Haklısın canım çevremde hiç hpv olan biri yok bende hpv virüsü cinsel birliktelik ile daha kolay bulaşıyor diğerleri cok nadir diye düşünüyorum şimdi az önce doktordan cıkmış söyle bir mesaj attı.
Ben şimdi çıktım doktordan, doc.kursat zengin üroloji meddem, benim anüs, penis, testis bolgelerimde bedenimde hicbir tanı belirti yok, erkeklerde mutlaka penis cevresinde veya ustunde minicik de olsa belirti olur dedi.
Diger doktor esinde siğil gormusmu dedi, ben dedim şişlik gördü, siğil ayrı dedi. Hpv tanısı koydu ise siğil gormustur mutlaka dedi. Enfeksiyon ayrı her sebebi olabilir. Test almak için siğil üzerinde sürüntü almam gerek onda da hpv nin hangi çeşit oldugunu ogreniriz 11 34 72519373 vsvs çeşiti var ama sende sivilce kadar dahi tanın yok deri üzerinde ve penisinde dedi.
HPV virusune gelince %80 cinsel, % 10 ortak kullanım, %10 da ne olduğu henuz saptanmayan tanimlanamayan sebebi var. Bilinmez nerden ne şekilde kimse bilemez dedi. Ama anladığım kadarıyla esin tedirgin olmuş, benim net olarak diyebilecegim sende hiçbir sorun gozukmuyor dedi. Kendini yine içim rahat etsin diyosan tuvalette duşta incele birsey gorursen sivilce dahi olsa gel dedi test alalim suruntu.
Mevzu bu askm. Gece uyuyamamistim çok korkmustum.
2. Olarak bence ilaca başlamadiysan özel bi hastaneye gidelim.bida baktiralim olur mu direk o adamın dediğine başlama istersen soleriz doktora bunu verdi diye.
Cocuk konusunda da varikosel dediğim şeye baktirdim hani sperm sayisini düşürüyor demistimya gemiden ameliyat oldular diye, ona da ıkındırıp yumurtaları sıkıyor damarlara bakiyormus, 10 dk ikindim, yok engel biseyin varikoselinde yok dedi. 2 ay olduysa en az 6 ay deneyip çocuk sahibi olamazsaniz o zaman eşle birlikte ikinizi inceliyoruz bu yüzde 30 bayan, yüzde 30 erkek, yüzde 20 her ikisinde de aynı anda, yüzde 20 de bilinmemekte suan çok erken dedi.
Böyle yazmış.