Hpv süreci

Biyopsi alıyorlar değil mi 🥹🥴
Evet uyutturun kendinizi ben diri diri aldırdım kandırdı beni doktorum acımıcak asla öyle olmadı çok kötü geçti benim ve stajyer doluydu 15 kişi izlerken oldum onu ama doktum çok iyiydi dedim sen başkasına yaptırmam sağolsun hep ilgilendi

Evet uyutturun kendinizi ben diri diri aldırdım kandırdı beni doktorum acımıcak asla öyle olmadı çok kötü geçti benim ve stajyer doluydu 15 kişi izlerken oldum onu ama doktum çok iyiydi dedim sen başkasına yaptırmam sağolsun hep ilgilendi
Hii 🥴🥴🥴 her şeyin hayırlısı sizin smear ascus falan mıydı

O kadar korkuyorum ki çok dua ettim sadece siğil yapan tip olsun diye ailemde tabikide anlatamıyorum çok zor bir durum
Ben evliyim ve benden kaynaklı olduğu için bizde kimseye bir şey diyemiyoruz anlıyorum sizi ilk başlarda zor geliyor doğal olarak ama kaptık bir kere sonrasına bakıcaz

Oradan pozitif veya negatif gelirse ne gibi aşamalar bekliyor bizi
Zaten oradan sonuç direk doktunuza düşüncem ya bi kaç bir şey yazar yollar o zaman korkmayın yada gün verir parça almak için sonra zaten sonuçların çıkmasını beklemek çok zor ve bunların aşamaları var cin1 cin2 cin3 diye benim 1 di başındaydım ama hep gözetim altında kalıyorum 1 ay sonra yine gidicem ama bu esnada iğnesini kesin ama kesin olun derim geriliyor çocuğu insanda

Zaten oradan sonuç direk doktunuza düşüncem ya bi kaç bir şey yazar yollar o zaman korkmayın yada gün verir parça almak için sonra zaten sonuçların çıkmasını beklemek çok zor ve bunların aşamaları var cin1 cin2 cin3 diye benim 1 di başındaydım ama hep gözetim altında kalıyorum 1 ay sonra yine gidicem ama bu esnada iğnesini kesin ama kesin olun derim geriliyor çocuğu insandas
Yani ilk önce kolposkopi olucaz sonra pozitif mi negatif mi gelirse biyopsi mi aldırıcaz ondan sonra da leep işlemi mi uygulanacak gerek duyulursa

İşte bir şey görürse alıyorlar parça aşama aşama ilerliyor emin olmak için parça alıp yollaya da bilir doktorun ama parça alınacağında uyutmalarını istersen daha memnun kalırsın acılı bir işlem bunu bilmeni isterim acı çekme

X