büyük ihtimalle ona da bulaştırdım onun suçluluk duygusu daha fazla bende umarım gebeliğe engel olmaz ve bir an önce hepimiz negatife döneriz
Yok yok gebeliğe engel bir durum ben bu işe çok kafa pattım çocuk için engel var mi diye asla yok versin eşinde test biz eşimle bir iğne oluyoruz ne olur olmaz diye belki ondan sana geçti belki giydiğin bir kıyafetten oturduğun bir tuvaletten bu hastalığı yenmen için pozitif olman lazım

Desteğiniz için çok teşekkür ederim sürekli araştırma içerisindeyim ve internette bilgi kirliliği çok fazla o yüzden kendimi pek toparlayamıyorum erkekler için ilaç tedavisi uygulanıyor mu peki

Desteğiniz için çok teşekkür ederim sürekli araştırma içerisindeyim ve internette bilgi kirliliği çok fazla o yüzden kendimi pek toparlayamıyorum erkekler için ilaç tedavisi uygulanıyor mu peki
İşte dedim ya canım iğnesi var biz ilk dozumuzu karı koca aldık istediğin kadar araştır hepsi tek bir sonuca çıkıyor doktorda ben profesör doktorum bu işin eri sigarayı bırak dedi stresten uzak dedi ilk dozumuzu olduk 2 kişi 7,800 tl aşı 2 doz daha alıcaz 1 ay sonra yine gidicem kontrole ama kafana takıcak kadar ölümcül ya rahmini hemen kaybedecek bir şey yok rahat rahat da gebe kalabilirsin hiç bir sıkıntı yok
https://www.google.com/url?q=https:...cQFnoECCYQAQ&usg=AOvVaw3U_SkArUKCGyoTHenSa_en

Çok teşekkür ederim ya valla rahatlattınız beni geçmiş olsun size tekrardan

Merhaba bende de 31 tipli pozitif geldi. 23 yaşındayım ve muhtemelen 2 senedir taşıyorum virüsü alkol sigara kullanmıyorum smear negatif. Görüştüğüm doktorlar kolposkopi diyor aşı olacağım sizce beklemeli miyim ne olur ne olmaz kolposkopi yaptırmalı mıyım

Evet yaptırın

Siz hangi doktora gözüktünüz peki hangi şehir

Çok teşekkür ederim ya valla rahatlattınız beni geçmiş olsun size tekrardan
Ne demek canım sanada geçmiş olsun
aşı için asla bekleme ilerisi içinde ol hiç bir şey çıkmayan biri bile olmalı doktorlar öneriyor bende alkol var ara ara tabi sigara ezelden var ama en çok seven şey stres miş o yüzden rahat olmaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…