- 28 Eylül 2015
- 129
- 69
- Konu Sahibi Nameless29
Arkadaşlar merhabalar ben 2 aydır evliyim 27 yaşındayım evlenmeden önce kadın doguma gidip detaylı bir sekilde yani bir bakireye nasıl bakılması gerekiyorsa bakıp bir sıkıntı olmadığını belirtti eşimle aynı yaşıtız 12 yıllık bir ilişkimiz oldu ama cinsel birlikteliğimiz olmamıştı neyse ben 1 ay once vajinamın üst hafif dudak tarafında böyle kesinlikle bir siğile benzemiyor asla acımıyor asla bir agrım yok hatta normalde agda ile aldırıyorum kıl dönmesi diye düşündüm ama yinede kadın doguma gitmek istedim sıra aldım doktora gittim doktor kendisi bile göremedm bende elleyerek zaten anlayabiliyorum direk görür görmez hpv virüsü kapmışsın dedi ilk başta HIV anladm ne hiv mi dedim hayır hpv dedi nasıl yani dedim cinsel yolla bulaşan bir hastalık dedi sonra benden smear testi aldi yumurtalıklara baktı ve alt tarafımda enfeksiyon oldugunu söyleyip fitil verdi ilk öncelikle bende asla böyle birşey yoktu eşime acaip derece saldırdım ama yeminler etti moreli yerle bir oldu onu geçtim eşimde sigil tarzı birşey yok internetten resimlere bakıyorum bendeki siğil ile alakası yok benmkiisi cok Hafif şiş sadece ve et karnıbahar benzeri değil kesinlikle enfeksiyon var dedi ama ben hiç enfeksiyon tarzı bir durum yaşamadm agrimda yok adetimde düzenli geliyor ve bende asla fazla akıntı yok hatta nerdeyse cok cok az akıntım var ve benim siğilimin hiç alakası yok daha cok kıl dönmesi benzeri tarzı gibi birşey görünüyor anneme ve ablama bakıttm göremediler bile hatta ben gösterdim kucucuk 15 gün sonra smear sonucunu bekle dedi ve krem sür dedi fucidin krem verdi direk siğili görür görmez hpv oldugumu nerden anladın karar verdi anlayamadım kafam cok karıştı yardımcı olur musunuz bu arada eşimde ürolojiden randevu aldırdım oda bakıtacak dedm bir ilişki vs yaşadıysan söyle birşey demicem dedim Allah kitap üzeirne yemin ediyor bende asla siğil yok diyo baktım hiç bişey yok ee bende tek eşligim eşimden baska kmseyle olmadım daha önce hiç kmseyle olmadım