Merhaba cnm ben 41 yaşındayım geçen sene smear yaptırdım düşük dereceli lsil çıktı hpv testi yaptırmadım ama bir dönem çol dikkat ettim antioksidan olan her sebzeyi yedim en çok siğilden korktum ama çıkmadı bende yeşil çay ağacı ile ara ara genitalimi temizledim birde papiloff internette var 830.tl genital siğil ve lezyonların gerilemesinde etkili 4 ay her ay kullandım 1 ay çncede tekrar smear yaptım lezyom gözükmüyor negatif çıktı ama hpv testi yaptırıcam bu sefer smear herzaman düzgün çıköıyor çok geçmiş olsun atlatıtsın korkma amaSeninki de 16 mıydı peki
Hangi siteHindi kuyruğu mantarı işe yarıyor arkadaşımdan duydum benimkide öyle geçmişti. Sabahları aç karnına içiyorsun meşhur sitede var.
Hangi siteHindi kuyruğu mantarı işe yarıyor arkadaşımdan duydum benimkide öyle geçmişti. Sabahları aç karnına içiyorsun meşhur sitede var.
Eşin penis kanseri oldu muÇok geçmiş olsun. Benim de hvp 16 , kolposkopi yapıldı ve cın3 çıktı. Leep yapılması gerektiği söylendi dün.
Kolposkopi işleminden korkma, çok acılı bir işlem değil ama sakın aç karnına gitme karnını doyur. ben aç olduğum için işlem sonu tansiyonum düşmüştü.
Hepimize şifa versin Allah.
Benim de 9 aralıkta kolposkopi olacam iğne vurup uyulturacak inşallah çoğu kısmı almaz bekarım çünkü6 aralıkta ama zaman geçmiyor duvarlar üstüme üstüme geliyor hiçbir belirtim de yok garip bir şekilde
Yok ya eşimde bişey yok. Trendyolda var.Eşin penis kanseri oldu mu
Ne diyorsunYok ya eşimde bişey yok. Trendyolda var.
Neye ne diyorum?Ne diyorsun
henüz yeni öğrendim bende de hpv tip 45 çıktı insan bir şeyi yaşayana kadar hiç başına gelmez sanıyor kabullenmeye çalışıyorum ağladım zirladım faydası olmicak biliyorum ama stresi içe atmakta yanlış bagisikligi güçlü tutmak gerekiyormuş doktoruma sorup vitamin takviyesi alıcam 21 yaşındayım ben de yasimiz dolayisiyla erken atlatabilecek noktadaymisiz okuduklarıma göreKızlar çok stresli zaman geçiriyorum Hpv testim 16 çıktı kolposkopi istediler henüz zamanı gelmedi ama çok korkuyorum 25 yaşındayım daha lütfen bana bilgi verin bu süreci atlatmış biri var mı
21 yaşındayım hiç belirtim yoktu kendimi aniden bu sürecin içinde buldum,iki doktorla görüştüm birisi melek gibiyken öbürü tarafından nasıl bir yargılanmanın altında kaldığımı anlatamam klasik devlet hastanesi doktoru,zor bir süreç fiziksel açıdansa mental olarak çok zor bir süreç bence sırf bu konu hakkında birileriyle konuşabilmek için üye oldum buraya smear test sonucumu bekliyorum smear test sonucunda neyi öğrenicem kanserleşme yapıp yapmadığını mı bilgisi olan var mı?Kızlar çok stresli zaman geçiriyorum Hpv testim 16 çıktı kolposkopi istediler henüz zamanı gelmedi ama çok korkuyorum 25 yaşındayım daha lütfen bana bilgi verin bu süreci atlatmış biri var mı