- 14 Ocak 2024
- 220
- 34
Biyopsi alıyorlar değil mihiççç acısı yok rahat olun kızlar oradan sonucunuz pozitif olursa parça alıcaklar sizden o zaman üzgünüm ama korkun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biyopsi alıyorlar değil mihiççç acısı yok rahat olun kızlar oradan sonucunuz pozitif olursa parça alıcaklar sizden o zaman üzgünüm ama korkun
Oradan pozitif veya negatif gelirse ne gibi aşamalar bekliyor bizihiççç acısı yok rahat olun kızlar oradan sonucunuz pozitif olursa parça alıcaklar sizden o zaman üzgünüm ama korkun
Ben tamamen tesadüf öğrendim erkek arkadaşımda siğil çıkmasa haberim bile olmayacaktı sadece 31 tip var gibi ama bilmiyorum test çubuğuna gelmiyor da olabilirmişBende ki virüsler o kadar çok ki nereden bu kadar kaptım bilmiyorum
Fazlası olsaydı bence çıkardı emin olunBen tamamen tesadüf öğrendim erkek arkadaşımda siğil çıkmasa haberim bile olmayacaktı sadece 31 tip var gibi ama bilmiyorum test çubuğuna gelmiyor da olabilirmiş
O kadar korkuyorum ki çok dua ettim sadece siğil yapan tip olsun diye ailemde tabikide anlatamıyorum çok zor bir durumFazlası olsaydı bence çıkardı emin olun
Evet uyutturun kendinizi ben diri diri aldırdım kandırdı beni doktorum acımıcak asla öyle olmadı çok kötü geçti benim ve stajyer doluydu 15 kişi izlerken oldum onu ama doktum çok iyiydi dedim sen başkasına yaptırmam sağolsun hep ilgilendiBiyopsi alıyorlar değil mi
Hii her şeyin hayırlısı sizin smear ascus falan mıydıEvet uyutturun kendinizi ben diri diri aldırdım kandırdı beni doktorum acımıcak asla öyle olmadı çok kötü geçti benim ve stajyer doluydu 15 kişi izlerken oldum onu ama doktum çok iyiydi dedim sen başkasına yaptırmam sağolsun hep ilgilendi
Ben evliyim ve benden kaynaklı olduğu için bizde kimseye bir şey diyemiyoruz anlıyorum sizi ilk başlarda zor geliyor doğal olarak ama kaptık bir kere sonrasına bakıcazO kadar korkuyorum ki çok dua ettim sadece siğil yapan tip olsun diye ailemde tabikide anlatamıyorum çok zor bir durum
İnşallah bir an önce kurtuluruzBen evliyim ve benden kaynaklı olduğu için bizde kimseye bir şey diyemiyoruz anlıyorum sizi ilk başlarda zor geliyor doğal olarak ama kaptık bir kere sonrasına bakıcaz
Zaten oradan sonuç direk doktunuza düşüncem ya bi kaç bir şey yazar yollar o zaman korkmayın yada gün verir parça almak için sonra zaten sonuçların çıkmasını beklemek çok zor ve bunların aşamaları var cin1 cin2 cin3 diye benim 1 di başındaydım ama hep gözetim altında kalıyorum 1 ay sonra yine gidicem ama bu esnada iğnesini kesin ama kesin olun derim geriliyor çocuğu insandaOradan pozitif veya negatif gelirse ne gibi aşamalar bekliyor bizi
Evet canım benim ailemde kanser geni var zaten annemde rahmini aldırmıştıHii her şeyin hayırlısı sizin smear ascus falan mıydı
Çok geçmiş olsun umarım kurtuluruz bir an önceEvet canım benim ailemde kanser geni var zaten annemde rahmini aldırmıştı
Yani ilk önce kolposkopi olucaz sonra pozitif mi negatif mi gelirse biyopsi mi aldırıcaz ondan sonra da leep işlemi mi uygulanacak gerek duyulursaZaten oradan sonuç direk doktunuza düşüncem ya bi kaç bir şey yazar yollar o zaman korkmayın yada gün verir parça almak için sonra zaten sonuçların çıkmasını beklemek çok zor ve bunların aşamaları var cin1 cin2 cin3 diye benim 1 di başındaydım ama hep gözetim altında kalıyorum 1 ay sonra yine gidicem ama bu esnada iğnesini kesin ama kesin olun derim geriliyor çocuğu insandas
O doktora ve sonuçların durumuna kalmış bir şey canım leep işlemiYani ilk önce kolposkopi olucaz sonra pozitif mi negatif mi gelirse biyopsi mi aldırıcaz ondan sonra da leep işlemi mi uygulanacak gerek duyulursa
Çoook fazla var biz gibi hpv olan kurtuluruz merak etme stres yok hayata devamÇok geçmiş olsun umarım kurtuluruz bir an önce
Yok hayır onu sormadım süreç bu şekilde mi ilerliyor onu merak ettim çünkü doktor kolposkopi ile biyopsi alıcaz dedi bana da ayrı ayrı mı anlamadım siz öyle diyinceO doktora ve sonuçların durumuna kalmış bir şey canım leep işlemi
Mantar hiç yaşamadım canımKızlar birde bende geçmeyen bir mantar enf var acaba bu mantarla ilişkili midir ya