Hpv süreci

Seninki de 16 mıydı peki
Merhaba cnm ben 41 yaşındayım geçen sene smear yaptırdım düşük dereceli lsil çıktı hpv testi yaptırmadım ama bir dönem çol dikkat ettim antioksidan olan her sebzeyi yedim en çok siğilden korktum ama çıkmadı bende yeşil çay ağacı ile ara ara genitalimi temizledim birde papiloff internette var 830.tl genital siğil ve lezyonların gerilemesinde etkili 4 ay her ay kullandım 1 ay çncede tekrar smear yaptım lezyom gözükmüyor negatif çıktı ama hpv testi yaptırıcam bu sefer smear herzaman düzgün çıköıyor çok geçmiş olsun atlatıtsın korkma ama

Çok geçmiş olsun. Benim de hvp 16 , kolposkopi yapıldı ve cın3 çıktı. Leep yapılması gerektiği söylendi dün.
Kolposkopi işleminden korkma, çok acılı bir işlem değil ama sakın aç karnına gitme karnını doyur. ben aç olduğum için işlem sonu tansiyonum düşmüştü.
Hepimize şifa versin Allah.
Eşin penis kanseri oldu mu

Kızlar çok stresli zaman geçiriyorum Hpv testim 16 çıktı kolposkopi istediler henüz zamanı gelmedi ama çok korkuyorum 25 yaşındayım daha lütfen bana bilgi verin bu süreci atlatmış biri var mı
henüz yeni öğrendim bende de hpv tip 45 çıktı insan bir şeyi yaşayana kadar hiç başına gelmez sanıyor kabullenmeye çalışıyorum ağladım zirladım faydası olmicak biliyorum ama stresi içe atmakta yanlış bagisikligi güçlü tutmak gerekiyormuş doktoruma sorup vitamin takviyesi alıcam 21 yaşındayım ben de yasimiz dolayisiyla erken atlatabilecek noktadaymisiz okuduklarıma göre

Kızlar çok stresli zaman geçiriyorum Hpv testim 16 çıktı kolposkopi istediler henüz zamanı gelmedi ama çok korkuyorum 25 yaşındayım daha lütfen bana bilgi verin bu süreci atlatmış biri var mı
21 yaşındayım hiç belirtim yoktu kendimi aniden bu sürecin içinde buldum,iki doktorla görüştüm birisi melek gibiyken öbürü tarafından nasıl bir yargılanmanın altında kaldığımı anlatamam klasik devlet hastanesi doktoru,zor bir süreç fiziksel açıdansa mental olarak çok zor bir süreç bence sırf bu konu hakkında birileriyle konuşabilmek için üye oldum buraya smear test sonucumu bekliyorum smear test sonucunda neyi öğrenicem kanserleşme yapıp yapmadığını mı bilgisi olan var mı?

Kolposkopi önerdi mi ben cuma günü olacağım çok iyi beslen c b12 d çinko vitaminleri kullan propolis al her sabah aç karnına iç gece uyurken taş köprü sarımsağı yut ve ben bir de ahcc takviyesi alıyorum bu dediklerimi uygula sağlıklı besinler tüket ve sigaradan uzak dur vucüdün atıcak bunu

Arkadaşlar CIN III seviyesinden hpv negatife giden biriyim. Tek başıma bütün süreci atlattım. Sizde yalnız hissetmeyin burada hep birlikteyiz.
Geçen yıl bu zorluklarla tek başıma karşılaştığımda kendime bu süreci geçirenlere destek olacağım diye söz verdim.
Sizde atlattığınızda kendi sürecinizden örnek verip diğerlerine destek olacaksınız umarım. O günler uzak değil. 🌸

Güçlü olun, güçlenin. Vücudunuza iyi bakın. Atlatacaksınız. Sigarayı bu süreçte bırakın. Bu kesin bir bilgi ilerlemesine sebep oluyor.
Aşı mutlaka olun.
Teşhis konduysa bir çözümünü buluyor doktorlar endişelenmeyin.

X